bloggenjosse

Projekt klart slut

Kategori: Allmänt

Sa jag förresten att mitt projekt är över?? 35 sidor! cant believe it

tänkte bara langa in ett litet inlägg

Kategori: Allmänt

hemma från berliiiin! Mycket vackrare än förra gången för nu var det typ sommar där. Jättevarmt o fint. Glömde shortsen. Var full halva dagarna och bakis andra halvan. Har inte sovit på två dygn typ. Träffade Paul McCartney och Lennon och gänget. Har minnesluckor (lika bra det??) etc så hejdå nu ska jag sovaa

Det blir aldrig som man tänkt sig

Kategori: Allmänt

Guuuuuuuuuud. Jag började packa till Berlin. Langade in diverse kläder i tvätten med alla möjliga kulörer i 40grader, sedan tänkte jag hitta passet. Passet ja. Vart fan var passet?! Jag skrev först klart mitt projektarbete (ska bara läsa igenom det nu) och började sedan leta men INGENSTANS låg det.  jag försökte gå tillbaka i minnet (vilket är svårt i min hjärna) och typ tänka när jag hade det senast. London var det väl. Men var la jag passet efter london?? Emelie kom, jag klädde mig iordning utan att veta vart mitt jävla pass låg.

Man kan ju inte gå på skiva utan att veta vart ens pass är. Speciellt inte om planet går typ en timma efter att man kommit hem från den. Så jag bestämde mig för att utan pass=ingen skiva. Medan jag yr runt i huset och lyfter på allt i min väg messar Emelie med Jessica som blev utslängd från sin skiva (wtf?? :( skivvakter är de sämsta människorna). I början tänkte jag att det kanske inte gjorde så mycket, mitt pass kommer väl ändå fram snart. Men allt eftersom tiden gick och jag letade och inte hittade något blev jag desperatare, FUCK vart ligger passet??

 Så var klockan typ tolv. Emelie var trött. Jag var trött sur arg ledsen förbannad och seg i huvudet. Det skulle inte bli varken skiva eller pass. Eller berlinresa heller för den delen. Fan. Så jag satte mig vid sängen och bläddrade förstrött i min allitallosamling bredvid sängen.

Ett boardingpass.


O M G. Vad betyder detta. Brukar man inte ha boardingpass tillsammans med...


PASSET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Åh kära pass. Nu har jag det i säkert förvar i min bh. Haha. Jag vågar inte lägga det ifrån mig. <3

haha

Kategori: Allmänt

detta går inte. Jag ska göra klart projektet NU och gå på skiva och åka till Berlin, har inte ens packat fuck fuck fuck

Damn aldrig mer tjocktröja

Kategori: Allmänt

Fatta hur varmt det är med en tjocktröja när man dansar tre timmar i sträck!!! Gaah höll på att svettas ihjääl... Men skivan var kul iaf, synd att alla drog vid typ ett...:p Jag var utklädd till flashdance btw

Skiva filmtema

Kategori: Allmänt

Och vad ska man ha på sig?! Det kommer finnas fem Sandy från Grease, tre Marilyn MOnroe och fyra Lara Croft's där, så det är uteslutet.

Jag funderar på att vara:
- Valfri ur Flashdance/Fame
- Valfri ur Hair
- Bruden ur Forrest Gump, typ under Hippieperioden



Haha det här kommer vara jag, redan under middagen... fan vad jag ska spåra!! Iaf lite.

Men vad i helvete ska jag ha på mig dåååe?!!!

Vart tog våren vägen?

Kategori: Allmänt

Såhär, vi har ju haft en låång vinter. Den avslutades väl någongång i mars kan jag tänka mig? Förra årets vinter hann knappt bli vinter förrän det blev vår. Och det föll ingen snö heller.

I år har det dock fallit mycket snö vilket jag tror de flesta kommer ihåg, om jag säger SL+snö t ex...?

