bloggenjosse

nerkopplad

Kategori: Allmänt

Har inte vart inne på datorn/använt internet sen tisdags... det ni alla iphonekatter!!

herrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrregud

Kategori: Allmänt

inget jobb idag heller förutom bilkörning, så jag satsar på det. Ska hänga på datorn nu och spela lite gitarr, är så jääääävla BRA på det!!

Kinapuffcrew har insuinerat på att jag är sen, därför ska jag skärpa mig lite idag tänkte jag.

Och gå en promenad, trotsa pollendimman i luften.

"E d inte en bra da ida kan d bara bli bättre imorn"

den här hejar jag på i eurovision

Kategori: Allmänt

Finlands bidrag! JÄTTEFIN

tugglife i hooden

Kategori: Ritat

Åh det är så pinsamt är man kommer på vid tre på natten att man har en tidrapport att skicka in till jobbet... konsultchefen kan ju tro att jag sitter uppe vid den här tiden och häckar!

Nu är jag i alla fall klar med kortet till Freddie. Älskar att det tog längre tid än själva presenten. Jag ska ju alltid dra det lite längre och istället för att svänga ihop en lapp med "Grattis Freddie på födelsedagen" har jag pysslat klippt och målat i tre timmar.

Såhär blev det;


Framsida


Uppslaget!


Inzoomning på insidan, gick inte att rotera så ni får vrida på huvudet latmaskar!

Heh färgerna är lite messed up

Nu ska jag sova så jag orkar fira ungen imorrn också

livet i en karusell

Kategori: Allmänt

shö brä bloggen, haft en stört bra helg! Lite snurrig men helt klart godkänd!! Hälsade bla på Ullis i Uppsala och upplevde fördelarna med det vilda studentlivet på natten och nackdelarna dagen efter!

Imorrn blir världens bästa Freddie tvåsiffrigt gammal så jag ska fixa ihop en fin present till henne strax.. men först är det ponnyakuten! Woho!


här glider kingen in!

Ska langa iväg något mer djupt inlägg som inte är så jävla glatt också

nu är det vår tjohej!

Kategori: Allmänt

Och hur märks det? Jo:

- snön är borta
- temperaturen är +10 och vädret är soligt
- vårvindar friska
- hurtiga människor syns vid nittontiden varje kväll cyklandes/joggandes med ett beslutsamt ansiktsuttryck
- Små blommor ploppar upp här och var
- Den välkända klådan dyker upp lite varstans på kroppen, pollen dödar mig långsamt
-  En såndär satans käck skaparkänsla dyker upp typ; "Ja, kom så odlar vi nåt!" eller "Ja! Kom så vårstädar vi!"
- Pasteller är enligt alla modetidningar "hetaste färgen just nu"

Kan gå vidare i oändlighet känner jag.

En sak jag stör mig på är dock: Efter jul/nyår vill ju alla börja träna och äta nyttigt=gå ner i vikt osv. Men hela våren är ju ett enda matinferno med frossardagar stup i kvarten! Hur sjutton tänker man där? Alla vet ju att såfort en sån där sabla "nu firar vi kladdkakan"-dag eller dyl dyker upp är man ju körd, den stora kladdkakan som man bakat till dagen blir över till dagen efter, den lilla biten som råkar vara kvar några dagar senare behöver en kompis...

Det börjar vid fettisdagen (semlor, enligt gi-anhängare djävulen maskerad till något ätbart) via våffeldagen (som är nu på söndag, herreminje) som sedan löper i en bekväm highway fram till påsk då även den mest inbitne träningsnörden lägger skorna på hyllan för att käka påskägg och norpa ur godisskålen. Alternativt har russin i sitt ägg.

Efter påsk är det några veckor fram till sommaren tar fart och typ då slår Stora Ångesten till och alla börjar hetsbanta och springer Sverige-runt varje kväll bara för att vara i form till sommaren.

Och allt för att man njutit av våren!



