bloggenjosse

SILVERSARA

Kategori: Allmänt

Ååååååååh ridsporten gör det igen!!!!! SJÄLVKLART gör vi det igen!!!! Herrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrregud!!

Fatta att gå ut som sista ryttare, veta att fuckar man upp är alla medaljer borta, rider man asbra är det som bäst GULD. Och så blev det silver. För att en bom av frigolit typ bestämde sig att rulla av PÅ SISTA HINDRET. Lex Hongkong-08. Men fyyyyfan vad bra. Fyfaaan vad skönt!!!!

Folk som inte ens tagit namnet Sara Algotsson i sin mun gläds nu med henne och hyllar silvret. Såg till och med att Aftonbladet körde Leifby live till BANHOPPNING I FÄLTTÄVLAN!!!!

Det gör mig så glad bara att ridsporten sakta men säkert tar små steg in i svensk idrottens absoluta finrum. Så länge vi presterar förstås.

GRATTIS SARA&WEGA!!!! Bäst när det gäller!!!!

frankie say relax!

Kategori: Allmänt

Kollar på OSinvigningen nu! Några dagar försent! Och inte bra nu när jag dessutom har typ fyra timmar kvar till eventuell uppstigning, och det är iallafall en timma kvar av programmet.

Men jag måste kolla på invigningen innan OS är slut, herregud!

Helt sjukt fin invigning hittills!! Älskade berättelsen om storbritanniens historia och musiken (när de spelade BoRhap skrålade jag med förstås)(fast det gjorde jag till nästan alla låtar jag kunde) och drottningen!! Nu kollar jag på när Palau traskar in, land 130 av 205 eller så. Det tar lite tid så jag ritar medan och kollar när något kul land går in. Snart är det Sverige och RGB som fanbärare!!!

Har rätt höga förväntningar på musiken efteråt, och fackeltändningen osv.

Hoppas jag inte jobbar imorrn! Eller hoppas jag tjänar pengarna iaf! Eller tja!

närå ja ä inte bitter

Kategori: Allmänt

GUD SÅ VARMT DET ÄR UTE.. tropisk värme typ!!! 20 grader eller något ute!

Plus att man märker redan nu att det blivit mycket mörkare på kvällen... snart är det julafton!

Kollar nu på Robert Gustavssons Tony R-imitation, haha har sett den femtio ggr men är lika rolig varje gång

önskedrömmar om en förlorad barndom

Kategori: Allmänt

AAH!!! Gick in på Årsta Runstens hemsida som arrangerar ponnySM iår och VAD FÅR JAG SE?! "vi söker fler funktionärer till ponnySM blabla" JAAA!!!!!

Var ju funkis 2007 på täby galopp vilket var så jävla roligt!! Repris på detta förhelvete!!!

Skickade världens längsta mejl om mina kvaliteter till arrangörerna så nu jävlar ska jag med!! Alla ska med!!

HÄSTAR <3


Här är från 2007. Hade ju digitalkamera då så i år tar jag isåfall med min fina kamera så jag kan få lite finare bilder!



Alltså ni kanske inte förstår men det är så sjukt roligt att kolla på alla duktiga ponnyekipage, deras störda pushande curlande päron som skriker sig hesa på sidan av (vissa kan ju vara normala med förstås) och förfäras över dumma ungar som skyller allt dåligt på ponnyn och straffar den om den gör fel (fel som ändå beror på ryttaren). Det är inte så kul att kolla på tröstklassen, alltså den klass som är efter finalen för de som inte kom till final. Då är vissa kåta på att få något slags pris från SM i alla fall, eyes on the prize, att de sitter hackar sönder stackars ponnyns mage med sporrarna, spöar den i varje galoppsprång och sliter i munnen där det förstås sitter något hävstångsbett eller annat skrot. Inte alla är så här men på täby galopp var det nästan som att man inte ville kolla mer för att vissa var så hemska. Man tänker ju att nivån ska höjas på SM men det blir lite lokaltävlingsnivå i såna klasser.


Men det är när man ser ett duktigt ponnyekipage som man önskar att man var 1.40 igen och 12 bast typ!!



Oooch såhär såg jag ut 2007, efter en lång funkisdag. HEhehehee.

