bloggenjosse

tuggummi med appelsmak far mig att borja yra

Kategori: Allmänt

Efter att ha levt ganska intensiva resedagar ett tag nu blev det en smarre omstallning att komma hit till sihanoukville som ju ar ett strandstalle dar lata dagar ar ett faktum. For mig blev det myror i benen och osakra blickar hit och dit, vad finns att gora och vart gor man det??
 
Det har blivit lite lugnare nu.
 
En annan sak pa resande fot ar att man garna funderar over sin plats i livet, just nu ar jag tjugoett ar och fyller tjugotva om drygt tva manader. Vad ska jag gora i sommar? I host? Nasta ar? Egentligen ar det sadana tankar som ska skjutas undan for att tas tag i nar man kommer hem sa man kan fokusera pa att inte tanka pa nagonting just nu, a andra sidan ar val just nu det tillfallet jag har for att i lugn och ro fundera over min framtid. Och arligt talat ar det val inte nagot fel i att fundera over sitt "senare", trots att man reser?
 
Just nu har jag varldens hastabstinens. Jag far ryck da jag borjar vilt kladda ihop nagon teckning pa en fet ponny, eller kommer pa mig sjalv att dagdromma om langa galopper over snotackta falt med Diva. Att bara klappa en hast! Kanna lukten av en! Jag vet inte om det ar ett led i abstinensbesvaren eller bara dalig fantasi som gor att jag letar upp tavlingar jag kan anmala mig till som funktionar och soker jobb pa stall varlden over.
 
Det samma som att vagen till malet ar resan i sig; min eviga langtan bort far mig att glomma att leva i nuet. For nar jag ser tillbaka pa stunder i mitt liv kommer jag pa mig sjalv att langta tillbaka till vad jag hade vilket jag inte jag sag just da.

camalong

Kategori: Allmänt

Nu ar vi i kambodja och alskar det redan. Camilla alskar det mest eftersom hon inte gillade Vietnam lika mycket som jag, men vi trivs hursomhelst som fiskar i det bla! Idag har vi akt pa tur till Killing Fields och s-21museum som handlar om pol pot-regimen. 
 
Annars ar vart rum skitvarmt och jag svettades som en javla gris inatt men vad gor val det nar man i nasta stund mots av en glad kambodjan? Aw Chon! 

tangentbordet forsoker overtala mig att jag ar vietnames

Kategori: Allmänt

genom att andra pa bokstaverna till vietnamesiska. Javligt jobbigt att fa fram nagonting vettigt! Men jag stridar pa. 
 
HCMC ligger bakom oss, men vi aker tillbaka dit nu ikvall fran Nha Trang som var var sista anhalt i Vietnam.
 
For nu aker vi till Kambodja! Sa vi aker buss i elva timmar typ till HCMC/saigon, vantar dar i tva timmar innan nasta buss tar oss till Phnom Penh. Ska bli valdigt spannande, och kul med forsta bussresan som ar i en sleeping bus. Hoppas vi far bra platser och att det ar lika mysigt som sist, nar vi akte sleeping bus fran Mui Ne till Nha Trang. 
 
Det har hursomhelst varit jatteskona dagar har med lite mer sol sa vi antligen har brant oss och vi har fatt bada, fatt salt i nasan och sand i oronen, jag har borjat lasa igen och blablabla det enda jag vill saga med detta ar att jag langtar efter torkad mangoooooo. Oke. Bye. Tam Biet och vi ses i Kambodja. 
 

xin chao min van

Kategori: Allmänt

bloggen bloggen bloggen... dig som jag skriver i oftare an min dagbok. Detta ar tyvarr sant eftersom jag ligger ungefar en MANAD efter i min dagbok!!!! katastrof!!! men nar man ar ute pallar/kan man inte skriva nar man kommer hem, och dagen efter ar man bakis och sen blir det uppskjutet gang pa gang och aah... 
 
Ridsports redaktion har varit pa mig att bevaka en dressyrtavling i segersta!! Och jag har inte haft internet pa en vecka sa jag laste nyss ett mejl fran igar dar de gramsade over snabbt svar, sa jag skrev att jag var bortrest till maj. Borde jag skrivit till dem tidigare? det kanske jag borde. Det kandes bara inte som att jag behovde saga till eftersom det ar ett sa pass sporadiskt jobb.
 
Just nu ar jag: brand, trots att jag solat utan solisar har jag vita skuggor under ogonen, sexigare med morka ju. Sa jag ser mer ginger ut an vad jag ar. Jag ar dessutom fylld med vatten for att jag svept i princip en hel flarre vatten pa ratt kort tid vilket gor att jag maste ga ifran internetcafeet pa toa tjugofem ganger i minuten. Och sa haller disken med mp3filer till min mobil pa att dampa loss sa jag kan inte fora over nya latar och jag maaaste fa uppdatera den javeln ahhw giv mig styrka!!!!!
 
Hursomhelst, nu ar vi i mui ne i vietnam, klockan ar exakt 21:23 och om tre och en halv timma sitter vi pa buss till nha trang, sista anhalten innan vi maste getthefockoutta vietnam, visat runnar ut pa sondag. 
 
nu ska jag uppdatera flygnjutgnagbloggen, men jag alskar anda dig mest. Hejda.