bloggenjosse

Are you experienced?

Kategori: Allmänt



Å vad kul det är med svtplay att dom har så många dokumentärer! Först 2-timmarsessionen med Queen och nu 1 och 15 med Jimi Hendrix. Han är förresten mitt nästa avritningsobjekt om inte Janis Joplin ska få komma före. Nu ska jag i alla fall rita lite Amy Winehouse och imorrn ska jag typ på grönan med Freddie. Så ni vet.

salmonella

Kategori: Allmänt

nu ska jag äta grillad lax!! Fan vad länge sen. Mat är mitt liv. Jag lever endast för mat. Och ser ut därefter. Imorrn får jag hitta något annat att leva för.

varje gång jag ser dig är det som allting stannar till

Kategori: Allmänt

Är på väg ut (igen). Med Camilla och Ullis! Som så många gånger förr. Nuförtiden när jag sminkar mig på tuben känns det lite som jag är påväg till mitt (nattliga) arbete, allt går på rutin. Jag ser ner på alla 93atöntar som trippar runt i highheels och fodralklänningar från asos eller bikbok och vrålar "assså shit så jävla trött, var ute i fredags OCH i lördags!!!". Denna veckan är jag ute mån, tis, tors, fre och lör. Man börjar vänja sig. Jag har liksom inget bakisläge längre, jag går på i samma bubbla och kommer inte ihåg hur det känns att ha en vit vecka.

Hehe men nu ska jag inte babbla på längre om min mörkare sida! Idag har jag varit en typ normal person förutom att jag sov till två, annars har jag badat (förförsta gången i år faktiskt) i Edsviken med Freddie, solat och sen städat lite. Och, tja det är väl det.

Ska bli kul iaf att se vad som händer ikväll. Alltid när jag är ute med Camilla råkar vi ut för något, träffar några som vi hänger med eller nåt sånt. Igår kväll var tex den bråkigaste på länge, så när vi idag gästas av Ullis blir det säkert en helt grym kväll, woho! Hm nu borde jag dra.

Imorrn ska jag förresten rita Amy Winehouse! Har taggat hela veckan!! Då blir det rehab (no no no) för hela slanten.


Vet inte om jag visat denna btw? Från i våras när jag red Frasse, och vi lyckades få till den där sabla galoppen haha. Camilla fotade! Saknar den kraken, Frasse alltså, just nu är han smällfet på bete. Men han kommer hem 10 aug så då ska vi på diet båda två.

försöker mörka mitt sätt men det blir ofta fel, du kanske känner igen mitt problem

Kategori: Allmänt

Äter jordgubbar just nu. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Det var några veckor nu som jag inte alls kände mig så nere, livet kändes faktiskt väldigt kul. Så nu helt plötsligt som en blixt från en klar himmel är jag där igen och kravlar runt i mitt mörker.

Jaja, jag ska ut strax med Camilla. Funderar på att ha en vit period snart, börjar som sagt bli rätt mörkt. Hehe.

natt igen

Kategori: Allmänt

Var stört trött vid tio, sen piggnade jag till så nu sitter jag här halv två och lyssnar på Janis Joplin och Billie Holliday medan jag ritar av Amy Winehouse. Fan borde verkligen sova nu. Är jättetrött hela tiden!! Men jag vill inte överge min bild! Det är så skönt att flowa och bara köra på i flera timmar.

Har sökt lite jobb också, på donken lidl och hm. På H&M reggade jag mig, sökte jobb och gjorde EFTER det testet "hur mycket H&M är du?". Jag var tydligen väldigt lite H&M. Hmm. Jag tycker ju om deras eyeliner och reor och så, så det kanske går bra ändå?

Päronen är borta, så huset är tomt, förutom på Marcus. Så skönt med lite lugn och ro. Marcus är tyst än så länge.

Det blev den här bilden förresten:


Fan att jag visar den. Nu kan ni ju jämföra om jag lägger upp resultatet av min bild. Stupid me.

back to black

Kategori: Allmänt

åh, nu börjas det. Jag har aldrig lyssnat på Amy Winehouse, bara hört hennes mest kända låtar men när hon så tragiskt (och ändå rätt plötsligt även om "alla" saw that coming) så är det klart att man blir lite nedstämd. Hon sjöng ju förbannat bra. Väldigt mycket soul. Och jazz. Så jag kom på att nästa person jag ska rita av blir just Amy Winehouse! Lycka till till mig! RIP.