Men var bövlen tog våren vägen..? Vid det här laget hade alla träd fått löv förra året, påskliljorna hade redan vissnat, det var varmt och solen sken för jämnan. Visserligen har vi i år haft en kort sejour av solen, men det tycks finnas något underligt samband med en viss vulkan eftersom ungefär då försvann solen, det blev grått och molnigt och det började snöa, regna och vara snorkallt. Kan ju visa med bilder om ni inte fattar

från april 2009






från april 2010





Typ vinter! :/ Jag fattar inte varför någon tidning eller så har tagit upp detta! Ett ämne av stor vikt!

ashes to ashes

Kategori: Allmänt

askan börjar sakta men säkert försvinna! Tjoho! Då hotas inte vår klassresa kanske! :D

Tung och trött i kroppen

Kategori: Allmänt

Shit skivan igår alltså. Nä den var inte mer spårad än en vanlig skiva men ojojoj vad vi dansade, Jossan och jag! :D Sommartider, Michael Jackson, Tic Toc och sen önskade jag Lady Gaga och då fick jag Just Dance! Och det gjorde vi! Tillslut kände jag det att jag bara ville lägga mig på golvet och skrika "FY fan nu lever man!!"

Men det kunde jag ju inte.

Och idag är jag hemma igen hehe. Min diagnos återfinns i rubriken... fan vad den här veckan har varit sämst skolmässigt. Eller i alla fall närvaromässigt. Måndag, närvaro 2 lektioner av 5. Tisdag 0 närvaro. Onsdag närvaro 2 lektioner av 5. Aja. Jag var ändå på de lektioner jag ligger sämst till i (närvaromässigt) och faktiskt så mår jag skit just nu. Helt darrig, tung i kroppen, jag hör ljud superhögt så jag får jättelätt ont i huvudet, mår illa etc. Och allt för EN öl. Fatta. Fast sen sov jag från 4 till halv åtta också, så det kan väl vara något samband där. 

idag ska jag plugga som fan (enligt planering), projekt(gjorde faktiskt igår också) och bild. Sen ska jag eventuellt ut på krogen, hehe. Ja får se hur det blir. Imorrn ska jag iaf gå HELA dagen på ALLA lektioner. Lovar.

Förresten snöar det lite av och till nu under dagen. Vafalls? Vi vill ju inte att det ska se ut såhär:


Nog för att det är fint, men nu är det 21 april och inte 21 december. See ya om ett halvår, snön!

Nu ska jag på skiva!

Kategori: Allmänt

Med -200 på kontot! woho då kör vi! finns inget tema, så jag kommer "dressed for success"

kul

Kategori: Allmänt

1. Vad heter du? Josefine Anna Elisabeth Hansson 2. Ett ord på fyra bokstäver: Jorå 3. Flicknamn: Johanna 4. Pojknamn: Jesper 5. Yrke: Jordgubbsplockare 6. Färg: Jade 7. Klädesplagg: Jeggins ... 8. Mat: Jordnötssås 9. Sak i badrummet: Jordgubbstvål 10. Plats/stad: Johanneshov 11. En orsak att vara sen: Jag stannade och snackade med Johnny Depp 12. Något man skriker: Jellppp! 13. Film: Jag vet vad du gjorde förra sommaren 14. Något man dricker: Jordgubbssaft 15. Band: Janis Joplin and the holding company 16. Djur: Jaguar 17. Gatunamn: Jordgubbsgränd 18. Bil: Jaguar 19. Sång: Jag går och fiskar 20. Aktivitet med mer än en deltagare: Jogginglopp (med fler än en deltagare)

okej nu snackar vi finanskris

Kategori: Allmänt

jag har NO money!! Måste låna av nån. Fan. Fem dagar kvar till lön.

Bam bam bam, barapapaparam

Kategori: Allmänt

Åh allt känns så mycket bättre när man lyssnar på Another one bites the dust med Queen


projektkris

Kategori: Allmänt

Japp nu är det sju fucking dagar tills det ska vara inne. Det roliga är att jag har typ INGEN tid den här veckan. Och jag vet inte hur jag ska sammanställa allt! :s

Å andra sidan kan jag göra så att jag börjar på ett sätt, och känns det sen helt fel kan jag iaf använda vad jag skrivit och fixa om. Gud jag älskar att jag kan lösa situationer så bra. Detta kommer gå bra *phu phu andas*

Idag gick jag hem vid elva och sov sen från ett till fyra. Fett skönt.