Nu ska jag mejla ridsport och undra vartfan min lön tagit vägen för min artikel?!

london dansar och ler

Kategori: Allmänt

Nu jävlar är OS igång! I den här bloggen har jag nu följt två os, i år och 2008!! Sjukt va? I alla fall är jag fett taggad, såg aldrig invigningen igår så jag tänkte se den ikväll eller imorrn typ.

Kollar lite sporadiskt på fälttävlansdressyren just nu. Just den delen är inte så jävla kul, dressyrnivån är tusen gånger lägre än den "riktiga" som kommer igång om nån vecka typ. Men terrängen är kul på fälttävlandet! Sen hörde jag lite på simmandet på radion.

Ååååh jag älskar att följa OS!!!!

OÄÄÄSSSSSSS

love is tough / time is rough on me

Kategori: Fotografier

Jag saknar det här så fruktansvärt mycket.

insomnia

Kategori: Allmänt

åh! Måste sova! kan inte sova! För mycket tankar!! Vem är jag?! Vad gör jag här?! Vad händer egentligen???


Brukar du ofta komma hit?

det finns en gata där alla kan mitt namn

Kategori: Allmänt

Var ute med Jessica igår, kom hem halv tre. Tidigt förvisso, om det inte vore så att proftob ringde 8 imorse och frågade om jag kunde jobba idag. "Kejrå" svarade jag medan min hjärna var på promenad.

Så jag har sprungit i portar idag igen. Bara reklam den här gången.

Det värsta var att han messade idag och frågade om jag kunde köra imorrn också! Vad gör man inte för klirr i kassan va? Så jag tackade glatt ja till det, hoppas mina vader och fötter lugnat ner sig med värkandet. Fyfan så otränad jag är.

Jag som ville rita Adele idag!!

Hot summer streets / And the pavements are burning / I sit around / Trying to smile / But the air is so heavy and dry

Kategori: Allmänt

Ueh. Hade tänkt skriva världens längsta inlägg om mitt postjobb igår. Men jag orkar verkligen inte. Och jag är inte på humör för att skriva något roligt heller. Fan. Så jävla varmt och kvavt ute. Det roliga är att det är mulet men fortfarande nästan 30graders dödsvärme. Helvete.

Bara att vänta på åskan att braka loss då? /// Fröken positiv i en strut

Förresten, idag kanske är dagen jag ritar klart adele??? Har satt mig på min röv framför datorn nu, ska bara handla mat och äta först och sen planerar jag att sitta här och inte göra mycket annat.

Jag fick ju som bekant (eller kanske inte) ingen lön idag, yay, och därför kan jag lika bra sitta här och strejka den 25e.

Fyfan vad jag hatar den 25e. Alltid folk som får lön och skit. Helvete.

Jag var ju faktiskt bortrest hela juni, annars hade jag också fått det. Gah!!

Proffice' fel som vanligt, de anlitade mig inte när jag väl var hemma :(

JAJA.

Kanske lägger upp lite bilder från upptagna juni också. Jag blev ju rik på erfarenheter i alla fall! // Fröken inte-negativ-längre

mitt nästa offer

Kategori: Allmänt

Tänkte kasta mig över Goldie Hawn när Adele är klar. Jag har funderat lite vem jag tänkte på när jag kom över hennes namn först. Trodde först jag tänkte Holly Hunt eller vad hon heter men det var säkert Goldie... jaja. Det blir troligen den här bilden

cämonara

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag här med en redig jävla portion carbonara som jag lärt mig göra efter många underbara tisdagskvällar (torsdag med för delen) med Sofia Ullis och cämcämoile. Egentligen är jag inte så hungrig efter att jag hällt i mig otaliga glas oboy (laktosallergi where art thou?!) så nu är det mest min hjärna som vill äta. Ska se hur eländet smakar!

Medan ska jag se Adelekonserten i albert hall på svtplay. Måste researcha lite till min teckning av henne, kanske fortsätter lite på den ikväll om jag inte är för darrhänt!

Fast jag får inte hålla på för länge med den, ska nämligen jobba imorrn! BORING vrålade min lata del av hjärnan, men mest är det skönt att få komma igång och tjäna lite stålars. 

Att jag måste gå upp halv 6 är en annan sak. Tänker inte på det nu.

sliten söndag, mulen måndag

Kategori: Allmänt

Ueeeehahahuhuhuääää. Typ. Hej. Sjukt seg, vet inte vad jag ska hitta på eller ta mig till. Sitter mest och funderar ut en inköpslista på all mat jag ska äta.

