bloggenjosse

tjuvtittare

Kategori: Allmänt

alltså jag har ett kryp på mitt fönster. Den ser ut som en anorektisk nattfjäril (alltså vingarna är typ 1 millimeter tjocka) och har suttit på samma fläck på fönstret flera dar nu. Även om jag bankar på fönstret sitter den där. Så kom jag på att den kanske tjuvtittar in i mitt rum. fyfan. Aja det bjuder jag på :p hah
den här låten är för bra <333

Ett öga rött

Kategori: Allmänt

Här sitter jag. Med högerögat som en svullen tomat. Eller vänsterögat om man ser det från mitt håll. Jag nyser minst 35 gånger per dag och gör av med mer snytpapper än vilket snorigt dagis som helst. Pollen is in the town.

Men! En lite roligare nyhet mitt i eländigheterna;
Jag ska dra ut tand nr  14 elelr vad det är den 28 maj. En torsdag är det. Låtom oss hurra. Den ska dessutom vara extra jobbig eftersom den har dels en tandställningsknapp som dom måste slipa bort först plus att den är inklämd mellan två andra tänder. Jag ser fram emot den här dagen med spänning. Vem vet vad tandläkarna kan överraska mig med för härlig metod där mitt i frustrationen över den där skrikiga ungen och jävla sega tanden plus stressen över att hinna bli klar innan förmiddagskaffet?

Och imorrn ska jag ha sovmorgon. till 12.15. Men nu valde jag självmant bort den eftersom jag ska rida en i min klass' häst, så det är bara att studsa upp 06.15 med glatt humör! Därför måste jag sova nu. För efter ska jag dansa folkdans med Jessica i kungsan, icke att förglömma!

Och det där jävlasepesamhällskunskapsprovet har jag slutat plugga till för länge sen. I måndags sköt vi upp det för femtifjärde gången sedan min lärare "glömt" säga till att det var inställt så jag satt i skolan och pluggade 3 timmar efter skoltid. Men nu ska jag göra det på torsdag och all nervositet och respekt har försvunnit för ämnet. Därför läser jag väl bara genom papprena nån gång eller så. Rebelliskt va!!

Förresten Lovisa kommer jag lätt vinna över dig i vår lilla kamp ;D Innan elfte juni alltså! Det är bara att börja spana......

ja alltså allt för den här gången. blev lite extra positiv anda i det här inlägget, eftersom jag nästa gång kommer vara jäääättegnällig och pessimistisk så njut av all härlig stämning jag samlade ihop här, ni få stackare som är kvar av min trogna läsarskara på 3 unika besökare. Vi ses va

WTF?!

Kategori: Allmänt

kl. 14.55 - jag går med spända men glada(om 1 ½ timma är det här provet klart och jag kan släppa det helt!!) steg efter att ha råpluggat i tre timmar i sträck efter skoltid nu på eftermiddagen, för att äntligen göra det här inihelvetes samhällskunskapsprovet.

kl. 15.15 - jag sitter på bussen på väg hem efter att ha ägnat en kvart åt att springa runt i korridorer och salar och frågat en miljard människor om vart mitt jävla prov håller hus. Inte en själ vet. Och inte jag heller. Efter att en lärare sagt "nää de här proven har vi varannan vecka, alltså nästa vecka" så ger jag upp. Och mitt samhällskunskapsprov är lika ogjort som igår. Och jag är ännu argare.

no stress no stress no stress

Kategori: Allmänt

okej nu börjar det kännas okej med provet här. JAg kan ha en chans att klara det! häpp häpp! All sånhär pressure har typ runnit av lite, inte så att jag blir lazy, eller det är jag iofs redan men så att jag inte är sådär hyperstressad typ såhär;



Jag kan klarat! om jag vill! För fan! Nu kör vi :D

hopps

Kategori: Allmänt

nemen vad gör jag här?! jag har ju feta provet på torsdag, jag ska ju ha mvg för bövlen! Nej det här går inte för sig, iväg och plugga häpp häpp!



annars slutar jag såhär kanske! :p

changed plans

Kategori: Allmänt

Okej så jag åker inte till fjällen nästa vecka. Istället får jag fundera på hur jag ska överleva en hel vecka ensam med min kära (host)  broder marcus medan resten av familjen är borta. Hmm...