Veckans planering:

Måndag:
plugga som fan
Tisdag: Lämna Freddie, balett, skiva (plugga)
Onsdag: plugga som fan, ev till stallet och fixa en lapp
Torsdag: Bio med psykologiklassen, plugga som fan
Fredag: Sv B nationella, möte i stallet, skiva
Lördag: rida, plugga som fan
Söndag: Jobba heldag i stallet, skiva, packa inför berlin, åka till berlin (vi ska samlas halv sex på måndagsmorgonen...)

Och när ska jag bli klar med Gaga då??

Förresten är det lön om en vecka. Eftersom den 25e är en söndag. Så jag får 3500 i Berlin, känns rätt efterlängtat.

Och när jag fått lön MÅSTE jag börja betala alla grejer jag ska betala.

Gah det känns som om jag glömt något i min veckoplanering, eller att jag ska betala nån! Och fan fan fan vi måste fixa studentinbjudningar denna veckan. Äh vi kanske ska göra såhär att jag och familjen äter lite tårta på studentdagen innan jag går ut och festar. Känns väldigt mycket skönare än versionen med mottagning med 70+ pers. Som jag knappt känner...

Mitt glömska minne

Kategori: Allmänt

Alltså! Detta suger! Jag hade världens bästa bloggidé jag tänkte blogga om men självklart glömmer man det! mitt minne måste vara världens sämsta, jag glömmer precis allt nu för tiden. För mycket i tankarna kasnke?? Dom säger ju att man använder 10% av sin tankekapacitet eller vad det är men det är ren bullcrap, jag använder 95%!! Minst.

Idag var jag på ponnitävling i Sorunda vid Nynäshamn iaf, gick upp fem (morgonen) och kom hem klockan sex på kvällen. Man var ju rätt trött sen när man kom hem. Fotade där och så. Nu är jag ännu tröttare och försöker fixa projektet men det går väl inte så klockrent bra. Böh.

Haha juste; kom på min bloggidé, det var ju för bövlen om mitt dåliga minne jag skulle blogga om!!! Ja check då!

Shopping utan pengar

Kategori: Allmänt

Efff mår illa plus ont i halsen pga att jag skrek sönder mig på en fest igår... men det var kul så det får vara så!

Så var studentklänningen fixad då! Den ser precis ut som jag ville, (vit) coctailversion med lite tjockare tyg utan att bli för tungt.. den var pörf. Dock hade jag inga pengar, så jag köpte med kortet (ok har lite pengar men det är ju egentligen till flaket...får lösa det på något vis) sen med pengar som jag fick av pappa att ge till flakgrejen. Fan vad jag hatar att inte ha pengar! Åtta dagar kvar nu!

Fotade inte klänningen, pallar inte. Sedan hoppas jag att ingen jävel köper samma nu, iaf inte om den går på min skola eller ännu värre, min klass. Sannolikheten är väl rätt liten även om jag inte tänker sitta och räkna på det.

Vad händer?

Kategori: Allmänt

När jag gick hem från stallet idag så kändes det väldigt konstigt eftersom nästan varje människa jag mötte på vägen, eller varje bil som åkte förbi stirrade länge på mig medan de gick/åkte förbi. Funderade lite på varför. Satt mina kläder konstigt? Hade jag glömt ta på mig chinosarna? Var mitt hår konstigt (det stod upp lite sådär på huvudet men enligt modellen för en slarvigt uppsatt tofs ska det vara så)? Hade jag mat runt munnen? Hade min mascara runnit? När jag kom hem tyckte jag att jag såg rätt normal ut. Så det måste betyda att folk tyckte att jag var supersnygg idag, och inte kunde sluta stirra.

Sen såg jag att alla plan är inställda från typ överallt i Nordeuropa. Jösses! Pga lite vulkandamm från Island! Och de som redan är bankrutter! Hoppas dammet skingrar sig innan den 26 april för då åker jag och klassen till Berlin ju. Och det vill man inte missa.