När jag kom hem inatt försökte jag skriva dagbok hehe. Men jag gav upp efter att jag inte kunnat skriva "söndag" eller dra ett någorlunda rakt streck.

Om jag går ut lite kanske hjärnan kommer igång bättre. Ok.

skogens drottning

Kategori: Allmänt

Idag tog jag tummen ur röven på riktigt och gick ut i skogen för att plocka svamp!!!!
Det var meningen att jag skulle åka till vaxholm eller nånstans där det finns kantareller på riktigt, men eftersom jag fortfarande är en liten fölunge på långa darriga ben vad gäller att leva som en normal människa var jag liksom aldrig redo att ge mig av förrän vid tre, och då kändes det rätt värdelöst att åka 40min buss och sen vara i skogen typ en timma och säkert inte hitta något (glaset är halvfullt glaset är halvfullt!).

Så jag bestämde mig för att Danderyd ändå måste ha något fint att erbjuda, alltså tog jag på mig jeans, stövlar och utrustade mig med ryggsäck och korg. Den outfiten funkar perfekt i vaxholms djupa skogar men absolut inte i nån skogsdunge i danderyd. Speciellt inte om man ska promenera i villaområdena först (jag halvsprang lite hukandes för att liksom inte synas) för att ens komma dit.

När jag väl stod i den finaste skogen Danderyd kunde erbjuda hittade jag ingen svamp. Jag hittade blåbär och myggbett. Myggorna hittade mig. Fyfan vad mycket mygg det finns i en enda skog. Och eftersom jag var den enda som var där och letade svamp (undrar varför?) gav sig alla myggorna på mig, ensam fäktandes och svärandes efter dem.

Efter en timma, med lite blåbär runt munnen, svettig och kliandes överallt gav jag upp och huksprang hela vägen hem. Med uppdragen luva förstås, hoppas helvete ingen kände igen mig.


Trattislycka förra hösten. Då plockade jag i vaxholm. Nu hade jag ju ingen bil att ta mig dit. Jaja.

I've been walking in the same way as I did / And missing out the cracks in the pavement

Kategori: Allmänt

Så, nu efter att ha sett lite south park och live aid och ätit tills jag spytt (nej jag spyr nästan aldrig av för mycket mat, vet inte om jag ska ta det som en komplimang?) så tänkte jag börja rita Adele.

Grejen är att jag gärna vill rita henne från 2012 års grammy's, bara för att hon var sjukt snygg då. Jag har sett hennes rolling in the deep-performance typ en miljard gånger och hur uttjatad den låten är och hur många olika versioner jag hört av den tröttnar jag aldrig på just den versionen. Jag tror det är hennes en av hennes första framträdande efter röstoperationen och hon låter så sjukt bra!!

Sen älskar jag hennes uttryck och blick i början av låten, men hur mycket jag googlar (adele-grammy-2012-rolling-in-the-deep-performance-stills-intro-close-up) eller själv försöker fixa några stills från youtubevideon så hittar jag aldrig den perfekta bilden. Fan! Hennes ögon är stört snygga där.

Får väl ta nån annan bild medan tills jag hittar nån bättre. Fick lite mer dille att rita av henne sedan nattens dröm då jag drömde att hon dog. Hehe. Brukar ju bli så som ni vet.


Hon är jättevacker här, det enda är att ögonen inte syns...



...så jag antar att det blir denna istället. Feel the pressure!

litet sidospår bara

Kategori: Allmänt

fast nu hamnade jag framför en live aid -85-video. FYFAN vad coolt att stå där i publiken och plötsligt kommer Freddie Mercury (FREDDIE MERCURY förbövlen!!!) joggandes ut på scenen som om det var en vanlig företeelse!!

DÅ var det ju förstås det!!!! Fan!

Fick idén btw när jag såg 80s i förrgår. Då handlade avsnittet om 1985 och man tog upp Live Aid, Band Aid osv, men när man visade lite delar ur Live Aid fick Howard Jones en jävla massa uppmärksamhet, tillsammans med U2 och Madonna. Inget ont om dem men vafan, nu har ju Queens framträdande på Live Aid röstats fram till världens bästa liveperformance (2005 visserligen men tror banne mig inte många kunnat slå det på sju år). Men av nån anledning, kan vara upphovsrättsliga, visar svt nästan aldrig Queengrejer i sådana dokumentärer förutom när de hade en dokumentär om bara Queen. Mmm. Jaja.

