bloggenjosse

Morgonstund...

Kategori: Allmänt

Klockan är typ kvart över fyra PÅ MORGONEN nu, och jag är vaken! Ganska stolt över mig! Faktum är att jag gick upp klockan tre, för att se South Park. Jag la mig faktiskt NIO (jag är lika förvånade som er) igår så det gick bra att vakna! Och jag menar inte nio på morgonen! :o I alla fall var det lite läskigt att gå upp när det var kolsvart överallt för att sätta på tvn, vid såna stunder kommer alla skräckfilmsscenarier till en, och man tänker "tänk om det kryper ut en tjej med svart hår för fejan ur tvn nu" eller "tänk om det står någon massmördare med dolk bakom dörren" men det gör det inte! Det läskiga är att man aldrig kan veta. Tänk om man är säker på att det inte är nåt, så är det det!! Fattar ni? Nä inte jag heller! :D Gud jag är så djup på morgonen...

ses nästa onsdag! 28 grader SOL!! :D Älskar er alla <3<3

+28 grader SOL

Kategori: Allmänt

Imorrn åker jag till Egypten där det är +28 grader sol! Det ni! Ska vara där till onsdag och det ska bli myyysigt :) Planet går klockan sju på morgonen, så jag måste vakna typ halv fyra. Men är jag sur för det? Nix! Jag kan då se på South Park som går på fyran kl 3 på morgonen!!! Äntligen!! Fick den snilleblixten, efter att ha varit sur över att south park går på en skogstv-kanal kl 3 på morgonen. Vem kollar då liksom? Så nära men ändå så långt borta tänkte jag.. Men imorrn!! Imorrn smäller det! Och då flyger jag över pyramiderna och under min vecka kommer jag förhoppningsvis bli brun som en pepparkaka! Jag brukar alltid få gulsotsbränna, men nu ska jag bli brun for real!

Nog om detta! Ses om en vecka, suckers!! 28 grader sol...jag ska tänka på er 5+ mulet i sverige :p <3

Bloggg....

Kategori: Allmänt

bloggbloggbloggbloggbloggbloggbloggbloggbloggblogg
bloggbloggbloggbloggbloggbloggbloggbloggbloggbloggbloggbloggblogg
bloggbloggblogg

På onsdag åker jag till Egypten. KLockan 7 på morgonen går planet..så jag kommer hem onsdagen v. 45...och missar två franskalektioner!! :D

Vinn gratis idolbiljetter!!

Kategori: Allmänt

Tråkigt..

Kategori: Allmänt

Inte för att nån bryr sig precis, men jag tycker att det är tråkigt att blogga numera.. så ja jag tänker bara blogga när jag vill! Sådeså!

Heja bloggen...

Kategori: Allmänt

Jag är så himla trött jämt. Och jag har alltid någon äcklig Miley Cyrus-låt på hjärnan. Och jag har så många måsten jag sätter upp till mig själv. Plus att jag ser på Hannah Montana vid fyra när jag är hemma. Måste komma ur detta destruktiva beteende!

"ogiltigt svar" *58

Kategori: Allmänt

Nu håller jag på att försöka ladda min mobil via kontantkortet som ska vara sååå enkelt. Först ringde jag numret, men eftersom den tjänsten krävde pengar hann jag inte mycket längre än att höra innehållsförteckningen. Så då ringde jag det nummer den äckliga rösten föreslog (den som f.ö upplyser om att det är slut på pengar). Jaha. Men hon gav så många alternativ att jag blev helt snurrig, och när jag skulle slå in t ex personnummer eller vad det var sa hon "ogiltigt svar" och när jag funderade upprepade hon "ogiltigt svar". ÅhhhH!! Jag lackar loss på kärringen!  Får lugna mig lite nu och köpa kontantkort på hederligt vis över kassa. Grejen är att jag köpte för 75 kr i måndags, och de pengarna är REDAn slut. Måste vara mitt smsande till alla kompisar som inte har comviq :/

Tack Gode Gud!