Glad vår på er!

en köttbulle on bike

Kategori: Allmänt

Haha herrejösses vilken dag. Eller, egentligen inte. Men jag vaknade, tittade mig i spegeln och blev på sämst humör för vem blickade tillbaka på mig om inte en uppsvullen köttbulle?? Med kliande ögon och nysandes drog jag mig iväg till jobbet, asdåligt humör för att jag såg så stört ful ut och allt kändes käpprätt åt helvete ungefär.

På posten fick jag först själv plocka ner posten jag skulle dela ut (vilket inte ingår i min arbetsuppgift...) så jag var sen ut och eftersom jag blev så sen fanns ingen elcykel kvar så jag fick en sepe-icke-el-cykel. Kanske förklarat detta tidigare men en icke-eldriven-cykel är ingen vanlig cykel ändå, den har fortfarande en satans tjock metallkorg därfram plus tunga sidoväskor plus tjocka sega halvtaskiga däck så det känns som om man cyklar på 21an i uppförsbacke minst. Ojojoj. Sicken snigelfart jag hade ut! Tog mig kanske 25 minuter att ta mig till första stället.

Därifrån var det ändå rätt okej, under den här rundan (fick den typ lättaste fast längst bort) går lägenheterna hur fort som helst och villaområdet svischar man förbi. Så länge man har en elcykel.

När jag var i en av lägenheterna kom jag på att det är under den här rundan en kattass far upp ur något brevinkast nånstans. Så med lätt bultande hjärta försökte jag lista ut vilken det var. Fast det kändes som "det här inkastet är det!" så var det alltid fel, tills jag kom till sista porten. Och när jag stod vid en dörr på andra våningen kände jag direkt; Här Är Det. Ingen tass ritschade till mig dock, så jag öppnade inkastet lite större för att se om katten var där. Lägenheten var rätt skum så jag såg inte så mycket, nåt rätt mörkt rätt på sidan bara. Jag böjde mig ner för att titta närmre och zoomade in på ett kattansikte med gula glimmande ögon. Fan vad läskig den var! Nu tror jag att jag kommer ihåg vart den bor i alla fall!

Hade t-shirt på mig idag fö. Med postbyxor såklart. Det var ändå inte lika soligt som igår men väldigt varmt, speciellt i början. Fyfan vad äcklig man blir. Det är tur att jag inte bor i närheten där jag delar ut.

såhär spenderas en onsdagskväll

Kategori: Fotografier

Eller i alla fall trettio minuter av den. Viktigare saker kan man ju sysselsätta sig med.

Photoshopade alltså en bild av Divas öga typ.

original:






.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.









DEN FIXADE BILDEN (om nån inte fattar):





hahahaa...ska aldrig bli bildredigerare

post i sol

Kategori: Allmänt

ÅH VILKEN STRÅLANDE VÅRDAG IDAG. Ångrade såfort jag kom ut på postrundan att jag inte hade solisar och tshirt på mig, svettades som en gris!! Gör om gör rätt imorgon, det skulle tydligen vara fint väder då med. Eller jag använder nog i alla fall tshirt.

Grejen var att jag fick typ lättaste rundan idag som jag blev klar till 5 med med god marginal. När jag väl tänkte på det var det inte så himla bra, vill jag tjäna ztålarz är det ju 8 varje dag som gäller, att jag ska sega alltså. Dock är det rätt segt att springa runt med brev i näven i åtta timmar utan en enda rast, så jag försöker alltid bli klar så tidigt som möjligt. Även om det känns konstigt att sluta fem när det inte är en fredag. Imorrn är det reklam dock så då lär jag nog bli klar runt sjusnåret.

Hah gud det här inlägget är så jävla dåligt skrivet... har hållit på med det av och till i typ tre timmar, lite halvhjärtat. Och glömt allt roligt jag tänkte trycka in. Jaaa.

mina försök att kontrollera pengar

Kategori: Allmänt

Haha fyfan vad kul. Jag har ju alltid varit en sån som tycker är pengar är sånt man använder, så jag fick en skrivbok med katter på av mamma när jag var elva bast, med den prydliga titeln "KASSABOK". Nu skulle det minsann bli en spara av mig!!

