bloggenjosse

jag dör snart?

Kategori: Allmänt

hittade nyss en fästing på höften. Fan. Den har tydligen suttit där länge. Vad kan hända, frågar jag pappa. Tjaa säger han lite bekymrat eftersom han är osäker på om han fått ut hela fästingen, hjärnhinneinflammation eller borrelia.

Har jag blivit vaccinerad mot nån fästingsjukdom? Näää... Åh jag borde njuta av livet, om jag har kort tid kvar tänker jag. Shit asså. Typ sitta här och redigera bilder. Nu njuter jag av livet till max.

Annars då, medan jag inte funderar på om jag kommer dö i förtid så oroar jag mig över hösten (om jag får uppleva den, nej jag bara skojade). MÅSTE SÖKA JOBB, JÄVLA SLÖIS.

Nu ska jag uppleva&njuta av livet!

min mobil strejkar

Kategori: Allmänt

den som var så ny och top notchig!

EDIT: Haha nu funkar den igen! Fick precis nya simkortet, yayy! :D

produktiv dag

Kategori: Allmänt

Oj jag har hittat på så mycket roligt idag. Först åt jag frulle hos de vi var hos över midsommar, därefter packade jag och åkte buss hem. Kom hem vid två, packade upp och slängde det mesta på mitt redan överfyllda golv, åt lunch och kollade grejer på datorn. Från halv fem till sex sov jag. Och nu har jag handlat mat. Denna dagen ett liv.

glad midsommar!

Kategori: Allmänt

:)

snart ska jag trängas bland emowannabevampyrer

Kategori: Allmänt

Fick nämligen i present av Ullis att gå på Twilight faneventet, så det ska jag roa mig med ikväll! Först ska jag hem till Emelie och catcha up på New moon (har fortfarande inte sett den..) och sen åker vi in till Hovet :) Ska bli spännande! Man får ju inte ta med sig någon systemkamera så det blir digitalkameran jag får försöka zooma med (magen på Lautner till Ullis). Fast jag är väldigt trött och hostig också.


Här har vi gossebarnet och tösabiten som orsakar hysteri i världen

Victoria+Daniel= <3

Kategori: Allmänt

Så fick prinsessan sin nyblivna prins tillslut! Gud den här dagen har varit så lång men samtidigt å så romantisk! Jag och familjen minus Marcus åkte in till Kungsan där jag började med att tappa bort alla vilket iofs inte gjorde något eftersom jag hade kameran. Såg på vigseln på storbildsskärmar som var helt gudomligt söt. Det var en sådan stämning bland folket där man stod, jättecoolt! Sen försökte jag se kortegen. Det gick inte bra eftersom den svischade förbi på två röda medan jag stod inklämd fem meter från staketet. Då hjälper det inte att man är typ två meter lång även fast man har en bra kamera. Sen åkte dom kunglig slup till slottet, och när den båtfärden var klar ruschade jag till Lejonbacken där jag lyckades få en rätt bra (om än väldigt sned) plats nära balkongdelen. Såg Per Gessle samtidigt!

Sen såg jag middagen hemma och guud så fint tal Daniel höll! Alla mina tankar om dem innan släppte helt när jag såg den kärlek och glädje dom tillsammans utstrålade. Det var verkligen som en saga. Och alla sagor har ett lyckligt slut och för mig innebär det att jag nu ska sova.


Victoria leds till altaret (halva vägen) av pappa Kungen




Kungaslupen


Vid hälsningen till folket!

Alla bilder är förstås jag som fotat. Inget annat!

nu äre bröllop!

Kategori: Allmänt

Ska in till stan med familjen och kolla! Blir typ kul! SKa försöka fota när dom åker i vagnen förbi, yey :) Annars är jag rätt trött från igår, låg och hostade halva natten. Eller iaf den delen av natten jag hann sova.

Så var man 19

Kategori: Allmänt

Klarat mig relativt såhär långt, hur länge får man fortsätta? :p Jaja idag fyller jag i alla fall nitton. Tänkte inte ha något speciellt utan bara gå ut på kvällen med några och kolla på fotbollen. Orkar verkligen inte fixa något. Men nitton känns ju bra. Världens mellanmjölksålder.

fotboll för blåbär

Kategori: Allmänt

nu har jag kollat två matcher i sträck från fotbollsVM, sjuk soffpotatis som man är. Fast jag sov typ halva Nigeria-Grekland för jag var såå trött! Fast jag kunde inte riktigt sova eftersom jag hostade så mycket att jag nästan hostade upp mina inälvor. Det är ungefär sant.