Kategori: Allmänt

Igår på söndagen var en fullspäckad dag för mig!

Jag började min dag med att precis som vanligt försova mig. Dock  hade jag inte försovit mig grad 3 utan grad 2 som betyder att man iallafall har några minuter på sig att till och med hinna äta på. Därefter träffade jag Sarah utanför Nordiska museet i Stockholm där vi köade för att komma in på chokladutställningen! Vi var faktiskt bland de första att komma in eftersom vi som de hardcorechokladfans vi är köade innan dom öppnade...
 
Så kom vi in och började vår provsmakningssession. Det tog oss minst 1 ½ timma att ta sig igenom alla små montrar med choklad och annat gott och efter det var vi ganska mätta hehe... Jag köpte i alla fall marsipancigarrer (det var tydligen fars dag snart), torkad ananas(ekologisk, woho!), choklad med frukt i och nötskorpor :)
Totally crowded var det :)

Sedan var jag på Tack Gode Gud för andra söndagen i rad med mina kompisar den här gången! Vi var publik alltså...vi kom sent som vanligt och fick sitta i trappen för att det var så fullt. Men jag ångrar INTE den platsen!! Gud så roligt det var, jag fick hålla en gul plansch senare! Som alltså användes i programmet hehe. Fast om dom filmade åt mitt håll hoppas jag att planschen syntes mest... Till program två armbågade jag mig fram till parkettplatser i alla fall, de var faktiskt jättebra! Och program två var nog roligast skrattmässigt, med Pia Johansson och Carina Berg, helt sjukt bra!



Carina Bergs scen... en av dom iaf, det är hon i rosa :p

När publikunderhållaren pratade mellan pauserna i program tre berättade han att det fanns överraskningar gömda under stolarna typ. Så när en tjej hittade ett Åhléns-presentkort blev jag fly förbannad! Nä men jag svor i alla fall högt, jag kunde inte riktigt kontrollera mig så jag sa : "Va fan!" Och då kom han till mig och gav mig en kexchoklad i alla fall. Men han lyckades inte lära mig att det hette (enligt honom) chexchoklad ;)

Sedan blev jag typ filmad flera gånger :S

Ja och här sitter jag, och klockan är typ halv tolv. Och jag har sovmorgon eftersom jag börjar ett  på måndagar. Jag tror att det var något med min dröm i natt för när jag vaknade (inte av väckarklockan i alla fall) så kände jag mig jättesnurrig och visste inte vilken dag det var eller något! Därför kanske detta inlägg inte var sådär klockrent, jag har redan skrivit fel och snavat på tangenterna etc. Kanske det berodde på att jag bokstavligen hoppade ur sängen och inte hann vakna upp ordentligt? I alla fall ska jag plugga franska nu är det tänkt, jag råkar ha prov imorgon och har jag pluggat något? Nej tror inte det.

Metallmonster!!

Kategori: Allmänt

Nu har jag varit hos tandläkarn...jag ser verkligen inte klok ut, ska aldrig mer öppna munnen!! Det känns som att tandställningen på underkäken glidit upp till överkäken, jättekonstigt med den på övre. Som tur är har det inte börjat värka men det ska det tydligen göra imorrn dårå.. Jag ser veeeeerkligen fram emot imorrn alltså, tandont, FEKprov och plugga kulturhistoria som är asmycket (upptäckte jag igår kväll, jag kan ju inget av det). Mupp!

FEK också!!

Kategori: Allmänt

Ah det börjar bli lite natur-varning på mig här! Idag hade jag ingen kulturhistoria eller engelska (halleluja) vilket gjorde att jag slutade tolv. Jätteskönt på alla vis men jag var så fruktansvärt trött att jag knappt kunde vara vaken så jag somnade nu på eftermiddagen. Det var skönt men jag är så himla outvilad att det inte är sant...märks väl på det här inlägget också antar jag.