Det började bra, jag hade rätt ok ekonomi. Månadspengen rullade in som den skulle, ibland kom tandfén osv. Utgifterna blev en bussremsa varje kvartal eller så samt om marcus snott en femma då och då. Tyvärr är sån bokföring inte riktigt min grej, så jag slutade efter tre månader.

2005 återupptog jag kassaboken, och nu hade jag blivit hästtjej så nya rubriken var "besparing till häst" och sedan under en påminnelse; "av månadspeng går hundra kronor till häst!". Kapitalet var väl ingenting att hurra för, 247,50 men ambitionen var det inget fel på! Dock fuckade allting upp sig på engång. En månad senare låg jag på 175:- och de få intäkterna hade varit typ ""hittat" tio kr". Jag satte även upp lite långsiktiga mål, och längst ner på sidan stod det såhär; "Mål inför sommarlovet: 5000:- 1200:- 1000:-" Haha, vet inte vad som hände med den där tusingen men den räckte väl till en hov på pållen ungefär.

2008 blev mitt sista försök att leka duktig, vilket blev en riktigt tragisk läsning. Inledde starkt med ett saldo på 979:-, typ en vecka senare hade jag 4,50 kvar varav det under perioden var noll intäkter men desto fler utgifter! Mestadels tror jag var fickpengar på nån resa men av min redovisning visar att jag BARA köpt mat/mellis för slantarna matvrak som man är!

Efter det har jag gett upp och ger mig helt hän åt pengarnas makt.

im just a hairy guy

Kategori: Allmänt

Börjar sakna lite mitt blonda svall! I alla fall såsom det ser ut på sommaren, på vintern är det inte så himla mycket att ha. Då har det en slaskblond färg som hellre döljs under en brun/röd färgning.

Frågan är om jag passar bäst som


blond rocker


eller sansad brunröd? Tillsammans med mitt blonda alter ego camilla?!

Tror jag behåller BussigBrunett ett tag till innan jag blir BlondBitch till sommaren, och då ska håret banne mig solblekas också. Och eftersom jag nyligen klippt mig kommer det inte heller vara särskilt slitet! Tjoho!

Nu ska jag se karatefylla och inspireras.

hopps

Kategori: Allmänt

Har fått jobb på peace and love nu i sommar, som safetyfunktionär! Haha, kan ni tänka mig stå där och gruffa?? Får biffa till mig lite, fixa gymkort och så. Bara ett sånt är fixat kommer musklerna flygandes!

Dock ska jag och familjen typ till San Fransisco däromkring... så jag får se lite om det krockar.

Gick en promenix nu ikväll en timma förresten! Kallt som fan. I veckan ska det bli typ 13 grader, kommer möta solskenet bakom mina mörka! Idag hade jag knappast kommit iväg på den där jävla promenaden om det inte vore för att pappa kom hem när jag spelade gitarr och då ville jag verka aktiv så jag hurtade iväg med långa kliv.



Det såg inte ut såhär riktigt vid Edsviken men hoppas det gör det i helgen!! GE MIG VÅR&VÄRME

hemmavan

Kategori: Allmänt

Oj, såg nu att jag inte bloggat på fem dagar! Har inte orkat, eller hunnit heller för den delen. När jag väl haft tid har jag inte kommit på något att skriva om, och tja time flies som alla vet. Fem dagar är ju inte så mycket, men har man många trogna läsare att ta hand om är det klart att det kan bli lite drygt, förstår att ni måste refreshat bloggen femtio ggr/dag i hopp om ett nytt inlägg.

