bloggenjosse

du måste va sjuk, sjuk, sjuk, sjuk

Kategori: Allmänt

Det som inte fick hända har hänt ändå. Nej, jag har inte blivit ofrivilligt gravid. Nej, jag har inte tappat mobilen i leran samtidigt som en häst sparkade mig i magen. Jag har blivit sjuk. Äh, vilken stor grej jag gör av det va! Jag har rätt ont i halsen och huvudet är en svampig massa. Idag var en tuff dag på jobbet med mocka typ 9 stora boxar vardera med asmycket tungt bajs, mocka ur alla dom plus halma i regnet. Var så matt i kroppen att jag var tvungen att pusta ut stödd av grepen emellanåt.

Så vad ´jag gör bloggandes kl 11 på kvällen är väl en gåta! Marsch i säng! Imorrn planerar jag att  vara frisk igen, eftersom det är sista (damn tiden går fort här!) jobbardagen, sen är vi lediga på ons och sen jobbar jag fm på tors och sen på em åker jag till Thailand!! Känns väldigt konstigt att lämna allt.

Nu ska jag sova, uppdaterar innan jag åkeR!!

freebird

Kategori: Allmänt

heej är ledig igen, i coruna den här gången. Har shoppat och ätit underbar tortilla, En vecka kvar till jag åker till thailand!Byebitchesxoxoxo

en dag i lugo

Kategori: Allmänt

Sitter pa ett internetcafe i lugo, har precis shoppat en thailandklannning. Borjar dra ihop sig! Bovlen. Den har veckan och sen nasta torsdag are off to thai! Jobbar stenhart pa brannan varje gang solen tittar fram for att keepa upp med ullis&camilla, det varsta ar att man blir smallfet av att jobba har eftersom man jobbar sa hart plus langa dagar sa man ater som in i helvete. Och spanjorerna vet annu inte vad grovt brod ar for nagot. Omojligt att halla sig till nagon flygvardinnediet eller knackebrodsdiet :(

I veckan har det varit regn typ varje dag medan Linnea och chefen var i Sverige for att rekrytera nya arbetare till stallet. Jag och Emelie skotte ju ruljansen sjalva i stallet tillsammans med Couro och Oscar. Haha gick bra, hankade mig fram pa den lilla spanska jag lart mig. Holla bandolla. Nar dom kom hem igen atervande solen ocksa sa igar var det riktigt skont. Har brant mig lite. Aah.

Nu borjar jag bli hungrig igen forstas sa forhoppningsvis ska vi smalla i oss en tortilla eller sa snart. Har bara 18 min kvar av datatiden!

vad mer har hant i spanien da... vet inte riktigt. Dagarna har flytit pa liksom. Tavling i helgen, sa det ar inte sa jattemycket stalljobb kvar egentligen! Maste komma pa allt jag ska fixa infor thai. Langtar som fan! Men kommer sakna stallet och alla dar. Ses snart igen. Ciao

update

Kategori: Allmänt

Blev typ ett barn idag, kom på på morgonen att det var melodifestivalfinalen ikväll! Omg! har inte ens hört alla låtar! Alla sög ju! De jag hört iaf! På kvällen försökte vi ändå att ställa in SVT europa på tv:n eller hitta något som sände men vi hittade inget så vi uppdaterade via bloggar och såg låtarna (på två timmar hann vi ladda In the club och popular på youtube). Sade vann! Jaha.

Juste, om ni vill läsa en mer heltäckande, detaljerad och pk bild av spanien; www.usekrummet.blogg.se Den här bloggen kommer fortfarande bara vara om mig mig MIG. Just the way i like it. Imorrn är det halvt ledig dag. Så skönt. Kanske bloggar mer då.
Bye horziz xoxo

heyya

Kategori: Allmänt

ledig dag igen, dags för uppdatering!

Det är så skönt här, solen skiner ofta, när det inte blåser så mycket blir det riktigt varmt så man kan ha bara linne och tja stalljobbet är tufft. Har fått så mycket muskler sen jag kom hit! Damn. Är riktigt stolt. Sen känner jag verkligen när jag står i en box och sliter för att få bort all skit eller häver upp en 30kg kaka med halm på en skottkärra att; förfan, det kanske räcker såhär! Alla drömmar om gård med hästar etc, när man håller på med det på det här sättet varje dag känns en månad och tio dagar väldigt lagom.

Så vad ska jag göra till hösten? Just nu funderar jag (man hinner fundera mycket medan man mockar) på att jobba under sommaren och försöka resa iväg igen till hösten. En lite mindre tidsbestämd resa. För jag har ingen aning om vad jag vill bli eller vill plugga, så varför börja med något jag kanske inte gillar? Jag kommer ändå bara vara 20 år då typ.

Annars då, det är som sagt kul här med rätt omväxlande arbete. Igår skrittade vi stallchefens tävlingshästar, två ston och en hingst. Jag fick hingsten. Som används till avel parallellt med tävlingar. Han är helt galen och stöter på allt han ser, speciellt nu när stona är brunstiga. Även om man rider förbi hans box med en valack börjar hingsten hoppsa upp och ner i sin box och frusta upphetsat medan han gnäggar hest typ "åhh frust, läckra pudding, frustt!!".

Idag när det var lediga dagen var vi hemma, och jag har typ inte suttit ner i sträck så mycket under de två och en halv vecka som gått.! Kollade på MTV bla, och Lady Gagas nya video dök upp (till Born this way/Express yourself). Gud så dålig den var! Astråkig, trista färger, hon i mitten vickandes i bh och trosor och ful sminkning´och lite halvslött rappandes "dont be a drag just be a queen". Jag trodde det skulle vara världens färgexplosion och roligheter, tji fick jag!

Nä nu ska jag sova. Gnattt

ledig dag

Kategori: Allmänt

heej hörni. Idag är det ledig dag så jag sitter just nu på ett café på ett köpcentrum i Coruña. Vi har ätit tortilla som var asgod, min nya favoriträtt! Veckan har varit braa men vädret var åt helvete, det snöade i tisdags!! Bara lite men ändå! Fuck. Sen har det regnat, blåsigt och varit sol om vartannat. Att det är typ kylskåpskallt (skojarinte) i huset där vi bor gör ju inte saken bättre...

Men annars är det kul! Skönt med ledig dag och break från stallet lite, att jobba såpass länge som man gör plus i lera och tungt arbete tar lite på krafterna.. nu ska vi strax iväg och shoppa!! bye bitchs xoxoxoxoxoxxx

ps smsa inte, min mobil funkar inte just nu mejla istäället!