Nu ska jag återgå till -85! Har sett deras uppträdande rätt många gånger men nu var det länge sen sist!!

andas in andas ut

Kategori: Allmänt

Uh. Dagen hade kunnat vara riktigt dålig. Från och med att jag vaknade ett efter en lång harang trippade drömmar till fan-vad-ska-jag-äta-jag-får-inte-äta till fan-vad-ska-jag-göra-hitta-på-nåt-för-helvete till att jag får världens punka på bildäcket.

Men nä!

Alltså grejen var att när jag vaknade sådär sent kände jag bara, okej men upp nu och gör nåt ba!
Så jag gick upp, åt en grapefrukt, ut på altanen, läste om musik och solade. Typ det. Hängde med Jossan ett tag och försökte att inte sitta vid datorn så mycket. Skönt.

Och sen när bilen fick punka. Jag var på väg till Camilla då för filmkväll typ och hade precis startat bilen då jag kände att något inte stämde. Bilen kändes som att den "puttrade" och lutade tillochmed lite. Vem som helst hade väl redan på uppfarten stannat och kollat hjulen men jag hade bråttom så det var inte förrän jag var på själva vägen som jag kände att något var rejält fel. Så jag svängde in på gatan bredvid och tja, hjulet har ju sett sina bättre dagar. Vad gör man? Bildoktor som jag är förstod jag att jag inte kunde köra någonstans om jag inte ville slita bort däcket, så jag stod lutad mot bilen och försökte tänka. Och medan jag stod där, lite halvborta för jag hade ingen aning om vad jag skulle ta mig till, kom en av våra grannar förbicyklande. Eller alltså, han höll på att rulla runt på sin gata lite när han såg mig där strandad och cyklade alltså förbi.

Medan jag stod där och förklarade situationen (som han såg på en gång förstås) på korkad danderydska "eh asså shit vet typ inte vad som har hänt men asså såhär var hjulet INTE förut när jag åkte med bilen och asså eh shit så jävla stört asså typ vet inte ba?!" så nickade han lugnt och förklarade sen precis hur man skulle göra. Han ser förresten precis ut som min morfar, inte ett uns fett på kroppen, snarare består han bara av skinn, ben cykelmuskler och senor, lite rynkig förstås men också brunbränd av 15 soltimmar per dag.

Åh jag blev typ kär, han var så himla snäll och hjälpte mig! Han hämtade domkraft som han självklart hade hos sig (har vi en sån?! ingen aning), skruvade vant loss bultarna från däcket och gick hem och pumpade upp det så jag i alla fall kunde köra tillbaka bilen. Jag tror i och för sig att han som många äldre tycker det är kul att få användning av de erfarenheter de bär med sig men jag var salig över vilken grannsämja vi hade!

Och medan jag väntade på att han skulle pumpa upp däcket (som hade nåt hål i sig så jag får fixa det på måndag eller så..) kände jag faktiskt mig varken stressad, irriterad eller hade någon slags ångest i mig. Jag kände bara ett inre lugn som jag ändå känt under hela dagen. Jag tror att det har att göra med att jag varit ute mycket idag och varvat ner i mig själv. Inte för att jag stressat runt speciellt mycket annars men jag har haft mycket jobbiga tankar inom mig som tagit för mycket plats.

Så jag blundade och kände mig så rofylld i den ganska ljumna sommarkvällen. Jag känner ingen otålighet eller rastlöshet som jag känt de senaste dagarna, och det är SÅ skönt, ni anar inte!!! Det finns en känsla av att allt nog ordnar sig tillslut, att jag inte ska oroa mig så mycket över morgondagen. Kanske städade jag bort lite av mina jobbigare tankar när jag rensade mitt golv som varit överbelamrat ett tag nu.

Imorrn ska jag banne mig ta en lång jävla promenad. Och ikväll ska jag rita. Och njuta av mitt lugn.

meow

Kategori: Allmänt

Fan vad stört. Hörde nyss jättehöga jamningar som lät att komma utanför, så jag tittade först vid kaninburen (lokala samlingsplatsen för traktens katter), sen om nån lyckats ta sig in i garaget eftersom det regnar så mycket, men ingenstans hittade jag nån katt. Och trots det hörde jag jamningarna ganska tydligt i alla fall, men nu verkar de ha slutat.