Vet inte vilken bild jag väljer, måste vara någon bra! Som är lättritad dvs. Man vill ju hedra henne såattsäga.

vem ska man tro på?

Kategori: Allmänt

Sitter och läser om utvecklingen i Norge just nu..fyfan. Två helt sjuka händelser på en och samma dag! Följer parallellt med aftonbladet (säkraste källan right) och flashback, fast fb är rätt värdelöst eftersom det kryllar av högerextremister som bestämt hävdar att allt är islams fel, och sen det kom fram att gärningsmannen var vit och antagligen norsk är det just nu en muslim som färgat håret och har linser. Suck.

Whatever, man blir så himla tom när man läser sånt här. Fyfan alltså! Speciellt det med skottdramat. Tänk att vara fast på en ö med massa döda och skadade omkring sig, vissa är bekanta eller kompisar, och så springer gärningsmannen fortfarande runt och skjuter.

Han var ju utklädd till polis och utgav sig för det när han tog sig till ön samt när han samlade till sig personer. Innan han började skjuta.

Påminner lite om gårdagen om man ska vara krass. Vem kan man egentligen lita på?

Selena

Kategori: Ritat



Alltså  jag tror inte man skulle fattat att det var Selena Gomez om jag inte skrev det. Grejen var att jag gjorde bilden på en timma, plus att jag höll på med munjäveln i ca 40 min av den timman. Trodde seriöst att bilden skulle gå till skroten, blev så himla trött på att jag ALDRIG fick till det.

Jaja, nästa jag ska göra tror jag blir... vänta fan jag hade ju världens idé igår om vem jag skulle rita! Det var två personer på samma bild. Vickan och Daniel kanske? Ne, boring. Aja annars har jag tänkt typ Kristen Stewart igen eller så. Eller om jag ritar av tjejerna från SATC? Camilla har ju lärt mig att kolla på det! Hm.

bloody bastards

Kategori: Allmänt

kan alla sluta leka med mig och mina känslor?? Börjar bli lite tröttsamt!

Eftersom jag är arbetslös nu är också min inkomst på stillastående. Så jag måste improva. Söka nya jobb. Måste ha pengar.

Ska rita nu. Längesen. Även fast jag ritar som en spade idag.

så många frågor, så många svar

Kategori: Allmänt

Hej bloggen.

Ja, jag har varit på jobbet.
Nej, jag fick inte behålla det.
Ja, jag är jävligt sur.
Nej, jag kommer inte sakna butiken.
Ja, det är jävligt synd om min nu ickeexisterande lön.
Nej, jag tänker inte gräma mig mer.
Ja, nu ska jag starta om mig själv och börja om på nytt.
Nej, nu pratar vi inte mer om det.

filmnörden har vaknat

Kategori: Allmänt

Var astrött för typ 30 min sen. Tänkte precis sova. Men nu blev jag plötsligt jättepigg, så jag håller på att plita på min filmlista. Kommer ni ihåg den? Började på den den 31 juli 2010, och nu är jag på 1966. Det är jävligt många filmer jag ska se vet ni.

Fast nu är kl 12 så jag borde sova. Imorrn kommer ju domen (hoppas jag!! herregud, orka leva såhär, kastas fram och tillbaka mellan besked..). Lite hoppas jag att jag inte får behålla jobbet. Det är mest pengarna som lockar. Det är inte så himla kul med henne som chef, och jobbet är SÅ tråkigt! Om jag inte får jobbet ska jag ta hand om mig på riktigt, söka nya jobb som fan och planera mitt liv ordentligt. Får jag jobba kvar kommer jag ha lite pengar och kör på som jag gjort nu. Hehe jag kanske planerar mitt liv lite ändå iofs.

Well. Ska stalka lite personer på fb, sen sover jag. Natti!

mr brightside.

Kategori: Allmänt

Oh igårkväll borde verkligen varit den sämsta ever. Men jag tycker ändå det var rätt okej. Vi träffade kul människor, det hände grejer och massa avslöjanden dök upp. Och jag har ägnat halva dagen åt att gå igenom allt jag fått veta i mitt huvud, och kommit fram till att jag ändå är rätt fine.

Pappa håller på att göra om tvättstugan så jag blev uppdragen ur sängen för att hjälpa till. Två timmar slänga iväg stora stenar (påminde om Spanien lite hehe), och sen fyra timmar TUNGT kroppsarbete när vi grävde upp hela undergolvet som var kvar, typ 70 cm ner. Fyfan vad tungt det var. Darrar fortfarande i fingrarna. Men det var ändå rätt skönt att få jobba och få bort lite aggressioner och sånt. Detox! Sen kastade jag mig på sängen när jag gjort 40 hinkar, som vi kom fram till att jag behövde göra.