Jaja, idag har jag inte jobbat i alla fall, såsom det blivit lite av en tradition måndagar och tisdagar. Eftersom det är kinapuff idag kan jag inte jobba längre än till ett typ, och då faller posten bort plus att jag bara kan jobba fm på vre. Och uppenbarligen finns det inga jobb då eftersom de aldrig ringer. Så jag sover till tio/elva och spelar gitarr eller städar och kör sen kinapuffar, sen ibland åker jag till diva på eftermiddagen eller träffar nån kompis.

Liite segt är det, visst är det asskönt att på söndagen i princip veta att man kommer kunna vara "ledig" dagen därpå men ändå, det känns ju tråkigt när man väl är där, typ som nu. Jag vill ju tjäna pengar och det gör jag inte så länge jag sitter på min röv här hemma.

Så onsdagar/torsdagar/fredagar är min räddning eftersom det då är post. Dock har jag haft rätt dåligt med postjobb denna månaden så jag är lite rädd för att lönen inte kommer vara lika fet som vanligt. Fan! Känns som att jag får njuta av gratisgrejer under april, och jag som har så mycket att shoppa...

Så nu vet ni! Förresten brukar jag alltid drömma störda drömmar natten till mån/tis. Som inatt till exempel. Ueeh.. Som att se nån jävligt bisarrt konstig film som inte lämnar några andra spår utom frågetecken och illamående.

hästkvinnan

Kategori: Fotografier

Nu har jag varit hos diva i fem dagar i sträck! Ska till henne imorrn igen innan jag ska dit sen på lördag tror jag. Men det är bara kul! Det enda negativa är att jag måste tvätta håret så ofta, min hårplanering störs lite.

Idag hade jag dessutom både Frasse och Diva eftersom mamma var sjuk och inte kunde åka dit. Så jag var i stallet typ 5h, igår blev det 6h.

Innebär detta att jag har ett liv? Eller att jag verkligen behöver leta efter ett?

das poll

Kategori: Allmänt

Mmm nu är våren på ingång for real. Kliar i näsan och halsen och jag har börjat nysa konstant. Väntar bara på att ögonklådan ska dra igång så är min pollenallergi komplett. Vad gör man inte för lite varmare tider och gröna träd? <3


Det våras för pollen (obs detta är ingen björk obs, hittade ingen pollenbild)

möt min terapeut

Kategori: Fotografier

Våldgästade Emelie igår och såg melodifestivalen. Var lite nervös ett tag, hade läst på flashback innan folk som skrev "Jag och mina polare ska rösta för 10k på Ranelid!!" osv, men antingen var det troll eller något för han slutade på en hedervärd tiondeplats. Helt olikt min placering av honom och Sara Li! Sen tänkte jag att Dannymaffian kanske hade vaknat men jag tror faktiskt ingen sådan existerade ens, hursomhelst vann Loreen om någon missat! Tjoho hurra!

Idag var det stallet idag igen. Var rätt seg så jag satt med min gitarr, tittade ut på det fina vädret och kände att jag inte hade några ursäkter för att inte åka iväg. Så tillslut var jag där, och vi red ut igen förstås. Igår blev vi halvt jagade av en lös hundjävel som vägrade lyssna på sin mattes fruktlösa inkallningar vilket resulterade i att Diva ställde sig rakt upp, högsta stegringen jag varit med om!! Men det var kul, hehe!

Så jag kände att idag måste det gå lite bättre, och det började bra med fint väder och allt tills vi kom in i skogen. Där blev vi nästan påridna av två vilda ponnyryttare som ploppade upp på vägen i full galopp. Diva blev galen och galopperade på stället, hoppsade runt och visste inte vart hon skulle ta vägen så resten av ridturen gick till att hålla sig kvar när hon skyggade för i princip allt synligt.

Trots detta blev det en del galopp förstås och trots detta fanns det stunder där hon var rätt lugn och då kunde jag titta mig runt i naturen och sedan falla in i tjejsnack med Diva.