Hur man nu tolkar det. Huhh:/

städar mitt rum

Kategori: Allmänt

Fyfan vilken otroligt värdelös och sämst dag jag haft idag. Vaknade ett, ätit, städat mitt rum och lumpat framför datorn. Under en av sommarens soligaste och finaste dagar. Nu är det lite mulet, när jag är klar med rummet.

nyans radieuse

Kategori: Allmänt

Jag och Jessica var och besökte pållarna på betet igår. FYFAN VAD SÖTA DE ÄR!!!!!!<333 Ville aldrig gå därifrån, vi hade sjukt mysigt och satt och målade bland hästarna, fotade, gosade osv. Åååååh.

Lägger upp bilder en annan gång, men måste bara visa en. Vi upptäckte att jag färgat håret till samma nyans som en häst som heter Radieuse. Typ exakt! Kolla bara;


OOPS. Ni ser ju att hon gråter av min fräckhet.

"hon har inte alla moëterna på kylning"

Kategori: Allmänt

Så, det vettigaste jag gjort idag är att solat och kört runt med Camilla.
Imorrn blir ban me saker gjorda!! Då ska jag fixa rummet, gå promenader, hålla mig sysselsatt och njuta av sommaren!!
Njuta av "sommaren" är iochförsig väldigt svårt då vädret gör allt för att få höstklockan att börja ticka..
I vilket fall, läser just nu en tråd på flashback om vilka kändisar som är svagbegåvade/korkade. Men jag tycker mest att man dels får fram vilka flashbackare som är svagbegåvade (såna som inte fattar topic och typ nominerar Maria Wetterstrand eller Arne Hegerfors pga personliga oenigheter) och dels undrar jag själv om jag är så jävla smart.
Alltså jag har tänkt på det ett tag. Jag känner mig absolut inte allmänbildad. Jag sov ju typ hela skoltiden så jag tycker inte jag har snappat upp så mycket där heller. Och jag känner mig ibland grymt seg i huvudet att jag inte kan koppla samman saker och föra en normal konversation.

Såna tankar får mig att vilja börja läsa på lite. Kunna slänga ur mig lite smarta kommentarer och djupa analyser. Kanske städa mitt rum.
Men sånt får ske imorrn. Nu ska jag läsa flashback, lyssna på sommar i p1 och rita. Bastapasta.
En sjöhäst i Monterey Aquaria

kul med måndag

Kategori: Allmänt

Vaknade för en timma sen typ. Och jag var inte ens ute igår! Man blir lite sådär seg när man vaknar sent och känner att man heller inte får vara uppe länge för då kommer mönstret bara hålla i sig. Fan.
Drömde att jag hade en spindel i rummet. Pappa fick komma in och ta bort den. Först såg han inte den men jag skrek hysteriskt att "JO DEN FINNS LETA FÖRFAN!!" och han rev ur pärmarna ur bokhyllan och helt plötsligt hörde jag ett "aha! Här var den! Oj ja riktigt fet och stor, kolla!"
Uuh.

Och mitt rum är en jävla sophög. Igår började jag rensa massa gamla papper men som den latmask jag är gjorde jag inte (hann faktiskt inte i alla fall) klart rummet och nu ligger allt på golvet och väntar på att jag ska göra klart eländet.
Nu ska jag gå ut och låtsas som att jag gjort något vettigt idag.

läser en frida

Kategori: Allmänt

" Fredagskväll och höstens första fest. Massor med unga, vackra männisor och det i kombination med skön musik får det ombyggda mejeriet, numera samlingslokalen på den lilla orten, att nästan vibrera. "

inledningen till en novell i en gammal fridatidning jag hittade

sluta tro att du är en bloggare

Kategori: Allmänt

har jag sagt förresten att jag färgat håret?? Blont typ!!! Så jag är nästan tillbaka till min gamla hårfärg vilket känns sjukt skönt :D Camilla hjälpte mig efter att de inkapabla åhlenstanterna inte hjälpt mig, och först såg jag typ ingen skillnad på färgen men efter ett par tvättar har det jämnat till sig asbra!