I vilket fall, jag spelade ju fotboll för några år sedan och var verkligen sämst på det. Fast det var kul att spela! Blir riktigt sugen på att komma igång nu när jag ser VM, jag inbillar mig att jag blivit så mycket bättre av att titta på fotboll nämligen. Sen är det ju rätt bra att dra några kommentarer på krogen typ "tja Spaniens offensiv har verkligen försämrats, det såg man ju när de mötte Schweiz. Fattar inte vad grabbarna sysslar med". Om man inte tycker själva fotbollen är så kul att kolla på (den var iofs jätterolig igår när Sydafrika mötte Uruguay och sydafrikas målis blev utvisad!) kan man ju alltid spana in de som spelar.

Dagens spelare var nog Messi. Han är väl inte typiskt snygg men kombon att han är så bra på att spela samt hans lite ödmjuka blyga sätt gör honom snygg! Inifrån liksom :p


Messi!

Ikväll ska jag kanske se Frankrike - Mexico om jag inte är för trött. Måste ju vila till min 19årsdag imorrn (tjoho).

sjukeli sjukela

Kategori: Allmänt

kom hem från göteborg igår! Jättekul, lite hårt att sova i tältet bara men jag får väl skylla mig själv att jag inte hade ett normalt liggunderlag (jag som tänkte dissa det helt)... var dock sjuk typ under hela resan vilket jag iofs varit i snart tre veckor nu. Skoj! Speciellt idag som solen skiner och allt. Jag vaknade (efter att ha hostat hela natten) med huvudvärk, feber etc så det blir inte så mycket party för mig idag. Får se om det ens blir det imorrn ( FYLLER JU ÅR DÅ)........ buuhuu nån gillar inte mig apparently

phu stressig dag

Kategori: Allmänt

nu har jag flakat med Jessica  (GRATTIS+18!!) och skrek sönder min röst igen men somehow är den fortfarande kvar. Yay! Är helt trött i ögonen och huvudet efter all öl i ögonen och allt hoppande på flaket (vi åkte i ca 3 timmar in till stan och snurrade runt sergel ). Sen var jag på hennes mottagning, sen hem och direkt till Lovisas mottagning (GRATTIS!!) och nu håller jag på att packa för att om 45 minuter bege mig till Göteborg! Jösses får se hur det blir måste kolla vädret också.. Vi har typ inte planerat något och jag har knappt några pengar :p Well ses på onsdag!

jordgubbe

Kategori: Allmänt

det här med att vara tyst har gått jävligt dåligt måste jag säga. Jag har typ inte gjort annat än pratat med andra och för mig själv, hostat och sjungit. När man är ensam borde det ju gå lätt att vila rösten men icke! Här har pratats om allt möjligt haha.

Har ätit jordgubbar idag iaf. Billigt (25 spänn) och gott. Typ såhär



Imorrn är det göteborg och flak+mottagningar alltså! Känns bra att alla vi som ska åka är sjuka.. :p

powerwalkat

Kategori: Allmänt

Sa ju att jag inte skulle vika undan för regnet! Tog bara ca 45 minuter på en runda jag springer på 38 minuter. Är inte det rätt bra?? Träffade en söt kissekatt på vägen och då måste man ju stanna och gosa. Älskar katter. Denna var lite skygg först men tricket är att huka sig så den inte upplever en som ett hot, sträcka fram handen försiktigt och eventuellt säga något töntigt typ kooomsidålillakissekatteeen i ljus bäbiston. Efter att första barriären var övervunnen ville katten inte att jag skulle gå. Så fort jag började dra mig undan typ nämna något om att jag hade en kaka i ugnen så började katten genast puffa på mig och stryka sig runt benen så att jag skulle snubblat om jag ens försökte gå. Man är ju så veklig! Självklart stannade jag kvar nån minut till och gosade. Älskar ju katter. Men sen fick det vara! Man powerwalkar ju. Så jag sa bestämt nej nu ska jag allt fara och gick trotsigt iväg.