Ni vet ju att jag pratar rätt mycket bara jag är på humör, och med Diva är det inget undantag. Faktum är att hon är den bästa lyssnaren jag känner för tillfället! Ingen lyssnar så bra som hon, hon låter mig prata till punkt, hon ser aldrig ointresserad ut, hon gäspar aldrig när jag drar igång nån lång harang och hon säger heller aldrig emot mig.

Sånt är jätteskönt tycker jag! Med Diva får jag de bästa idéerna och jag kan lätta mitt hjärta fullständigt. Eftersom man uppenbarligen är knäpp när man pratar med sig själv har jag alltså hästen som en perfekt ursäkt,  jag pratar ju till henne! "a alltså jag funderar på om jag antingen ska blablalbla eller om jag ska....aha vänta jag kanske borde göra så? Fan vad bra jamen jag säger ju det!" Haha, typ.

Det bästa är sen när jag blir på sånghumör vilket ligger på en konstant högstanivå hos mig. Stackars Diva. Först måste hon släpa runt på mig och sen ska hon lyssna sönder öronen på mitt babbel och mitt skrål. Thats what horses are for antar jag!

Så när jag var rätt segstartad till stallet blir kontrasten rätt stor när jag väl är där. För då kan jag aldrig åka därifrån. Idag var jag där från tidig eftermiddag till kvällen, även fast alla grejer jag ska göra tar ungefär två timmar tillsammans var jag där minst den dubbla tiden. Jag smörjde utrustning, jag gosade med Diva, jag pratade med Diva, jag gick en promenad med Diva i solnedgången och lät henne beta, jag städade, jag gosade med Diva osv osv.


Terapeuten när jag hämtade henne från hagen tidig em. Visst vill man bara ösa ur sig alla sina djupaste hemligheter??


...och såhär såg det ut när jag åkte hem

Det ballar ur!!

Kategori: Allmänt

Japp! Två timmar kvar till avfärd! Såhär tror jag resultatet i melodifestivalen blir:

Euphoria - Loreen
Amazing - Danny
Jag reser mig igen - Thorsten Flinck
Mirakel - Björn ranelid ft. Sara Li
Why star a fire? - Lisa miskovsky
Why am i crying - Molly sandén
Soliders - Ulrik Munther
Shout i out - David Lindgren
Mystery - Dead by april
Baby doll - Top cats


Såhär hoppas jag:

1. Loreen
2. Resten

Kelly a la Grace

Kategori: Ritat



....

Tja. Jag kanske skulle jobbat lite mer med den (dock syns inte alla skuggorna pga höga isotalet i kameran) men KOLLA KINDEN. Eller gör inte det förresten. Men på något sätt blev det ett hack där som fuckade upp allt så nu är jag fett sur. Hela bilden är förstörd, men jag kunde inte riva sönder nåt jag lagt ner så mycket tid på så tja jag får se till att vara försiktigare i fortsättningen!

Visade pappa bilden för några dagar sen. "Fin." sa han. "Men ser du inte vem det är??" envisades jag. "Öh nä, men det är svårt med lite mindre kända personer, att se vem det är". Mindre kända personer. Mindre kända personer. Äh.

Ok kanske börjar på nån ny. Har inte jobbat så länge med bilden idag och är mitt inne i att lyssna på Elfving möter som jag missade imorse så hm frågan är vem som faller offer för mina mindre flinka fingrar nu då!!

inte alla hästar hemma

Kategori: Allmänt

Igår kväll (natt) skulle jag ta bort sminket. Drar med mig grejerna in till badrummet, borstar gaddarna, drar fram en bomullstuss; häller på eye makeup remover blabla, trycker in i ögat (men luktar den verkligen aceton..?).....AJJJJJJJJJJJJJJJJ. För visst hade jag tagit nagellacksborttagningen istället för den till ögonen! Tja ingen skada skedd, svårt bara när flaskorna ser likadana ut :(

Eftersom jag la mig runt halv tre förstördes min briljanta morgonplan direkt som ni kanske förstår. Jag vaknade av väckarklockan i tid, vid åtta ungefär. Lagom till att Denise Rudberg (ew) och den andre programledaren hojtar att "nu ska vi ägna oss HELT åt melodifestivalen!" "Mmm" gäspar jag och somnar om. Vaknar mitt i nån Maggio-låt vid nio, somnar om, vaknar igen 30 min senare av Björn Ranelid som skorrar om något, somnar om. Vaknar elva. Precis när programmet är slut. Fan också.