Så eftersom jag är hemma då kan jag ju alternativt göra det där samhällskunskapsprovet då om jag inte ska göra det nu på torsdag. Fördelen med att göra det på torsdag är att jag blir av med det, nackdelen är att jag typ inte får MVG :/ Så jag vet inte.

Idag när jag hämtade Freddie från skolan gick vi förbi en tant. Och medan jag pratade med Freddie stirrade tanten jättemycket på oss, och tillslut utbrast hon; "åh vilken söt liten flicka! Ja den lilla alltså!" Så log hon och pinnade på vidare. Jaha.


Vitsippz


Blåsippz

döden är så nära inpå

Kategori: Allmänt

för ett år sedan dog min mormors hund. För lite mindre än ett år sedan dog min sköthäst Marianne. Och idag fick jag reda på att min kära sköthäst Jorina blivit avlivad på djursjukhuset. Hela dagen har jag haft ett enda stort hål i mig, jag har knappt kunnat tänka klart. Jag har liksom bara känt mig så tom. Jag vet inte hur det blir på fredag när jag inte kommer se Jorina längre i hennes box, inte kunna få ett svar när jag ropar hennes namn när jag ska sköta henne. Varför måste livet vara så hårt? Jag saknar dig.

<3

På mammas jobb

Kategori: Allmänt

och jobbar. Åhh alltså det här suger. Jag fick veta av pappa att vi skulle åka hem på lördag kväll istället för söndag från farmor. Och vadå då kan jag ju vara med på dressyrtävlingen(den enda för mig den här terminen typ)!! Så jag MÅSTE få vara med och jag kommer bli jättesur om det är försent att anmäla sig. Undrar om tävlingsledare är mutbara hehe

gotcha!

Kategori: Allmänt

JAG HITTTADE MOBILEN! DEN LÅG I TVÄTTSTUGAN. VAD FAN GJORDE DEN DÄR. jag har tio missade samtal och en miljard olästa sms. Plus att hela min dag imorrn körde ihop sig men vafan vi kör på va. Jag ska klippa mig imorrn halv tre anyway. och försöka hinna från vallentuna innan. Woho :p

You're tearing me apart

Kategori: Allmänt

Idag var jag och kusin Sarah och kusin Emma på powershoppingtur i stan. Vi började vår färd på söder och jobbade oss vidare till centrum. Resultatet för mig blev två tröjor, två nagellack(påskiga, knalliga!), ett ljust par jeans och en vårjacka. Woho! Nu har jag bara jeanskjol, skor, väska och halsband kvar och sen KAnKSE jag blir nöjd. Om jag inte vill ha ett par jeans till. Och kanske en klänning. Jaja. I slutet av vår tur (som varat i typ nio timmar) hade jag SÅ ont i fötterna att jag stapplade hemåt.

Men lite kändisspotting blev det! Eller väldigt mycket faktiskt, alla hänger ju på söder där vi var i början av dagen. Först såg vi IdolSebastian (som man fortfarande måste säga "Idol..." till annars fattar ingen vem det är) på Beyond Retro på Åsögatan där han snabbt pilade ut igen heh. Sedan såg vi Fares Fares glassa på nåt café i solen. Sedan på Weekday (det här var lätt det coolaste av allt) höll mina ögon på att trilla ut för vem trippar lite nervöst in i butiken om inte självaste JOHAN PALM!! Haha! Helt ensam! Alla i butiken jobbade stenhårt på att ignorera honom. Och jag stod där väldigt nervös och darrhänt och började lämna tillbaka provade jeans medan jag sneglade åt hans håll. Lille plutten. Men han gick ganska snabbt, typ in fort som fan och sen ut när det inte fanns någon skylt typ "kläder som passar Johan Palm". Sån skulle jag också behöva. Men till mig alltså. I allafall sen såg vi Soran Ismail på Waynes coffee. Inte lika coolt. Han har jag ju sett också massor av gånger under inspelningen av tack gode gud.