Kvar satt katten och mjaoade. Typ som Herakles eller vad det var i den där grekiska gudasagan (ni vet när han skulle hämta frun i dödsriket så fick han inte se sig om för då skulle hon dö eller något sånt. Eller så var det en annan saga. Men ni fattar poängen) så ville jag kolla bak men ändå inte för tänk om katten började följa efter mig då? Det gjorde den inte, den satt mest och åt gräs.

Nu tänkte jag i alla fall börja städa ur min bokhylla så jag gör något vettigt idag. Hoppas jag inte hittar något spindelbo bara för då dör jag bokstavligen.


Jag (för några år sen nu) med katten nr 1: Elvira!! <3333

knotts on the stemmen banden!

Kategori: Allmänt

Tänk om jag fått knutor på stämbanden??! Alltså jag går runt och sjunger typ 24/7 men på sistone har det varit lite svårt pga min heshet som inte velat ge med sig. Visserligen är det mycket mycket bättre sen förra veckan men jag är fortfarande hes och så och rösten känns verkligen överansträngd. Så jag pratade med en av mammas kompisar igår som strängt sa att jag inte ska prata på två veckor. WTF? Fast å andra sidan kanske det är värt det? Jag kan fortfarande inte sjunga några höga toner i huvudklangen och sjunger jag kanske en minut eller längre blir min röst jättehes... :S Ååååh jag vill inte ha det såhär jag vill kunna sjunga normaaalt!! :(:(:(:(

Får väl vara tyst resten av kvällen då? :( Fan

imorgons planering

Kategori: Allmänt

oookej vad kör vi imorrn då? Onsdag, hm. Jag tänkte:

* Gå upp nio (?)

* Powerwalka en timma (!)

* Köpa skor/högtalare (vart får jag pengarna från?)

* Söka jobb

* Börja packa inför gbg

* Städa ur min bokhylla, skriva namn i alla mina böcker och rensa ut det jag inte vill ha och fixa om så mitt smink flyttas från fönstret in till bokhyllan...

Det ska bli så fiint så! :) man blir fett taggad på att städa! Hoppas det regnar imorrn så jag kan vara inne och städa med gott samvete. Att det regnar när jag powerwalkar får jag stå ut med för ut ska jag. Well och sen kanske jag ska rita klart Gaga också. En extra punkt blir det.

* Rita klart Lady Gaga.

Så, komplett lista. Bra där. En bild också så blir detta ett jättebra blogginlägg.


så, jag i fredags när jag raggade på en vakt. hehe.

Sommarpratare 2010

Kategori: Allmänt

SOMMAR. Vad är det för mig? Jordgubbar förstås, yra hästar på en gul sommaräng (alltså gul av smörblommor, inte av torka, det får gärna vara gröna gräsfläckar här och var också men ni fattar), skärgården, midsommar, att vakna upp och  det är ljust och vackert ute och fåglarna kvittrar men väldigt mycket också Sommar i P1! Har man aldrig lyssnat på det vid tiotiden på kvällen när solen nästan är nere, himlen är färgade i vackra färger och man sitter med tekopp och filt vid en brygga ute i skärgården (eller vartsomhelst egentligen) så har man missat något stort! Jag har lyssnat på det flera somrar i rad nu och det är såå mysigt! Tips från en veteran inom området är att lyssna vid tiotiden på kvällen (tror det är 22.05 det går), men det är väl kul att höra på det kl 13.05 på dagen också. Det är alltså ett radioprogram i ca 1 ½ timma där en person helt själv berättar om vad den vill och spelar lite musik den gillar (eller vill marknadsföra host regina lund 2005 host).

Idag hölls en presskonferens där alla pratare presenterades. I år är det rätt okej startfält. Inte lika bra som förra året och inga av de jag hoppats på var med (Björn Gustafsson, Zlatan, Freddie Mercury etc) men det får väl duga! Här är en lista över alla som pratar i år (med början på midsommarafton):

