bloggenjosse

skidvm!!

Kategori: Allmänt

När man är som jag (sjuk) är det kul att kolla på skidvm, vilket jag gjort! Jag har hejat fram Anja till seger nästan varje gång :] Så fort jag får tag i något fjäll och ett par skidor ska jag finslipa min carvingteknik :) Vad som inte är lika kul att kolla på är Let's Dance, "uurrrk"...

sjuk...

Kategori: Allmänt

Ja...igår hade jag 39 graders feber  :/ inte så kul. Idag har jag typ 37 men jag är hemma iallafall för jag känner mig lite dålig :S Dessutom missar jag en hopptävling, som jag sett fram emot länge! Gick typ runt i morgonrock hela dagen igår, såg också på VM i storslalom, gud vad synd att Anja körde ur! Men det var ju bra att någon annan fick kliva fram i rampljuset också!

åhåå finally!!

Kategori: Allmänt

 nU har jag changat min stilmall till en snyggare:D den här var så mycket finare än den andra...!

Nationella Proven...

Kategori: Allmänt

Jaa, nu har ruljansen gått igång :P

Eftersom jag går i nian så gjorde jag uppsatsdelen av svenska nationella proven. Åh vilken skrivkramp man fick!! Kom iallafall på ett ämne snabbt, brukar inte göra det...

Well well, håller på att ansöka om ett tidningsutdelarjobb, så att jag ska mildra min lilla *hrmm* tillfälliga pengakris. Men times is changing och snart är det jag som står där med en fet plånbok :D Snart...snart...

Verbprov i franska snart, man måste ju repa lite! Bois, bois, boit, buvons, buvez, buvent! hihi.

See ya

uppdaterat:P

Kategori: Allmänt

Hehe jaa...jag måste ju uppdatera bloggen lite! Jag tycker att min design är ganska ful, men ändå miljömedveten... så jag vet inte ifall jag ska behålla den. Vill helst kunna koda själv, men well well. When in Rome lixom(hehe min engelska lärare skulle pösa av stolthet om han såg min lilla idiom jag knixade in där ;] )

Åter till ämnet. Vad händer i världen Josse? Jo, jag ska prata om min Parisresa på Öppet Hus på min skola i morgon. Lagom kul, speciellt när jag inte vet vad jag ska säga. Alla kommer ju att titta, och jag LOVAR att jag kommer vara röd som en tomat...en tomat med hjärnsläpp. Lyckad kombination alltså.

Måste plugga. Big ångest. Måste byta designen. Måste göra allt jag tänker, som "åh jag måste göra detta någon gång". Hm.

Jag vet inte hur många som läser detta. Så egentligen är det ganska onödigt att skriva :] men det är så kul att skriva av sig, så jag fortsätter. Vem vet, nån dag kanske nån ser min lilla blogg?

Måste sluta nu. Min lillasyster "flätar" mitt hår, så att jag ser ut som Ronja Rövardotter i håret. Ajj... Har kommit på att jag inte varit inne på msn på länge. Kanske lika bra?

Kram