Så egentligen borde jag byta header, bild och cvbild... men jag tror jag tar det en annan dag. Måste vara snygg först och sånt där tjafs.

Nu ska jag se på 80s.

krax

Kategori: Allmänt

Har blivit fett hes. I vanliga fall när jag är förkyld/hes sätter det sig inte så tungt på rösten att jag tappar den helt som många andra människor får, men nu går jag runt och voicecrackar typ hela tiden. Krax host.

jobbigt läge

Kategori: Allmänt

Kom precis tillbaka från stan, jag och Ullis har ätit ben&jerryglass i solen. Eller det var meningen att det skulle vara sol i vår lilla föreställning om dagen. Vi skulle sitta där i våra minishorts (jag) och steka i solen på kajkanten i Gamla Stan medan ben&jerryglassen (för 10 spänn) sakta smälte i värmen. Men precis när vi kom in började det regna, så vår kajkant byttes mot en telefonkiosk med sjöutsikt à la stålmannen. Fast glassen var god!

annars så går det rätt åt helvete med jobbeländet. PT(profficetobbe) spelar svår att nå och när han väl blir nådd slingrar han sig om "inte så mycket uppdrag nu mummelgruffpuff" och jag blir sur och söker andra jobb som jag aldrig får ändå.

Men då känner jag att då kan jag lika gärna gå ut och roa mig i sommarstockholm. Sen sitter jag där med ett jobb och då är det försent! Så man kan ju säga att jag bara passar på. Innan det blir vardag. För just nu tar helgen aldrig slut.



Saknar hästarnaaaaaaaaaaaaaaahaahahahaaaaaaaa

hehe

Kategori: Allmänt

nu sökte jag jobb på den där ohiobutiken på sergelgatan, ni vet den man inte går in i för dom har fula kläder. Men det är väl ungefär så jag jobbar. Fick lite flashbacks från förra sommaren.

Fast jag känner lite att jag vill ha det jobbet.

shake it out!

Kategori: Allmänt

är typ kär i micke lindgren nu. Har kollat resväg hem till honom, så mycket "fakta" jag hittar om honom och försöker leta upp hans gf/sambo/vadhonnuär på facebook (utan resultat). Kanske inte kär då. Mer besatt. Men jag tror på att man ska gräva ner sig så mycket i personen som hemsöker ens hjärna som möjligt, då tröttnar man nångång i alla fall, speciellt om man inte får så mycket gensvar tillbaka.

Varför sitter jag uppe nu för.

Har kollat på South Park.

Och ätit. Alltid denna jävla mat.

Ritat lite.

Mest kladdteckningar.

Inte kladdkaka. INTE KLADDKAKA.

Sparkar runt gruskornen på marken i min tristess och (försöker hindra mig innan jag sjunker ner i alltför klichéartade Maggan-graaf-beskrivelser, försent dock) glömmer att sova.

Luktar lite på mitt hår.

Jag har förresten torkad mango/kycklingköttbulle-förbud numer. Bestämde det alldeles nyss. Köpte banne mig nya köttbullejävlar och mangohelvete för typ två dagar sen och ALLT är slut. Redan. Jag kommer bankrutta mig på mango/köttbullar!! Jag kommer börja smslåna för att ha råd med mina nya (dyra) matvanor! Här kommer folk och sparar till hästar bilar eller jimmy choo-skor medan jag sparar för att kunna gå till hötorgshallen varannan vecka och lagra torkad mango.

Åååh har så mycket energi i kroppen. känner mig grymt rastlös och uttråkad. Samtidigt ligger det ju i min natur att vara extremt lat så även om jag kanske känner för en promenad på dagen stannar det liksom i huvudet och den enda promenaden blir rummet-toa-köket-rummet. Jag är för sorglig.

Jobbar jag inte då? Nej, för profficehelvetetfuckskit har inget jobb åt mig den här veckan "men jag kan vidarebefodra dig till en annan konsult som har jobb just nu" meddelade en väldigt hjälpsam tobbeprofficefitta idag. Jaha. Kan du vidarebefodra mig? Nä vad gulligt. Inte ska väl du. Jag väntar gärna tre veckor med att få jobb, jag kan väl panta burkar under tiden för att finansiera mig (mina systeminköp typ). Inte ska väl jag ha jobb. Fattaruväl. Visst ingår det i din främsta arbetsuppgift att fixa uppdrag till mig och se till att jag har något att göra så länge jag är anställd för proffice men gud lilla jag. Så mycket navelludd att peta! Så mycket mango att äta! Herregud.