Annika Sörenstam - f.d. professionell golfspelare
Eva Dahlgren - artist, låtskrivare
Babak Najafi - filmare, regissör
Pär Johansson - grundare Glada Hudik-teatern
Per Holknekt - modedesigner, entrepenör
Natasha Illum Berg - professionell storviltsjägare, författare
Rolf Ekéus - diplomat
Eva Gabrielsson - arkitekt, livskamrat Stieg Larsson
Ulf Malmros - regissör, manusförfattare
Anna Carrfors Bråkenhielm - rådgivare Silverback
Nicklas Lundblad - samhällspolitisk rådgivare, Google
Viveca Sten - deckarförfattare, chefsjurist
Amanda Jenssen - artist, låtskrivare
Micael Bindefeld - eventarrangör, pr-konsult
Meta Velander - skådespelare
Mats Sundin - f.d. professionell ishockeyspelare
Jill Johnson - sångerska
Elisabeth Åsbrink - journalist, författare
Lennart Jirlow - konstnär
Micael Dahlén - professor företagsekonomi
Aris Fioretos - författare, översättare
Christer Sjögren - sångare
Anneli Alhanko - prima ballerina assoluta, hovdansare
Christine Meltzer - programledare, komiker, skådespelare
Andres Lokko - skribent, manusförfattare
Tina Jansson - lyssnarnas sommarvärd, lärare
Ulf Danielsson - professor teoretisk fysik
Anette Norberg - olympisk mästare curling, avdelningschef
Percy Barnevik - ordförande stiftelsen Hand in Hand International
Johan Rabaeus - skådespelare
Karin Johannisson - professor idéhistoria
Maria Akraka - företagare, f.d. medeldistanslöpare
Andreas Lundstedt - sångare, artist
Pija Lindenbaum - bilderboksskapare
Per Morberg - programledare, kock, skådespelare
Håkan Lans - uppfinnare, ingenjör
Johanna Koljonen - programledare, filmkritiker
Lars Jonsson - konstnär, ornitolog
Claudia Galli - skådespelare
Birgitta Stenberg - författare, konstnär
Nils Landgren - trombonist, orkesterledare
Therese Alshammar - världsmästare i simning
Peter Andersson - skådespelare
Annika Östberg
Björn af Kleen - kulturjournalist
Lena Olving - vice vd Saab
Vanna Rosenberg - skådespelare
Ted Harris - teologie doktor, präst
Darin Zanyar - sångare, artist
Monika Fagerholm - författare
Staffan Scheja - konsertpianist, professor
Johannes Anyuru - poet
Henrik Hjelt - komiker, skådespelare
Annika Linde - statsepidemiolog, professor
Anna Odell - konstnär
Tommy Körberg - sångare, artist
Josephine Bornebusch - skådespelare, komiker
Niklas Rådström - författare


hela gänget. Bild från sr.se/p1/sommar

Efter en snabb överblick kan jag väl konstatera att de jag helst vill höra är Anneli Alhanko (man kan ju lite om balett så jag hänger nog med i snacket) Pär Johansson och Tina Jansson men jag känner att alla ligger på ungefär samma nivå av intressanthet. Förutom Amanda Jenssen. Har aldrig gillat hennes sätt att spela svår på. Men jag ska försöka lyssna på alla, innan jag snackar i förväg! :) Förstår förresten inte varför Annika Östberg ska prata i radio. Har inte hon mördat någon? Eller i alla fall medhjälp till mord? Jösses det kommer bli en spännande sommar kl 10 vid radioapparaterna!

Länk om man vill veta mera www.sr.se/p1/sommar !

Ni undrar förstås vad jag håller på med

Kategori: Allmänt

Det ska jag genast berätta!

Idag har jag köpt shorts och en skjorta på Beyond Retro med Emelie! Jag vet att skjorta inte riktigt är min stil men jag tycker att det är såå snyggt så och jag har lärt mig att bara ha på mig vad jag tycker om (med vissa undantag) så därför fick den följa med hem.

Just nu håller jag på att skriva ner massa adresser i excel till mammas jobb från enkäter och tipsgrejer dom haft. Det är höjden av uthållighet att sitta och skriva ner 150 adresser (förnamn/efternamn/telnr/mejl/är medlem/under 18) speciellt som man måste försöka utläsa vissa människors handstel. Fan vad crappy vissa skriver! Därför hittar jag på lite ibland. Dom får väl skylla sig själva om jag tror att dom heter Watter Fershts istället för vad de nu heter. Haha sedan tror jag att personen som skrev "Piglet" Andersson kommer ångra sig lite nu när jag anger Piglet som dens förnamn! Kul när SNF sen ringer upp mr Piglet för att värva den som medlem. Ja så det är lite vad jag roar mig med just nu. Det är fett jobbigt att sitta ner såhär länge och skriva :(

Igår kom Emelie hit så vi skickade bilder till varandra. Fildelning på högsta nivå! Och då fick jag lite blandade hästbilder och bilderpåmigsjälvbilder.


jag en dag på marken under hoppgruppen! Jag har kul!


jag och emelie i lördags! Nej söndags!

sjukhet back

Kategori: Allmänt

äh har typ blivit sjuk igen? Jag la mig ju halv tolv igår!! Idag ska jag söka jobb och Emelie kommer hit så vi ska lana. Och nu lyssnar jag på Kent.