Jag och min stödäntmåssaaa!

Jag bestämmer mina egna trender

Kategori: Allmänt

Fan också försov mig idag! Missade hela skoldagen (okej två lektioner men ändå)! Iaf är jag bra, för jag fixade klart fallanalysen igår till projektet och strax ska jag in till stan och fixa publikationen! :D Jag känner mig jättebra! Sen ska jag gå en låååååång promenad och sträcka på benen ordentligt. Nu är frågan vad jag ska ha för kläder. Det är ju typ varmt ute idag igfen. Ska man satsa på jeansjacka då? Kappan var ju rätt varm nu...

Förresten läste jag i gårdagens metro att vårens största satsning är skinnjackan. Och jag som hösten 2008 lovade mig själv att aldrig köpa en sån för det skule kännas så wannabe. Hur skulle det inte kännas om jag köpte en nu då?? Jag bestämmer att det är fett mycket mer trendigare med en jeansjacka, så.

Bra nu är jag trendig!


Här är jag pre-trendig mars-april 2009... nåt sånt jag kan ha på mig idag? Eller så bryr jag mig inte alls och har mjukisbyxor på mig!! Äh nej.

Det var ju typ varmt idag

Kategori: Allmänt

Idag var det svårt att få upp mig ur sängen. Jag försökte med alla sorters lögner som att matten (första lektionen) var inställd, att jag var sjuk (halvsant, eller ok hade lite ont i halsen då), att jag redan är bäst i matte så jag behöver inte gå på lektionerna. Som ni kanske fattar var den sistnämnda en så stor lögn att tillochmed jag insåg det, och då klev jag upp för att sedan komma ca 25 minuter försent. Men det är okej.

Efter skolan gick jag och bokade en publikation på Stadsbiblioteket (ah den meningen får mig att låta sååå pluggig) och sen köpte jag en chailatte medan jag gick därifrån till T-centralen.
"Åh vad gott med chailatte" tänkte jag och tog en stor klunk med kokhet chailatte. Jag drack inget mer på hela vägen förrän jag kom fram och det svalnat rejält.

Sen, oh shit alltså, så skulle jag ta ut pengar för flaket som jag är liiite sen med att betala men men, men så står det förstås tekniskt fel i bankomaten vilket jag iofs anat eftersom det var 700 spänn jag skulle ta ut. Kollar på mitt kontoutdrag där det står att jag har 679 spänn. Fan, min chailatte jag brände mig på tungan på hade jag verkligen kunnat skippa!! Och lönen är om elva dagar, herrejösses....

Får lugna mig lite med några bilder jag fotade senare idag och sen ska jag tvinga mamma att betala in nån hundring så jag kan fixa pengarna imorrn, SEN lovar jag att jag ska plugga.















Så det var vad jag fotade idag. Har inte fixat någon bild så de blir säkert snyggare med lite mer kontrast o så men nu skulle jag ju ragga pengar+plugga!

Dåligt!!

Kategori: Allmänt

Gah jag somnade kl åtta och vaknade typ nu!! Fan! Jag har ju asmkt att pluggaaaa.... Funderar på att vara hemma imorrn känner mig ändå lite förkyld (heh lite, kan väl anstränga mig att må sämre om det skulle vara så) men jag ligger såå efter i allt så det skulle ju vara rätt skönt att få göra klart lite..
49 dagar kvar till studenten btw

Äh

Kategori: Allmänt

Det blev ingen till promenad efter det där... lyckades somna och sen gjorde jag läxor och funderade över mitt liv. Mitt liv är sämst men jag ska sluta säga så och vara lycklig över att jag är någorlunda frisk, jag har en hel familj och att jag inte är född i Irak eller så.

seg dag idag eller?

Kategori: Allmänt

Och imorrn är det Lobbydag på Vallentuna Gymnasium... kul att vi från Danderyd måste beblanda oss med bönder. Alltså lobbydag är för att vi ska "mingla runt" med de andra eleverna inför det FN-rollspel vi ska ha.. BLÖ. Jag är Bangladesh iaf. jag gick hem från skolan idag iaf, det tar ju typ 30 min så det var skönt! Funderar på att gå en till promenad igen för det är ju asvarmt ute!