Svensk som jag är säger jag inget om det där. Jag tackar och bockar för det lilla jag får, kanske borde jag i ochförsig länka till min blogg i ett mejl. Bara adressen och inget mer. Men han kanske gör som comviq och googlar sitt eller p-företagets namn och hittar hit ändå.

Välkommen in!

Nu ska jag skriva i min dagbok. Ett långt jävla inlägg. Känns som det behövs. Imorrn (idag) är en annan dag och den ska jag banne mig göra jävla mycket bättre än idag och igår. Spiralen pekar neråt nämligen, så nu är det dags att vända kappan efter vinden/andra kinden till/på steken och fixa till min situation.

Apropå situation köpte jag situation sthlm igår för första gången. Ni anar inte hur godhjärtad jag kände mig och scouten inom mig slog saltomortarer av lycka. Godnatt.


when i grow up, i want to live near the sea/crab claws and bottles of rum

What started out as a simple altercation turned into a real sticky situation

Kategori: Ritat

Jag har ju ett litet block (a5) och ett stort block, det lilla brukar följa med mig i lite konstiga siuationer typ flygplan eller sjukhus. Så att jag alltid kan rita wherever i am!! Därför följer nu lite smakprov här nedan! Sen de två nedersta är vanliga a4or








Hm jag tror inte den jag jobbade med den här så länge




Den här ritade jag igår

min bakgrundsbild på datorn just nu

Kategori: Fotografier



SAKNAR HÄSTAR BORING BORING BORING

snurra du min värld

Kategori: Allmänt

I mitt universum kretsar just nu torkade mangobitar runt en gigantisk kycklingköttbulle.

i once knew a pretty girl / and she was in love with the world

Kategori: Fotografier

Har nattbadat med Jessica nu! Det var kallt i början och varmt så fort man gått de första stegen i vattnet. Så årets första dopp i sverige alltså!

Idag har jag annars varit trött och gått på min kusins konfirmation. Fyfan vad tråkigt det är i kyrkan. Missförstå mig inte, jag älskar att gå i kyrkor (speciellt om det är varmt ute och kyrkan är sval) men isåfall när jag vill och så länge jag vill. Jag vill inte bli nertryckt i en bänkrad och tvingas se när fyra nervösa 96or ska sjunga två verser ur hallelujah eller se på när folk pimplar nattvard (det var druvjuice och inte vin, annars hade jag lätt varit med).

Uh. Så imorrn ska jag ringa proffice igen och kolla hur det blir med jobbandet. Ringde igår och hann knappt presentera mig förrän han gormade om att man inte ringer en lördag. Nähä.


Var ju på betet med emelie igår sa jag det? Hälsade på min favvoponny där iaf, Frosty. Fyfan så söt han är.

hey ya'll, i came to talk about this girl that had my love

Kategori: Fotografier

Har varit på camillas landställe! Så nu är jag tillbaka igen. Fan vad jag flänger i år hörni! Hoppas man får jobba lite nu också. Eller egentligen vill jag helst inte jobba utan mer bara känna att pengarna ändå kommer in som de ska.




iphonegurl









status

Kategori: Fotografier

Ni måste lära känna mig bättre, det här går inte!

Dagens känsla: trött som fan

Dagens insikt: måste lägga mig tidigare

Dagens synder: frossa och lättja

Dagens morsa: Cämonära

Dagens babe: Freddie

Dagens lättnad: jag har lugnat ner mig totalt på framtidsfronten. Varför tog jag inte tag i det tidigare för?!! Hade kunnat rädda världen med all energi jag slösat!

Dagens craving: torkad mango

Dagens lycka: Fick fina pioner (tror jag??) av sofia som födelsedagspresent!!!! +att det fanns torkad mango i hötorgshallen

Dagens rätt nyupptäckta craving #2: kycklingköttbullar. kommer utveckla fjädrar snart banne mig

Dagens abstinens: USA och klappa på en häst igen

Dagens man att dregla över: Micke Lindkvist från grotesco<33333333333333333 vad är det meed mig egentligen??!!! Daniel Adams Ray anno -04 har förstås en given plats.

