bloggenjosse

ont i halsen igen

Kategori: Allmänt

...den har gangen i Indien! Nu har vi varit i Calcutta/Kolkata nastan en vecka, jag har foratit mig pa nanbrod, curries och allehanda indisk mat som ar sa MADDAFAKKING GOD ATT JAG JUST CANT GET ENOUGH. Sa om jag hade nagon slags kropp att visa upp har den definitivt forsvunnit utom synhall just nu. Eller forsvunnit har den ju inte. Snarare expanderat.
 
Nagon branna finns inte heller att se. Har i Calcutta ar det antingen +38 grader i skuggan eller regn, plus att vi knappast kan lagga oss i bikini pa gatan. Dels av uppenbara skal, och dels maste man (i vilket fall levde vi efter den devisen de tre forsta dagarna) svepa in sig i tyg likt michelingubben himself, men jag borjar tro att "ovilja att visa sin kropp for att fresta man" endast ar ett svepskal (sa att saga) for att inte visa hur kroppen totalt bryts ner efter alltfor manga butter nans. Tja, jag klagar inte. Men vi har aven lart oss att man inte behover begrava sig helt i sjalar, de flesta falanger vi sett har ar relativt lattkladda for att inte tala om alla fashion indikvinnor som traskar runt i fancy malls.
 
Anledningen till att vi sett massa fancy malls ar for att vi (mest Camilla, eller om det var camillas tatuering) hittade en indisk mamma pa planet hit fran bangkok. Sa vi har hangt med henne ett par dagar och bland annat fatt dricka te i hennes hus (en enda lagenhet, alltsa hon ager hela lagenheten. Fyra vaningar nagot sant), blivit bjudna pa lunch pa fancy golfklubb etc etc!
 
Och har sitter jag och skriver med en hennatatuerad hand. Jag skulle garna visa den men jag vagar fortfarande inte utsatta min kamera for datorer som verkar lite fishy, speciellt den har har whinat om utganget virusskydd ett par ganger nu.
 
Om fyra timmar sitter vi pa ett tag till Varanasi och Gangesflodens heliga strand. Namaste.

just facerapeat en stackars tysk torst

Kategori: Allmänt

Kameraproblem igen. Alltsa inte med sjalva fotograferandet men nar jag kopplar in kameran i datorn finns ingen mapp med bilder, bara en javla tumnagel som heter typ zxcz. Hm. Nan javla thaidator har sakert kort over lite harliga virus. Vet inte om jag vagar koppla in kameran i nagon dator mer. Vore ju inte sa sabla kul att fucka upp bilderna fran angkor wat och co.

sjuk i huvet

Kategori: Allmänt

kanns som jag har influensa nastan. Inget som lite hong tong inte kan bota dock! efter nagot glas kanner man sig nastan frisk. #yolo
 
vi ar forresten pa koh chang i thailand nu och jag har fatt mig en ny familj bestaende bla av en sexig bokmal, gertrude, kittykattyhoe, en farja, en knapp och en milky way. azzum! Sa det kommer nog bli lite konstigt att aka harifran. Vi har ju liksom fatt en helt ny livsstil.

internet@siem reap

Kategori: Allmänt

topp tre pa resan hittills ar staden vi ar i just nu, dar bade angkor wat och angkor what huserar, dar man kan ata amok i bananblad och dar man kan hanga vid en pool och bli nerdrankt av rippade amerikaner eller traska till happy ranch och klappa hastar (JAG VET AR DET INTE FANTASTISKT). Siem Reap pratar jag om forstas. Och vi alskar staden. 
 
Darfor kanske det ar konstigt att jag aker (sjalv) till battambang imorrn med tre dagar kvar pa visat? Men tummen ska ur roven nan gang, och efter nastan tva veckor i siem reap far man rora lite pa sig. Sen moter jag upp Camilla i bangkok igen innan vi drar vidare till indieeeen.