Good Old Fashioned Loverboy

Kategori: Allmänt

I can dim the lights and sing you songs full of sad things
We can do the tango just for two
I can serenade and gently play on your heart strings
Be your Valentino just for you



Öppet brev till Skansenredaktionen:

Kategori: Allmänt

Kära Skansen,

Jag har förstått att ni under en lång (väldigt lång) tid nu haft besök av en massa exotiska åttafotade äckliga insekter, så kallade spindlar. Man har kunnat gå till ert skansenakvarie om man frivilligt velat se på dessa varelser, annars har de för oss övriga befunnit sig på tryggt avstånd bakom inglasade burar. Så långt allt väl.

Dock har ni även haft en mindre reklamkampanj för spektaklet. En kampanj som figurerat i de flesta stora nyhetstidningar, speciellt inför helgen. Kampanjen har bestått i en bild på en stackars pojke med flera groteska stora kryp på pojkens huvud respektive ansikte. För oss med relativt svår spindelfobi blir detta en smärre chock varje gång denna bild fläks upp från tidningen. Jag har spillt ut många koppar te i chocken av att se denna annons. Visst kan jag hoppa över bilden. Men när jag inte vet vilken fucking sida annonsen är på blir varje bläddertag som klimax i en skräckfilm, innan man antingen kan rygga tillbaka eller dra en lättnadens suck. Och ja jag vill fortsätta läsa tidningen!

Så klart att Skansen ska få göra reklam för deras nya attraktion! Spindelintresserade måste ju få ha sitt roliga också. Men nu har denna reklamkampanj gått ett bra tag. Spindlarna måste väl längta hem till sina spindelägg och nät och gummiträd och allt de har i regnskogen.

Därför kära Skansen hoppas jag att ni kan göra mig och alla spindelfobiker som tycker som jag en stor tjänst och genast avsluta er reklamkampanj, så man i alla fall slipper se på bilderna på de små monstrena. Tills spindlarna är borta från Skansen håller jag mig på behörigt avstånd därifrån.

Med vänlig hälsning
Josefine 

Promenad ftw!

Kategori: Allmänt

Okej jag var väl inte ute så länge, typ 40 min? Men damn vad skönt det var att promenera i solskenet(solnedgången)! Man rensar tankarna, har bra musik, fåglarna kvittrar (antar man, man hör ju dom inte genom all bra musik men), det är inte för varmt eller för kallt och man kan sträcka på benen riktigt skönt! Och för en stund mår man lite bättre.  
 
Detta ska jag alltid göra. Det lovar jag från och med nu. En promenad på minst 30 min varje dag! Gud så skönt.

why do all good things come to an end

Kategori: Allmänt

Varför är påsklovet slut NU för?? Varför? Jag ORKAR INTE mer skola! nu är nästa lov Sommarlovet, men det gäller att jag orkar kämpa med plugget fram till dess. Måste klara detta! Den här veckan har jag inte alls pluggat bra. Åt helvete dåligt rent ut sagt. Idag har jag mest bara degat men jag har iaf gjort lite projektarbete... så för att inte falla ihop totalt ska jag gå en promenad. Det kanske hjälper mot min förkylning också för jag känner mig rätt dålig måste jag säga. Hmm kanske ska ta med kameran och fota också..? Ne det blir tungt. Äh.

tröttochontihalsen.com

Kategori: Allmänt

Jag var i Järfälla igår, vilket typ sket sig totalt men vi hade kul påvägen dit iaf :) Idag ska jag typ plugga, tyvärr blev det fint väder idag så det känns rätt trist att sitta inne. Fast jag kan inte komma på vad jag skulle hitta på annars.

svenska filmer goes hollywood

Kategori: Allmänt

Det är så coolt tycker jag! Jag är inte säker på vilken film som kommer filmatiseras först, men det gäller Millennium-serien, där man pratar om Kristen Stewart eller Carey Mulligan i rollen som Lisbeth Salander. Båda vill tydligen ha rollen, och jag kan inte riktigt tänka mig vem som skulle passa bäst...hmm