Dagens WTsubbor: de trevliga görlsen på Åhléns City. Aldrig mer tillbaka till den håravdelningen!

Dagens hårfärg: Morot

Dagens ben: Morot

Dagens ekonomiska läge: svajigt.


westernhäst som vi passerade när vi åkte från yosemite till lone pine!

jag och mp3s

Kategori: Allmänt

Fan fan fan som thåström skulle sagt, nu har min mp3 fuckat med mig igen!!

Jag kanske inte sa det, men jag var så förbannat trött på min lågnivå-villaldrigfunka-fula-hycklande förra mp3 att jag skrotade den (hade inte hjärta att slänga den så jag har den sparad dock) och köpte en "skitmp3" som ullis uttryckte det, på clabban.

Så långt allt väl! Förutom 2GB i platsstorlek vilket gör att jag måste återgå till mitt noggranna handplockade låturval som utformas efter säsong och sinnesstämning så var denna i mycket bra volymnivå, jag kunde höra vilken låt som spelades till exempel.

MEN NU FUNKAR INTE DEN DÄR JÄVELN AV NÅGON ANLEDNING. Har jag inte gett den tillräckligt med kärlek kanske?? Vill den ha löneförhöjning?????

 Nu ska jag äta frukost.

utreder min framtid

Kategori: Fotografier

Såg sista avsnittet av student-92 idag, och som alltid efter jag sett något sådant fick jag grym ångest och kunde liksom inte få ro i själen förrän jag började planera min framtid, vilket jag är i fullt sjå med nu såhär tre på tisdagsmorgonen.

Först har jag kollat lite studier, utlandsjobb och sånt. Sen har jag skrivit ner massa jobb jag kan tänka mig att syssla med. Faktiskt fler än jag trodde från början! Men sen fick jag lite motorstopp och då gick jag in på ams' hemsida där jag nu skriver ner alla (även där fler än jag trodde från början!!) tänkbara jobb i prydlig ordning så jag kan pricka av och välja utifrån min sållade lista. Smart va? Jävla många jobb bara. Frågan är om jag ska bli TVinspicient, undertextare, agronom, dekoratör, murare(bygg) eller akvariefiskuppfödare?

Känns i alla fall som att mediabranschen lockar rätt mycket om man snabbkollar listan just nu.

Sen har jag lite halvflyktiga planer som jag kan tänka mig att göra, men det känns lite dumt att skriva det nu och här. Kanske skriver imorrn! Eller iövermorrn!! Uppdatera ofta ;)))



Här har vi nån som inte behöver bry sig om sin framtid på ett tag.. Freddie i USA. Dit kommer jag garanterat tillbaka!

if u seek amy

Kategori: Allmänt

2 juli 2012 i min kalender: Käkkirurgiska kliniken 11.15

Helvete. Bara att plussa på ännu en avgift till min samling

dubbelstuffad oreo

Kategori: Allmänt

Sådärdå, då var sommaräventyren slut för min del.

Visst känns det inte som sommar? Kallt och jävligt, man märker banne mig att dagarna blir kortare och kortare och att det är mindre än sex månader kvar till julafton.

Men då är jag förhoppningsvis på varmare breddgrader.

Kom hem igår till ett rum som sett sina bättre dagar. Jag kunde nästan ta på hetsstressen som fortfarande inte lämnat väggarna sen min senaste sejour här då jag packade inför peacen.

Fred&kärlek var det ja. My ass. Men jag fick se Roxette i alla fall!

Nu har jag suttit hela kvällen i mitt rum och läst på flashback. Har typ glömt vilken tidslösare datorn är! Har två satans väskor att packa upp och sortera, ett lass kläder att tvätta, massa eventuella inneboende spindlar att undvika, radioprogram att lyssna igen mig på, tvprogram att se och gamla nyheter att uppdatera mig om.

Dessutom tog lata jag över mitt sinne och avbokade postenjobbet, så nu hoppas vi på att proffice har jobb att erbjuda mig. Annars får jag väl hitta på nåt!! Typ leta fram listan jag skrev när jag var 17bast över saker att göra för att tjäna pengar (fota och sälja bilder, panta burkar, klippa gräsmattan).

Nu ska jag stämma min gitarr, brukar gå lite före alla andra måsten som får ångesten att kväva mig långsamt.