bloggenjosse

snaaark!!

Kategori: Allmänt

Gud jag är så trött! Måste fått någon kronisk trötthetssjukdom eller nåt.. kan somna närsomhelst! I och för sig kan det ha något att göra med att jag inte lägger mig tidigare än 12 på kvällarna...snaarkk

aj...aj!!

Kategori: Allmänt

Alltså, jag har en tandställning (på underkäken). På den sitter en spiral, och änden till den spiralen sticker ut (och änden är VÄLDIGT vass). Detta gör att änden rispar upp underkäken lite mer varje gång jag tuggar, pratar eller över huvud taget rör underkäken. Nu har det gått så lång tid att det bildats en mindre grop där, och jag skojar inte!! Det gör så himla ont så du anar inte! Jag måste till tandläkaren nu! (Jag har försökt vrida änden så den pekar åt andra hållet, men det åker bara tillbaka igen så fort jag inte rör den...) Detta plågar mig något oerhört för tillfället...hmpf.

mycket har hänt...

Kategori: Allmänt

Jaa, jag har tänkt på det så länge, men inte orkat. Att blogga!

Ojojoj det är så mycket att skriva om så jag vet inte vad jag ska ta mig till.

Melodifestivalen det jippigaste av alla jippon har varit! Jag har (som den schlagernörd jag är) följt den med spänning och konstaterat att mina favoriter var Andreas Johnson (fick mer respekt för honom sen förra årets 'Sing for me') och Sonja Ahldén(vet inte hur efternamnet stavas). Alltså självklart gillade jag The Ark också, tror verkligen att dom har en bra chans! Fast jag tyckte himla synd om Tommy Nilsson, jag menar låten var otroligt dålig men han är själv bra som artist så jag är lite kluven där...

Sjukdomar svävar med det menar jag att jag blir sjuk stup i kvarten! Nu är jag sjuk för andra gången på kort tid detta år, detta sätter jag punkt på i och med rågbrödet jag åt i morse (nyttiga 2007 du vet).

Hmm...bara för det kom jag inte ihåg alla mina idéer, när jag väl har tid att skriva ner dem! Livet är bra orättvist... jaja... jag hatar matte och ost!
Puss o kram! ciao