Missade i vilket fall inte musikplats Sthlm, Staffan Hellstrand spelade idag! Synd att han inte körde något från Pascha Jims Dagbok som är det enda albumet jag hört av honom (å andra sidan kan jag alla låtar utantill från det) förutom några enstaka kända låtar från andra album typ Lilla fågel blå osv. Konserten var bra och gav mig lite energi att orka springa genom alla portar idag igen! Blev faktiskt klar kvart över fyra och kunde sluta sen till fem. Mjau!

Nu ska jag kolla om man kan lyssna på något över nätet från det jag missade imorse. Fan jävla sjusovare jag är!

ok nu taggar vi

Kategori: Allmänt

Missade hela schlageryran förra våren pga Spanien och Thailand, försökte hålla mig lite uppdaterad via wifi (när min xperia fortfarande levde..) men fick se mig slagen och gav upp.

Så nu tar jag igen allt detta!! Som många vet bor det ju en liten schlagernisse i mig som varit mer eller mindre aktiv under hela min uppväxt, och nu känner jag att jag är högst aktiv i denna cirkus!

Har sett alla delfinaler, kollat på 3e chansen deltagare, läst in mig genom metro och SvD, kollat flashbacktrådar, bloggar och officiella hemsidan. Jag är redo inför finalen.

Eftersom jag opassande nog glömde min mp3 i postjackan igår (urladdad och allt) så fick jag lyssna på p4 hela dagen när jag jobbade (var fö 40 min snabbare idag trots att jag körde typ samma takt och trots att det var reklam. Que?!) och det var ju kul eftersom de bla på P4 extra har lite intervjuer inför finalen och spånar om vinnare osv.

Imorrn är det dock fullsmockat program på p4! Först börjar de med Godmorgon Stockholm där det tydligen bara skulle snackas melodifestival, och sedan Elfving hälsar på där de sänder 90 min från Globen! Sen kommer Jansson&Wester där de antagligen tar upp lite melodifestival (ska köra ett eget inlägg om de där snubbarna, min kära tröst efter att Uggla i p4 försvann) och sen Stockholm Idag där de tar upp allt inför helgen=melodifestivalen.

Nice!! Okej. Ska ta ett lite mer detaljerat inlägg imorrn men jag hoppas på Loreen. Fick jag bestämma skulle hon dock vara i final med My heart is refusing me som jag tycker är bättre än Euphoria, men man kan ju inte få allt.

Så nu ska jag sova så jag pallar lyssna på radio imorrn!! Tagga!! Wooh

Berny Blue

Kategori: Allmänt

Hm. Seg idag igen. Berodde mycket på att jag la mig fyra igår efter att ha först sett dokumentären om Berny Pålsson (som skrev vingklippt ängel osv) och sedan plöjt igenom tråden på flashback om henne vilken låg på 130+ sidor. Jag vet inte vad jag ska tycka om henne. När jag läste boken var hon jobbig som aldrig tog emot hjälpen som fanns mitt framför näsan på henne, när jag såg dokumentären tyckte jag hon ändå lyckades ge ett moget intryck och när jag började läsa flashbacktråden blev jag irriterad på henne eftersom hon (nu vet jag inte sanningshalten där men) tydligen manipulerat, ljugit och bedragit många av sina vänner, psykvården med personal, sin pojkvän och även sina läsare.