Hercules the game

Kategori: Allmänt

När jag var liten, alltså 1997 släpptes dataspelet Hercules i samband med Disneyfilmen. Det är typ det bästa spelet ever. Man tränas upp av den lille tjuren så man blir en bra krigare, slåss mot kentaurer och krockar med folk i staden Thebe etc. Såna minnen man har från otaliga lanardagar med Herculesspelet! Tyvärr gällde spelet bara för windows 95/98 (ni hör ju..) och har dessutom försvunnit i min ägo. Idag fick jag en craving att spela det (har haft det länge men gjorde slag i saken idag). Så vad gör man? Man googlar förstås på download hercules game! Och se! Nu har jag tillbringat två lyckliga timmar med det där sabla spelet! :D Ren och skär nostalgi.

att komma i tid

Kategori: Allmänt

åh är så bakis efter igår jösses. var på karlbergs slott och festade med en massa militärer med emmma, och vi höll på att vara jävligt jobbiga hela tiden :) sen åkte vi till grodan och träffade kissie och sen åkte vi hem. Klockan var typ bara tre då. Nu skiner solen och jag tänkte komma i tid till ridningen genom att bege mig till stallet snarast! byee

inte bra nu

Kategori: Allmänt

det är fan inte bra nu. inte bra alls.

Åren på Dagy - kommer aldrig igen

Kategori: Allmänt

Kanske upplägg till en ny film? Well judge for yourselves.. Jag har nu lämnat DaGy med blandade känslor, och här är en snabbresumé från mina tre år:

2007-2008 1an
Åh! Ett grönt blåbär som med nervösa steg traskade in i klassrummet på nya skolan på gymnasiet för första gången. Såg ett bekant ansikte, var inte det där den där tjejen som var funktionär på ponnySM och skrattade hela tiden? Snart lärde jag mig namnen på de viktigaste: Amy, Sofia, Ullis och Emelie och det var väl dom jag hängde mest med i ettan (och klagade mest hos över alla jävla naturämnen jag drogs med under denna tiden). Inledde sedan gymnasiet starkt med världens fulaste hårklippning som fick mig att se ut som moster Agdas fula kusin under hela ettan. Gröna bär var vi också när vi anmälde oss till rodden och sedan med darriga ben gick till första roddmötet! Jag tror jag fortfarande har kvar teckningen en kille där gjorde för att visa hur en utriggad fyra ser ut! Det var dessutom 2007 som Emelie släpade med mig till Djursholm, och mitt liv blev därefter aldrig mer sig likt! Under vårtermingen tog jag även emot en portugis och en grek under EcoRocks-veckan och förstörde mitt bett pga cykelolyckan.

Tre minnesvärda redovisningar:
- Neandertalaren med Ullis, har aldrig skrattat så mycket under en redovisning. Efter att jag dragit parallellen mellan likheter hos neandertalare och irländare fick jag inte fram ett vettigt ord längre

- Matte B statistik med Ullis, hehe fast det var ju jag som failade allt. De svåraste matematiska termer jag kunde briljera med var typ plus och minus.

- Antigone med Elna och Amy, allt från de fem hm hm hm:en i början till våra dramatiska utspel var bäst!!


Antigoneredovisning, tja blev det MVG+ eller??


Hah fail med silver i rodd men som sagt vi var unga och gröna..