Image and video hosting by TinyPic Sedan har vi den film jag är mest spänd att se (gud har inte ens sett svenska versionen, shame on me..) Image and video hosting by TinyPic Chloë Moretz ska spela vampyrflickan Eli i Låt den rätta komma in, eller som den engelska titeln blir "Let the right one in", men jag har för mig att dom skulle förkorta titeln ännu mer. I vilket fall trodde Chloë helt riktigt att den här rollen skulle bli annorlunda än typ Twilightvampyrer eftersom denna är "mörkare och mer djup". Hoppas hon har koll på att (spoiler) Eli inte riktigt är en tjej heller. Image and video hosting by TinyPic Sedan har vi Zac Efron som eventuellt ska spela JW i en hollywoodsk version av "Snabba Cash". Vilken invasion vi fått av svensk film va?!

theres nothing else I can say, eh ey eh ey

Kategori: Allmänt

Fan #1: Jag skulle ju pluggat det här lovet! Jag skulle ju pluggat så mycket att jag skulle ta igen mig i ALLT jag låg efter i och komma jättemycket ikapp! Förihelvete, typ 50 dagar kvar och då är helger inkluderade!!! SHAPE UP!!

Fan #2: Min fakking dator har fullt i minnet och hur mycket jag än raderar kommer "ditt virtuella minne är för lågt, blablabla jag hatar min dator"

Fan #3: Äh jag vet inte. Borde kanske sova nu.

Fan #4: Jag vill inte vara hääär! Jag vill upptäcka världen!! Please take me away!!

Förresten såg jag cabaret på youtube, awesome!

clipt mig

Kategori: Allmänt

det blev lugg! Eller mest snedlugg, jag ville inte ha hellugg.. fast lite drastiskare klippning var det, behövdes verkligen till mitt stackarss hår.. :p Gud klockan är bara halv elva och jag är dödstrött, jag som hade tänkt rita vidare på gaga :(

jag vill knarkaaaaa

Kategori: Allmänt

eller tja, kanske inte starta off så radikalt men jag bara känner hur jag vill slå mig ut ur min jättetråkiga fyrkant av vardag. Jag vill göra som i Billy (Gyllene Tiderlåten) där dom bara åker till stationen och köper en enkelbiljett ner till Europa. Jag vill lämna detta. Jag vill åka någonannanstans.  Jag vill uppleva världen. Jag vill ha sommar.

Vad ska jag göra i sommar? Vad ska jag göra i höst, nästa vår, i resten av mitt liv? Jag fick min studentmössa idag, och helt plötsligt är världen ett enda frågetecken för att verkligheten är så nära. Om mindre än två månader är jag utanför min bubbla av trygghet och står på egna ben. Och det kommer vara så mycket beslut att fatta. Åh jösses.

Här skulle vart en bild på min nya studentmössa men eftersom jag ser ut som ett nervvrak, osminkad och trött som man är så ville jag inte chockera någon. Sedan dog kamerabatteriet så jag fixar bild imorrn. Cant wait!

Och Billy ringde mig, tidigt en morgon och fråga om jag skulle hänga med. Jag fråga vart och han svara bort och vi drog till domus, han fick ut sin lön. Jag ringde min mamma och sa, jag sticker nu. Vi hängde på första tåget som stod inne på stationen. Två enkla biljetter, till malmö central och Billy sa, du fattar vad det handlar om?

igår

Kategori: Allmänt

var min dag väldigt ohändelserik. Jag gjorde faktiskt ingenting, vilket jag blev lite stressad över. Jo, i slutet av dagen gick jag en två timmar promenix till stallet och tillbaka för att jag inte vart ute något, men annars satt jag typ framför datorn och slöade eller spelade piano. Jag hatar när man sitter inne, solen skiner utomhus men man kommer inte på absolut någonting att göra.

A sen på kvällen ritade jag Lady Gaga också, det var bra. Den börjar växa fram nu känner jag! Det är jättesvårt att rita av för det känns verkligen som att man blir blind efter ett tag med hur originalet egentligen ser ut, så man ritar fel. Tur att det finns sudd.