Nu ska jag glömma, förlåta och gå vidare. Och träffa Camilla och ragga på stan!

tänkte blogga

Kategori: Allmänt

ååh vad ska jag skriva om?? Idag ska jag träffa camilla. Men först ska jag städa och fixa mig. Ska vara råchic tänkte jag. Sex säljer! Eller säljer sex? Hm. 

Men jag städar lite och funderar över något att blogga om och sen återkommer jag, så brb!

what the hell

Kategori: Fotografier

Nu bloggar jag på inrådan av självaste Katie Middleton herself, så jag skriver om inget viktigt eftersom jag inte kommer på någonting att säga.

Men mr P var bra, om man fick hoppa över charterapplåderna efter att tex professor mcgonnagall sagt nåt snärtigt eller att mamma weasley dödat nån. Värd att se helt klart! Lite skillnad än Kronjuvelerna vi såg i veckan, så BORING, seriöst! Alltså jag fattade inte poängen med filmen, alla skådisar försökte se svåra ut och överspelade och man såg i deras blickar att dom egentligen bara ville stajla för eventuella hollywoodproducenter.

Idag var vi förresten på malmskillnadsvägen! Inga horor! Inga droger! Märks att man är i stockholm, när det är så futtigt utbud på stans mest beryktade gata.

Och sen gick vi förbi Dovas, förstås, alltid. Ska försöka sluta hänga där men det är verkligen som en drog. Och då är det alltså inte endast baren och den förtjusande personalen som jobbar där som lockar, nej nej...

Så dagens "vadjaglärtmig" är;
- Ha aldrig rakblad i väskan, iallafall inte om det inte finns något lock på. Och isåfall, gräv förfan inte i väskan.
- Håll huvudet kallt och bli inte kär i första bästa. Slutar aldrig väl och man blir bara dum i huvudet.
- Och om man väl blir kär så se till att ha massa reserver, man vet aldrig när dom kan behövas!! True story.


~jag gillar att ha med bilder som inte mejkar nån sense alls till texten

mr p

Kategori: Allmänt

nu ska jag iväg på bio och se mr p med sofia och camilla! Vi ska försöka hålla oss så vi inte drar ut sen. Haha ingen risk kanske, är astrött och vaknade två idag igen.. jag är bäst på att slösa bort mitt liv.



Bye harry. Visste ni förresten att han är fd alkoholist? Hello my name is mr P and i'm an alcoholic. Hi mr P.

chez la casa de camoile

Kategori: Allmänt

kvinnan står i köket och lagar mat, och jag tjänar in pengarna till hushållet! som det ska vara! just nu vårdar jag mina naglar dvs typ river av dem och kletar på nagellack. snart ska vi in till staden och charma boys. C U!

booking

Kategori: Allmänt

Man bör passa på att boka upp sig med mig nu, ett tips bara eftersom jag fått LEDIGT en vecka från jobbet. Därför är jag hemma nu, hehe. Rätt ofrivilligt måjagsäga, men hon ska kolla försäljningen under en vecka och sen ska vi diskutera min framtid på måndag. Orka våra catchup's, hon är alltid så negativ!! När jag blir sur brukar jag tänka att jag i alla fall inte har lika fult hår. Eller skog under armarna. Fast nu ska vi inte vara såna, vi görls ska ju hjälpa varann inte stjälpa!

Så HP på tors med Sofia och Camile, ullis på ons, åka till betet idag och sen ev bo hos redan nämnde prinsessa till tors! Det låter som en hyvens vecka! Måste planera in fler saker jag inte brukar hinna med pga mitt jobb. Är ju en del.

Btw så äter jag asmycket nu. Har redan ätit fyra rostmackor och två koppar choklad, och är typ fortfarande jättehungrig. Jag vet att rostmackor har en mättnadskänsla på minussidan men jag brukar kunna klara mig på en sån/dag typ. Speciellt om jag kombinerar med en chokladkoppis, men nu funkar ingenting! Och jag har ju tydligen bara mig själv att mätta nu förtiden så jag förstår inte problemet!!

Ikväll ska jag langa upp bilder iaf, sen tänkte jag söka jobb och imorrn ska jag in till alla ica's och hemköps, coops etc och charma brallerna av dem för ett höstjobb. Oj, hehe jag menar förstås inte bokstavligen. Jag är ingen sån förstår ni väl? hehe ;;Ppp;p ;D

lättnaden är obetalbar.