För enligt ryktena/inläggen på fb hade hon narcissistiska drag och bla ljög om att hon var nykter/ren från drogerna medan hon i söp/knaprade piller varje dag. Efter att dokumentären gjorts (runt 2008) började hon med heroinmissbruk vilket ledde till att hon blev hemlös under 2011 tror jag och levde som vilken parkalkis som helst på gatan. Tror hon har fått något tillfälligt hem eller börjat gå på avgiftning, ska fortsätta kolla lite.

Men det är en väldigt fascinerande historia! För det första förstår jag inte hur hon ens fick/kom på tanken att skriva en bok, speciellt som hon fortfarande mådde dåligt. Kändisskapet var knappast en välgörande historia för henne. Sen blev hon en hyllad hjältinna bland de som själva mådde dåligt/befann sig i ungefär samma sits som henne. På ett par år raserades detta och hon blev bortglömd och bland de som fortfarande kom ihåg henne var hon hatad och smutskastad. En tragisk historia som mynnade ut i ett sorgligt levnadsöde, fortfarande pågående live n direct.

så minns jag dig som en person som aldrig gjort mig besviken

Kategori: Allmänt

Ååååh var så SJUKT otaggad på att jobba idag. Jättekonstigt, var jättesur över min ofrivilliga sjukskrivning förra veckan då jag bara kunde jobba en dag, och nu när jag väl kan jobba mina tre dagar känns det som en evigheeeet innan det blir helg!

Fick samma runda som jag haft nu i hur länge som helst, skönt att de kastat om gångordningen på den men annars är det rätt psykiskt uttröttande att gå igenom samma lägenheter, äldrehem och sega brevinkast. Dessutom är ju onsdag både reklamfritt och ingen lokaltidning, nej då skulle minsann vårdguidens blaska ner i alla inkast!

Jag bestämde mig ändå för att vara good postgirl och verkligen slänga ner vårdguiden i ALLA inkast, man kan ju annars fuska genom att skippa sista två trapporna om det bara är brev till en lägenhet på första våningen. Nix! Jag sprang alla trappor. Bra där! Så det måste varit därför jag slutade halv åtta? Tror aldrig jag varit så seg med den här rundan som idag. Och då sprang jag ändå nästan hela tiden. Hm?

Dock var jag väldigt irriterad halva rundan. Jag hatade vårdguiden och den jävla tidningen som inte ville gå ner ordentligt i inkasten, jag hatade inkasten för att de har massa skruvar och kanter inne i sig som tidningen kan fastna på så man måste stå vid en dörr fem sekunder extra och så jag tillslut bankar ner tidningshelvetet i inkastet och fräser. Sen hade den som packat iordning min post varit jävligt förvirrad idag. När jag lämnat port 35 för att ta upp 33ans post går jag först igenom den för att se vart 31an börjar. Och är det inte så att efter första brevet på 33an kommer massa brev till 35an?! För att en snubbe på 33an haft samma efternamn som nån på 35an!! ARGH. Så jag fick vackert springa alla fyra trappor upp i 35an igen, tappade lite brev på vägen, missade ett brev till översta våningen, upp igen och sedan klar med en port.

Såna grejer låter som petitesser men har man jobbat som brevbärare i 3 månader (satan! Tre månader redan!! Det ni!) vet man att vill man sluta i tid måste man ha tempo hela tiden. Man hinner alltså inte stanna upp på ett ställe mer än några sekunder. När det sedan är nån lokaltidning (eller vårdguiden) som går ner i alla inkast förutom om det uttryckligen står "inga gratistidningar" tar det ju extra tid så det är nästan omöjligt att sluta kl 5, men man kan ju försöka sluta så tidigt som möjligt och inte halv åtta som jag gjorde idag... Sämst av alla profficearbetare såg jag. Mer cash till mig tänkte jag då! Hehe.

När jag var på kontoret ringde det min mobil. Det var en undersökare som ville höra om mina radiovanor. "Du får också en chans att påverka vad som ska spelas på radio" sa den knarriga gubbrösten. "JA!!"utbrast jag, jag lyssnar ju jämt på radio och att påverka musiken är väl alltid positivt?!

