bloggenjosse

Det är frågan!

Kategori: Allmänt

Jag undrar;

-varför himlen är blå
-varför gräset är grönt
-varför skolan finns
-varför allt är så jobbigt ju äldre man blir....

...varför min dator låter som en tvättmaskin?

Dan efter dan och före dan

Kategori: Allmänt

åååh det finns inte ORD för hur otroligt mycket jag hatar matte B just nu. INTE ORD!! :@

Iaf, jaha idag är det dan efter dan dårå. Dan efter ESC alltså. Såg den hos min kompis, och fy så besvikna vi blev!! Men Malta är bra, dit ska jag i sommar hähä :p Dom gav oss antagligen en tolva för att mer svenska ungdomar ska komma dit och festa men tack i alla fall!

Och i morse tävlade jag, gick dåligt hehe. Men jag kom inte sist iaf!!

Välkommen Herman lille!

Kategori: Allmänt

Min mormors nya hund efter Svante!! Visst är han sööööt?! :D <3

image11

Den översta(sötaste) vovven är det! Han heter egentligen Majåmajs Inge, så hehe det var ju bra att dom bytte :p

En månad som förkyld och Buddy Holly

Kategori: Allmänt

Jag vill tacka alla för att ni läser det här! Jag har nu alltså varit förkyld i (typ) en månad, och jaa det känns ju! Jag har bland annat använt en hel skog i snytpappersförbrukning och smittat ner ett halvt dussin människor under min tid som konvalescent. Men tro inte att jag legat på latsidan för denna plötsliga förkylning! Nejdå, egentligen borde jag sola mig i framgångarna, lapa i mig av den flyktiga berömmelsen och uppmärksamheten, men jag har hållt igång i alla fall med både idrott och skola! Hej hå!


And they say diamonds are a girls best friend! I doubt that..

Och på youtube såg jag en film om American Pie, alla cluesen i den! Fick mig att tänka på stackars Buddy Holly som dog i en flygkrasch blott 22 år gammal... :'(

image10

Han hade ju framtiden för sig och allt. Hans fru som han varit ihop med i sex månader var gravid och fick missfall någon månad senare.

Historien bakom sången American Pie av Don McLean



Ganska lång video men kolla på den iaf så himla bra! Älskar låten dessutom, av Don McLean. Videon berättar meningen bakom orden American Pie ;) <3

Slappsöndag

Kategori: Allmänt

Idag skolkade jag väldigt medvetet från badmintonen, med ursäkten att jag är förkyld.

Så först satt jag hemma och surade för att jag inte hade nåt att göra och typ dog av allergislag om jag gick ut, sen inredde jag mitt rum igen, genom att hänga upp mina prisrosetter från hästtävlingar och hundutställningen med Svante! Dock tärde det lite på mitt tålamod då hela ställningen åkte ner stupikvarten så att alla rosetter ramlade ner... här är resultatet iaf! :d



Sedan slipade jag hela vårt bord på altanen. Det var ascoolt för jag hade min ipod på. Och då kom den här låten Tro av Marie Fredriksson, och när hela kören tog i i slutet av låten typ rätade jag lite på mig och såg ut över trädgården. Och då kom värsta vinden som blåste genom håret medan häggens små blomblad typ virvlade runt mig och musiken ba "Haaaa" (ni som vet hur jag pratar fattar kanske det där ha;et) Ascoolt!

Sen hämtade jag min cykel som jag parkat vid Mörby: När jag kom hem upptäckte jag att stödet för cykeln var bortmonterat.

Så om någon ser ett litet ensamt cykelstöd någonstans så kan ni ju mejla mig.

Filosofiering...

Kategori: Allmänt

Lyckan kommer lyckan går, men pollen består.

Okej jag ska inte försöka mig på diktning tror jag... Jag är i skolan nu iaf. Astråkigt. Men vad gör man? Har massor av plugg jag inte orkar göra och jag fattar inte vad som det ska vara bra för.

Men! En rolig sak! Jag har ff nu för mams o paps är bortresta, bara så ni vet ;D Wohoo!

Tillstånd kritiskt

Kategori: Allmänt

Pollenallergi...*brr* Jag mår blä just nu alltså. Jag har typ ont överallt plus att jag är snuvig och knappt kan andas...Och jag är supertrött hela tiden. Alltså jag sov nio timmar i söndags. NIO TIMMAR! Har typ aldrig under hela min gymnasietid lyckats sova NIO TIMMAR på en natt tror jag! Men ändå somnade jag på fysiken. Heja.

Jag har ännu inte hittat min kamera faktiskt :/ Undrar vart den kan vara. Känns som om jag börjar passera förnekelse och sorgestadiet och nu hittat en punkt där jag kan gå vidare. Stappla bort mot horisonten..ensam utan min kamera...gud så fint.

Och idag dör min sköthäst :'( Hoppas hon och Svante kan leka i himlen... RIP <3

Lite sorgeinlägg idag då alltså.

155981-7



Gjorde lite snabbt på paint... :) <3

Bottennapp...

Kategori: Fotografier

Nu har jag alltså varit och kollat på plejset där jag trodde att min kamera var. :/
Fan också.

Anyway, jag lånade paps kamera i väntan på att hitta en ny kamera som visserligen inte harminajättefinaochdyrbarabilderisig men som kan vara...fin i alla fall...

Och jag har fotat massor idag, så här kommer bildbomb!! :D

               

Jaja två bilder men det var de jag kände att jag kunde visa för mina trogna tre unika adresser/dag...

Istället lägger jag in en film dårå, där man MÅSTE klicka på play, annars....



Hej hå

Kategori: Allmänt

Jaha, min kamera är FORTFARANDE borta, men jag tror att jag har en liten clue om vart den kan vara. Ska dit idag o titta, är den inte där vet jag inte vad jag gör :( Berättar när jag kommer hem!

Jaa dessa pollentider, jag är helt sjuk av dessa jvla pollenfrön som invaderar mitt försvarssystem och bryter ner det till noll eller så...oj jag måste nysa, vänta. Så. Jag ser värre ut än häxan Hia-Hia these days eftersom mitt hår är voluminiserat av ett volymbalsam jag använt och min näsa är uppsvullen och röd (en häst hjälpte till att svälla upp min näsa ännu mer när den igår knockade till den undeifrån) och mina ögon har typ påsar under ögonen. Och jag är världens sämsta miljövän eftersom jag använder så ofantliga mängder pappersnäsdukar. Man kan ju inte precis återanvända dom.

Så var min mobil borttappad typ en dag, men det räckte för att jag skulle få panik (först kameran, sen mobilen liksom). Hittade den turligt nog i mitt skåp under ett ton papper. Kanske kameran finns där också? Hm..

Igår var det ju valborg och kungens födelsedag! Min lillasyrra sa grattis till honom o gav blommor o teckningar. Allt finns dokumenterat på en bild, fast en fläskig säkerhetsvakt plus massor av andra barn står lite ivägen.

Nu ska jag åka o kolla om min kamera är nånstans! Och för er som vill göra nåt med mig i sommar rekommenderar jag er att kolla in min sommarkalender -08, jag kanske kan lägga upp en förfulad och förenklad version av den här, hehe.