Kategori: Allmänt

Ska jobba strax. Måste bara uppdatera. Herregud. Först lingon=inga småjävlar, sen piller. Och jag som varit så orolig! Skönt att man inte behöver tänka på det nu. Ett problem mindre. Nu har jag handlat på kredit också. Livet går uppåt!

ok, boring

Kategori: Allmänt

orka blogga. Vad ska jag skriva? Mer än att mitt liv suger just nu? Boring! Mitt jobb är sämst men jag måste ju ha pengar eftersom jag har skulder på +20000 så jag MÅSTE ha jobbet, även fast jag avlider av uttråkning och syrebrist. Och en massa andra lite större problem som inte är så pk att skriva om här. För jag skriver mycket i den här bloggen, men inte allt då.

Kan ju säga att jag måste gå upp två timmar tidigare imorrn pga ett problem. Boring.

you had my heart inside of your hand and you played it to the beat

Kategori: Allmänt

Är lite sur, jag som levt på typ en knäckeskiva/dag har börjat äta igen. Igår frossade jag tre mackor på kvällen och inatt åt jag och camilla pasta, haha. Är så jävla trött. Orkar inte jobba. Måste sova.

1337

Kategori: Allmänt

Kom till jobbet imorse, helt inställd på att bli uppsagd. Men icke! Chefen var sur över att jag inte satt kläder på rätta ställen etc men hon sa bara "fixa detta" så tja, jag jobbar alltså kvar. Soft! Fick lön i veckan också så nu känns det väl bra. Haha även fast jag var mer "boring" när hon sa att jag skulle jobba. Man blir så sabla trött av den här arbetsmiljön, det är noll frisk luft här inne!

Kanske därför jag mår illa och har ont i huvudet också? Och är fett trött? Jo, det borde vara därför.

#644 Lär dig att bli lycklig

Kategori: Allmänt



Så, vad blir jag lycklig av?
- Sjunga så högt jag vill och hur jag vill när jag vet att ingen hör
- Rita
- Fota
- Klappa en häst
- Promenera
- När jag är omgiven av människor jag tycker om och som tycker om mig för den jag är
- Lyssna på musik

Det är svårt att bara rycka upp sig! Det måste få ta lite tid att må bättre. Och jag måste främst komma på hur jag ska göra det. Men fortfarande borde jag tänka lite mer utifrån mig själv. Man behöver inte veta vart man ska, man behöver bara veta att man ska komma dit.

today is not a good day.

Kategori: Allmänt

har legat i sängen hela dagen. Kanske behövs.

desperados

Kategori: Fotografier

Haha, vad ska jag skriva om de senaste dagarna? Tja. Jag har varit ute mer än hemma. Alltså jag jobbar från elva till sex, drar till rålis med camilla, super, går till dovas, drar förhoppningsvis hem till nån kille och kommer hem åtta på morgonen, sover en timma och sen back to work! Typ!

Jag ska i vilket fall till jobbet på måndag också. Justja, är ju ledig idag eftersom chefen ville kolla hur dålig säljare jag är genom att själv sälja (hoppas inga kunder kommer!!). Lovar att hon säljer för 20 000 per dag, fan också. Men jag har intalat mig själv att om jag blir kickad ska jag sola, ta hand lite mer om mig själv kanske och leta nytt ROLIGT fuckin jobb.

Så ikväll är det fest igen. Viva la fiesta!


nevermind i'll find someone like you

Kategori: Allmänt

Mår illa. Affärerna går skit. Boring.

Ibland när jag går på stan och lyssnar på musik så jobbar jag alltid för att se stockholmsk ut. Ni vet när man går med snabba stressade steg, som om man hade bråttom till något (även fast man bara fönstershoppar), med nollställt uttryck i ansiktet typ "couldnt care less". Men så dyker det upp någon låt som man har världens minnen till. Som man minns med glädje och plötsligt spricker hela ansiktet upp i ett brett leende och man jobbar lite halvt panikartat med att få bort det medan alltfler människor man passerar tittar konstigt på en ("eeh. varför går hon runt och LER för??") samtidigt som musiken gör att man inte kan pressa undan det där leendet.

Det tar ett tag. Att tvinga undan glädjekänslan och leendet. Så är man återställd, den uttråkade blicken och sura munnen är på sin plats, och man följer gatan fram. Allt är som det ska.