Sen orkade jag inte lyssna på instruktionerna, jag höll på att packa ihop mina grejer och tänkte på lite annat. Lyssna nästan aldrig på vad män säger, brukar ändå inte vara något vettigt. "Så alltså", sa den knarriga gubbrösten (på skånska! Åh är så dålig på att höra saker. Ge mig en transistor. Eller en transkribator. Eller ni vet) "Hur många timmar lyssnar du på radio?" "Ööh åh men per vecka? Vad svårt att räkna ut" bräkte jag på som en fårskallig fjärdeklassare och önskade att jag lyssnat mer på algebralektionerna då knarrig skåning avbröt mig; "Nej nej per dag!". Jag har ju p4 på jämt, förutom mellan 18 och 19 när det är finskanews, så mitt svar "4 timmar/dag" var väl lite missvisande.

Sen fick jag höra på ett musikmedley som antagligen skulle vara bäst musik just nu, med den stående frågan vad jag tyckte om sån musik. Det spelades en snutt av bla Titanium/David Guetta&Sia, Train, Rihanna och några till i samma stil. Jag gav den 5 av 10, och sen försökte jag ändra mitt svar ang antal radiotimmar jag lyssnade per dag. Men det fick jag inte! "Njaa" sa gubben, "jag tror att du inte är den vi söker. Tack och hej". Klick!

Där stod jag med mobilen i handen och sålt smör men tappade pengar. Vad hände med min makt över radioskvalets musik?! Fan jag kanske borde ökat på poängen på Katy Perry&crew bara för att bli accepterad av musikgubben!

Och jag brydde mig om det där i en fem sekunder till innan jag satte på mig hörlurarna och rattade in p4 på mobilenoch drog till bussen.

kommer till insikt

Kategori: Allmänt

hehehe... sitter och kollar igenom bidragen till melodifinalen. Sov igenom ulrik munthers sömnpiller då jag upptäckte typ en minut in i låten att han spelar på en akustisk gitarr ( som jag också innehar) och han har capo på sin gitarr. Som sitter åt andra hållet än vad jag sätter min..! Haha boring, har jag nu spelat en vecka med capot felvänt?! Vafan.

Tur att man har musikaliska vidunder som Ulrik Munther som kan tillrättavisa en.

diva hälsar

Kategori: Fotografier

it's been a long time since i left you

Kategori: Allmänt



Glömde kameran i stallet annars hade ni fått se några riktigt fräna hästbilder. Nu får ni lyssna på musik i väntan på att min bloggtorka är över.

cut the crap

Kategori: Allmänt

har klippt mig, färgat om håret och njuter nu av solen i princip.

Köpte en jacka i förrgår, lämnade tillbaka den idag och höll på att köpa  twisted&tango-jackan, men ångrade mig och köpte en annan billigare sak istället. Får se när helgen är slut om jag ändrat mig igen angående jackan.

Har dessutom läst vingklippt ängel, större whiny bitch än Berny får man väl leta efter. Jag blir så irriterad över hennes sätt att klaga över hur dåligt hon mår och sedan vägrar ta emot hjälp och hur lealösa de är på psykhemmet som låter henne hållas. Sen köper hon en kattunge (i andra boken) och har en hur gullig pojkvän som helst och på nästa kapitel har hon plötsligt ravefester med hembränt i bensindunkar och amfetamin och e i chipsskålar typ. Får inte riktigt ihop hennes historia. Annars tycker jag hon är rätt lik mig, lite attentionwhore i sättet (fast jag skär mig inte, ett plus) som gillar att klaga över sin misär men sedan inte orkar ta tag i sin situation. Plus att den jäveln fick en EGEN lägenhet såfort hennes behandling var slut. Det lät som att kommunen eller nån betalade åt henne. Jag vill också ha en betald och klar lägenhet!!

Öhf. Nu ska jag till  frassepållen. Boring. Min mp3 har dött igen. Skendött förstås. Den vill säkert bara ha lite uppmärksamhet.