bloggenjosse

Dan före dan

Kategori: Allmänt

Idag är det den 23e december. Och jag kan meddela alla vinterhatare en glad nyhet; dagarna blir ljusare sen den 20e... jag som trodde 23e var den kortaste dagen! :/ I alla fall, jag håller på att packa inför farmorjulen, och fjällen på samma gång eftersom vi åker direkt därifrån till fjällen (som ligger i Härjedalen=ramundberget. Tjoa på mig i backen!! =) ) Gud denna tid är för sjutton den mysigaste ever. och då menar jag inte bara alla julklappar som ramlar in.

Men jag kan ändå berätta vad jag fått: (minijulafton igår t ex)

- Diormascara (blackout) wöööw!! 8)
- Ritgrejer - yeah!
- Duscholja :p
- Prenumeration på ridsport
- pengar!!!
- plus ett pin av min kompis emelie med south park på där det står VET DU?! mmkaj HEHE asså den presenten äger! Jag har den jämt på min kappa! TACK SÅ MYCKET <3<3

Japs jag väntar mig alltså att håva in lite mer presents imorrn dårå. Ne men jag tycker faktiskt att det ska bli roligare att se när de andra öppnar mina paket! Om jag ska vara riktigt ärlig! Givmildheten har talat.

Gud imorrn är det jul alltså. Tänk va, ett år sen sist! Det känns i och för sig ganksa länge sen till förra julen, men ändå. Förra påsken hade jag verkligen ingen påskfeeling, så jag hoppas att den här julkänslan infinner sig mer, för den har liksom smygit sig på under de närmsta dagarna.

Nu måste jag hämta pjäxorna annars lackar pappa hehe..

Hehehhe

Kategori: Allmänt

Taaack soffis och ullis det var asmysigt idag!! <3 vi ska ha askul imorrn också  yeah yeah :p

Idag är det juuuuuuuuuuuulloooooooov thank god jag är SÅ trött på skolan. Min feklärare sa att vi skulle tänka på fekuppgiften vi fått över lovet. My ass att jag ska!! Inga skolböcker ska inkräkta på MITT lov säger jag bara! Jag har tänkt på en sak. I början av terminen var FEK jättekul och så, men nu kommer jag tidigast halv nio (börjar åttatio) varje gång! Och jag tycker att FEK är långtråkigt(kan bero på lektionerna som är typ åttio minuter långa..) och så, även fast jag vill gilla det men ändå inte. Så blir betyget därefter. Jag får väl antagligen finna mig i att VG är min gräns i FEK dårå? Jag frågade min lärare lite glatt ifall jag fick MVG i betyg om jag fick MVG på sista uppgiften. "Hrmm" sa han lite halvfinurligt (vilket antagligen betydde "nej din sopa") och gick sedan därifrån. Jahaps.

Jag kom på problemet

Kategori: Allmänt

Klart julstämningen uteblir om man inte har lite julig blogg för sjutton! God jul på er. Snart.  Och jag ska plugga Sofia. Hehhe...


min bokstavspepparkaka ;D obs det är den i mitten av bilden inte svampen eller grisen!!

Sjuk julkula

Kategori: Allmänt

Yes jag är sjuk, jag gick tillåmed hem från historian bara för att jag kände mig dålig! :o :D I alla fall så har jag kollat runt lite på olika bloggar och blev dels väldigt bloggsugen och dels otroligt shoppingsugen!! Saken är den att jag bara har ca 1200 kr kvar (eller så) och måste låta pengarna gå till julklappar eftersom jag knappast hinner göra några såhär en vecka före jul (en vecka! en vecka!!) och dessutom har jag massor att hinna med. Som till exempel min samhällskunskapsinlämning till imorrn som jag tog mig i kragen och började på idag. Vad betyder vetoregler - nån? 8)



Jul, jul, strålande...*suck*... jul....

I'm Bond...James Bond in da julkalender

Kategori: Allmänt

jag såg den igår. Den där nya bondfilmen. QUantum of Solace nånting. Jag fattade fortfarande inte varför den hette så, efter att filmen slutat, men de kankse tyckte det var fint namn eller? I alla fall var det verkligen hella mycket action i den här filmen! Dom hade pistolfighter i de flesta fordon, bilar(ofc), båtar och flygplan. Och ingen kunde man lita på! Asjobbigt. Jag satt och skruvade mig i stolen och kände mig irriterad över att ljudet var så himla högt. Dessutom somnade jag mitt i filmen (jaja inte helt men nästan :p).

Och idag gick jag upp 7 trots min kära sovmorgon till 13.05! Tänka sig va! Bara för julkalendern. Den var asdålig. Nada jul jö! Ungefär som NK's julskyltning det här året( jag fattade itne temat, var det "överkonsumtion av leksaker" eller "pråliga färger i juletid"?) så hade julkalendern ingen jultema alls, FÖRUTOM att han sa att han skulle posta brev till tomten. Postlådan stod i en stad som var helt vit och plastig. Och i affären kändes det som de stod i en kliniskt ren fabrik :( Vad är det som händer? Fattar ingen att man vill ha bra julkalendrar? Den enda som varit bra på senare år var LasseMajas Detektivbyrå, den var asmysig! :) Och Kaspar i Nudådalen var mysig. Men resten under 2000talet har varit en besvikelse (om Pelle Svanslös gick efter millennieskiftet var den bra också). Ja! Jag ska iaf se den här fabriksartade julkalendern imorrn också, ge den en andra chans liksom. Fortsätter den i samma anda blir det ingen julkalender detta året :/ Då ser jag på mysteriet på greveholm på youtube istället! :D