Vad ska jag göra idag då... jag skulle vilja åka in till stan eller iaf känna att jag gör något.. men samtidigt måste jag plugga, har typ ASMKT att göra. Kompromiss då, att jag pluggar somfan nu och sen på eftermiddagen gör jag nåt?! Det låter ju bra!

DET KLIAR!!!!

Kategori: Allmänt

GAH! Mitt sabla sår från olyckan har blivit infekterat!! Helvete! Och nu kliar det som fan för att jag har kompresser på, fast jag tror att det är tejpen runt om som kliar. I vilket fall kan jag ju inte gärna klia PÅ såret... gaaah

Tänkte göra en planering över påsklovet (det kliar) men det är så svårt! Vart börjar man någonstans? Jag känner att jag inte kan planera ordentligt om jag inte vet vad jag ska göra, och jag vet inte vad jag ska göra såvida jag inte börjar planera :p Fast rätt nyligen löste sig morgondagen, eftersom Freddie antagligen är hemma imorrn och och (det kliar) då ska jag passa henne. Eftersom alla andra jobbar. Inte jag dock! Jag har fått min beskärda del tycker jag, iochmed helgens jobbfrenzy. Så imorrn ska jag sova jättelänge, har gått upp kl 6 i fyra dagar i rad nu, minus i lördags då jag gick upp tio.

Haha förresten måste jag bara (det kliar) säga något som Freddie sa för ett tag sedan, medan jag kommer ihåg det. Vi åkte bil, mamma körde, jag satt bredvid och Freddie+polare var i baksätet. Det är tyst och nyheterna läses upp på radion. Dom babblar om Bjästafallet då "en flicka blev våldtagen utan att samhället brydde sig". Åhnej tänkte jag, hoppas dom inte börjar fråga vad våldtagen är för något.
Polare: "Vad betyder våldtagen fnåt?"
Freddie: (förtroligt) "Men det är när någon (här håller jag andan) knuffar någon annan och LÅSER IN DEN på en toalett! Så man blir nerknuffad! (Jag: PHU)

Tänker inte berätta vad det betyder än. Eller, isåfall får mamma sköta snacket. Nu kliar det inte längre

så trött så trött

Kategori: Allmänt

mitt i en såndär maffig helg. Med jobb och tävlingar och allt sånt där. Imorrn är tävling plus heldagsjobb, men sen börjar lovet på riktigt kan man säga ;)

Somnade på soffan framför tvn idag när jag ätit. Var så jäkla trött och så vaknar jag till nån dansk serie. Gah. Danskan skaver i örona. Nu ska jag sova strax.

Meh

Kategori: Allmänt

Kul att jag glömde att publicera mitt aslånga inlägg som typ avslöjade alla mina innersta hemligheter, ungefär. Aja jag sa bla att jag hade svenska, det var kul typ.

Och att jag ska planera lovet så jag gör nåt bra av det. Tänkte bla sova, plugga, fota, tävla och sånt.

Sen är jag mentalt i en svacka känns det som. Typ deprimerad. Fast det har jag lärt mig på psykologin att man måste ha symtom i två veckor för att diagnoseras som deprimerad. Så jag är väl bara mjukdeprimerad just nu eftersom jag bara vart det i ca 2 dagar. Tja.


Vår snart kanske huh?


Hur långt vågar du gå?




Åhnej den blev sned. Palla vända på eländet. Här är jag iaf när jag var glad i måndags, jag gjorde mig iordning som gudinna till Carros skiva. Innan jag blev en jävla sur gnällkärring. Tyvärr Sarah fick jag ingen bra bild på min sminkning som ändå gick åt helvete för jag var så stressad i slutet. Men skivan var kul.

Jag vill ha MAJ.

gah no school??

Kategori: Allmänt

Nej nu blir jag sur... här har jag stressat med mitt onda knä så sitter det ingen i klassrummet och ingen lapp på dörren :s Har vi ingen lektion idag eller? Har jag kommit hit i onödan? Fan. Jag åker till Mörby isåfall. Och sen hem och vilar mitt knä som är svullet och gör ont som fan.