Sen har jag alltså FEK (FöretagsEKonomi) prov på torsdag, och KUH(KUlturHistoria) på fredag... och jag oooooorkar inte plugga!!!! Mamma sa att hon kanske betalar hela interrailkortet jag ska köpa till tågluffen i sommar om jag får bra betyg PLUS hjälper till hemma så jag måste verkligen shejpa upp mig!

Och nyss testade jag på paint hur jag kommer se ut med tandställning i överkäken (jag ritade till en) och det såg aaaasfult ut!!! omgomgomg okej jag kommer behöva hålla munnen stängd i typ ett år...inte så lätt för mig i och för sig...

Jaja eftersom en bild säger mer än tusen ord ska jag låta dessa nytagna bilder (från idag) tala!
Men jag måste bara säga en sak: Jag älskar hösten!!!!!!!!!!!!!!!











Om Maja-sången stämmer kommer vi få en jäkligt kall vinter!! :D

Håhåjaja jag kan fortsätta i evigheter! Men något måste jag väl spara :p So long!

If I was a rich girl..

Kategori: Allmänt

Jag har faktiskt sparat undan 200 kr idag :D till Europaresan nästa sommar där vi ska åka till massor av länder under 1-2 veckor :) Åh det ska bli jättekul!! Men jag kom på att man behöver ett litet kapital för det, därför la jag undan 200 av mina 450 kr i barnpassningspengar så att jag 1) inte gör av med allt på en gång 2) att jag känner att jag har börjat spara så saken inte glöms bort!

Och idag gick det bra på orienteringen faktiskt. Jag skäms supermycket för att säga det men det var ganska mysigt.. med naturen alltså! Innan orienteringen i alla fall hände det massor av grejer men jag orkar verkligen inte skriva om det nu för ;

Läxschema v 41:

Mån-
Tis- Engnovell färdig (har inte börjat än) Engglosor (helvete det var ju asmånga!!) Ha frågor ang Företagsekonomiprovet [FEK] (förberedd? Nej.)
Ons-
Tors- FEKprov(har inte börjat plugga fanfanfan)
Fre- Kulturhistoriaprov (onödigaste ämnet ever! Inte pluggat där heller och man ska typ kunna namnge varje partikel på en pelare, eller kolonn som man säger)

Alltså-back to work!

Stars are blind

Kategori: Allmänt

Idag tänkte jag ha en rubrik som absolut inte passar in med innehållet!

Åh jag har sån otrolig ångest över att skriva i bloggen. Jag tänker såhär; om jag skulle ta och blogga lite? Men så ser jag framför mig långa A4:or med textmassor och får genast svindel! Jag pallar inte att skriva så himla mycket som det kan bli ibland, så nä i det här inlägget blir det inget vettigt sagt alls.

Äntligen!

Kategori: Allmänt

är min stilmall klaaaar!! Kolla in headern ;) Alla bilder där är tagna av mig med vår systemkamera :) Tyvärr är den lite stökig tycker jag så jag ska fixa en finare snart, men nu är grovjobbet med layouten klar i alla fall tycker jag.

YESSSSS vet ni jag fick MVG på min muntliga om Titanic!!! Läraren tyckte att jag var självklar med det betyget hehe :D

Här kommer lite fler höstbilder I cant get enough! Dessa är alltså från systemkameran, så dom är lite finare tycker jag :)



höstträd


Ah dessa löv!



R-sången:

Inte vet jag om det kan vara sant
men såhär sa i alla fall en tant
Det blir extra kallt när vintern är här
om rönnen har ovanligt rikligt med bär
Då är det säkrast med dubbla luvor
om man vill slippa midvintersnuvor
ja då är det säkrast med dubbla luvor
om man vill slippa midvintersnuvor!

Sjöng jag jättemycket när jag var liten, sången kommer från Majas alfabetssånger :) Hoppas det stämmer för jag vill ha rejält med vinter i år!!

Äsch än så länge är allt centrerat :/ Nån som vet hur man fixar så att själva layouten är centrerad men texten är vänstermarginal?

gratis bio?

Kategori: Allmänt