Men det värsta var iallafall att min mobil är borta. Igen. Så ingen kan ringa till den för den är borta och antagligen urladdad. Ring hem till mig om ni vill något! Och mitt minne är stendött så jag kan inte alls komma ihåg när elelr vart jag hade den senast eller var den kan vara. Och jag som hade 3000 gratis sms! Fan!

Nu är min borttappat lista såhär;
- MOBILEN<33 plis jag måste hitta den helvetes helvete
- IPODEN<33
- Min Paris Hilton parfyyyyyyym "Cancan" fuck den var asbäst
- mjukisbyxor är hittade
- linsskydd till pappas kamera "jag vet att jag la den här nånstans..."
- mitt minne till min hjärna
- min hjärna

damn :/

Imorrn ska jag i alla fall jobba på mammas jobb *påfyllning av pengar:D* och sen ska jag till stallet och sen ska Emelie hit så ska vi fortsätta med hemsidan :))) och nu ska jag antagligen kolla  på avsnitt av southpark, jag såg typ fem igår:D leve påsklov!:D



Molly <3



Mulle<3

walk a mile in my shoes!

Kategori: Allmänt

Idag sken solen wohoo! Och sån fin dag ska man inte slösa med innesittande förmanade jag mig själv så därför gick jag ut på en låång promenad iaf en på en timma :p meningen var att jag skulle springa men efter 100 meter fick  jag håll (inte aprilskämt det var på riktigt) så jag kunde inte fortsätta springa. Dock fortsatte jag att powerwalka vilket är lika bra eller hur?! Under min lilla färd längs Edsvikens gnistrande vatten (aja det var fortfarande is på men jaja) så såg jag:

- massor av ankor. Eller gåsar. hihi. Eller om man ska vara korrekt; änder
- människor som sprang
- is
- en humla
- lite blommor
- två fjärilar (ett skrock från förr, att den färg på första fjärilen man såg så skulle ens år bli, typ citronfjäril [ljus] blir ett bra år eller svart fjäril blir för jävligt år. Jag såg sån där orangebrun. Så det blir väl mellanmjölk igen då. Dock såg jag TVÅ såna som surrade runt tillsammans! HM?! :D)
- en geting som jag slog bort med handen heh

Efter min fina promenad gick jag hem och lekte med våra kaniner. Mamma och jag släppte ut dem en och en på gräsmattan där de fick hoppa omkring (för vänta jag har väl skrivit att vi har kaninungar? Freddie fick i sjuårspresent. Två stycken. En svart, Molly och en brun, Mulle). Och de var sååå söta! Ska lägga upp fotona strax!

Och igår gjorde jag ett jätteäckligt kuhprov jag HATAR KUH!! alltså finns det nåt jävligare ämne? Matte dårå(jag min lyckans ost har BARA fått Matte C som individuella val hallelujah) I allafall var typ hälften av provet frågor på sånt jag inte pluggat på eftersom jag inte visste vilka sidor vi hade. Helvete alltså. Mitt prov gick heeelt åt helvete. Samt mitt MVG. (Fast idag fick jag MVG på min engelskauppsats, jag skrev om courage och den kändes jättebra. Fatta jag hade 3 fel på 5 A4sidor!!)

Som en extra bonus kommer här en liten lista på vad jag lyckats tappa bort under den här vårterminen so far;

- MIN IPOD<3 rip typ
- mina gråa mjukisbyxor
- min mobil x antal gånger, senast nu i helgen men den kom tillbaks woho!
- mina nycklar som också kommit tillbaka
- biblioteksböcker. Hehe

ja hoppas inte listan förlängs för jag palllar inte det.
ses<3