Asså kolla mig! Kläderna! Frisyren! Plåstret! Efff.... detta var under Eco Rocks när jag snackade om riddarhuset. Jag kunde ju knappt prata pga cykelolyckan men man gör ju sitt bästa


kaffefjortis i Uppsala (det var te, bara coolt med muggen)


yay första klassen...man ser knappt mig men

2008 - 2009 2an
Här kommer ett riktigt mellanår! Bytte naturinternationell plus alla gamla kompisar mot ny inriktning och klass (samsam) vilket passade mig så mycket bättre studiemässigt, även om det tog lite tid att ta sig in i klassen. Jag gjorde typ inte så mycket under hösten? Försökte mest komma in i klassen och fatta vad dom snackade om (många interngrejer). Det gick bättre på våren, Emma och jag började ge oss ut på egna äventyr. Jag började skolka mer under tvåan, något jag inte alls kunnat förut! Övning ger tydligen färdighet alltså! Det var rätt många besök på museer o så pga kulturhistorian för att inte nämna alla tidiga mornar med TiTen....

nästa med Natur
* Mindre att göra i trean tydligen. Eller om det är lokala skillnader på det
* Man får hoppa runt i korridoren och bete sig konstigt samt komma undan med det för att man är naturare
* På naturinternationell får man åka till jättemånga ställen typ Holland och Island

bästa med Sam
* Man slipper det tunga naturämnesblocket samt mattekurserna som ska klaras av på två veckor typ
* Man får praoa
* Ingen blir riktigt förvånad om man hoppar över ett par lektioner eller failar på ett prov=normalt sambeteende



När vi besökte Klara Kyrka till kulturhistorian..


Den väldigt oförberedda rodden där Håkan coxade oss på morgonen till vinst!! Vi börjar lära oss hur man gör!

2009 - 2010 3an
Det här året kände jag klassen och allt kändes rätt bra faktiskt. Förutom skolan då. Något nöt hade sagt att trean var såå mycket slappare än tvåan, och med den inställningen började jag mitt absolut sista skolår. För att avsluta det som en utbränd skolhatare med ingen röst. Heheh. En bra sak med trean+sam är att man har prao på hösten och jag hade på Tösses vilket var underbart. Har haft cravings på att göra massa lattar på rad sen dess. Sedan skulle man ju hitta projektarbete vilket inte var det lättaste, kom på ett tillslut i slutet av oktober. Sedan började jag inte jobba med det förrän i början av februari/mars på riktigt. Man är ju tidsoptimist. På våren hände det grejer! Då började alla slutuppgifter hopa sig samtidigt som en massa skivor, stallet tog tid, vi åkte till Berlin och hade kul och sen var det roddtävling där vi tog grand slam (vann alla tre loppen!!) och sen var det helt plötsligt slut! Hur kan tiden gå så fort?

Tre bästa sakerna med trean
- BERLINRESAN
- praoen på Tösses
- roddtävlingen


Berliin! Wild n crazy (det här är innan kvällen börjat på riktigt hehehe)


Rodden!!


"MEMMMEEEEEEEE...." haha loove

Saker jag kommer sakna med DaGy
- Rodden ofc!
- Alla intensiva pluggtimmar i studierummet i bibblan
- Rita på toalettdörren
- Att krypa för att kunna öppna mitt skåp nej skojade bara det var ju ett jävla helvete det där
- Vissa lärare typ Niklas, SnyggOlof, Sterner tjaa en del alltså!

Farväl skolan! Nu ska jag ut och terrorrisera världen! Eller ja snart först ska jag fira att jag är klar och sova lite.

igår smällde det!

Kategori: Allmänt

Då tog jag studenten så nu är man arbetslös! Tjoho! Fullständig rapport kommer, ska bara springa vårruset först. Trots min hals som gör att jag låter som en blandning av en hes Sofia och Janis Joplin. Trodde aldrig jag kunde bli så hes heh!

Den första juni smäller det

Kategori: Allmänt

Student 2010. Jag har blivit stor nu!


Även fast jag är sjuk så ska jag göra morgondagen till en bra dag! Jag får ångest av andra som håller på typ "åh studenten var bästa dagen i mitt liv blabla", gör man så får jag prestationsångest och jag blir sur för att allt inte blir underbart utan bara går åt helvete. Men. Imorrn blir jag full. Imorrn blir jag student och lycklig för att tolv års slit och släp äntligen är bakom mig och jag har nu oroliga tider, arbetslöshet, fattigdom etc etc att se fram emot! Samt en pension och en säker död. Åh ja min optimism fräter snart sönder den här bloggen känner jag! Jag skojar faktiskt bara. För jag känner mig rätt taggad även fast min näsa är söndersnuten, huvudet är segt som kola och halsen känns som sandpapper. Jag är fortfarande Student -10 imorrn och det känns fan bra.

Ska låta sången tala för sig själv
Kent - Elite