bloggenjosse

sunset boulevard

Kategori: Allmänt



visst ar den nastan lite blandande?

veckans mat

Kategori: Allmänt

oreos. lever typ pa det. doublestuffed, ungefar som jag.

uncle scrooge is speaking

Kategori: Allmänt

har nu lamnat koh pangan for koh tao (annu en o) och sitter har pa ett internetcafe med varldens samsta tangentbord, en ipodnanobilligkopiamp3 med halvt fungerande skarm och ar livradd for att bli pakommen. Hur kommer detta sig? Lat oss borja fran borjan..
pa koh pangan var det fest. i alla fall en gang i manaden varje fullmane (fragade ullis hur ofta det ar fullmane, smartskaft som jag ar. Varje manad tror jag, svarade hon. Varje...jahaaaa MANad, jasaaa... haha alskar hur texten blir utan svenska bokstaver)
Japp varje manad eller iaf varje full moon ar det full moon party, alltsa varje fullmane. Nu skriver jag lika dubbelt som magdalena graaf i hennes bok, ska forsoka sluta med det. Jag och Camilla hangde pa det partyt, som utspelar sig pa haad rin beach i koh pangan, med 30 000 pers under hogsasong. jag hade forst mina ratt dyra ladersandaler pa fossingarna forst, men efter ett tag (och en bucket) blev vi trotta pa skorna och tog av dom, jag la mina i min oppna vaska. Ni forstar nog att jag tappade den ena ratt snart. I all uppgivelse slangde jag den andra pa marken, angrade mig 30 min senare, letade ett tag efter den och hittade den halvt nergravd i sanden typ en timma senare. Letade resten av tiden efter den forsta, men hittade den aldrig sa jag vaskade den andra pa hotellet imorse.
annars var full moon jattekul. Jag och camilla (mest jag) holl oss pa riktigt bra niva pa fyllan, hade min partytime vid 3-4, annars var jag ganska sansad. Vi visste att det skulle halla pa ratt lange efter soluppgang men vi visste inte hur lange vi skulle stanna. Sa vi dansade, drack, halsade pa folk, akte rutschkana, badade, letade min sko, dansade och drack annu mer. Solen gick upp, och snart var solen upp och fran sju atta dansade vi pa en bar. Jag hoppade dock ner efter ett tag pga radsla att typ do men camilla rockade vidare och jag tittade mest pa och var glad. Efter plaskande i vatten med en raggande sjogurke-nepales, en australiensare och en knapp brittiska\indones sa orkade vi inte vara kvar, och tog taxi hem. klockan var da tolv. ullis hade inte ens saknat oss eftersom hon inte gatt pa full moon och istallet var och besokte vattenfall nar vi kom hem!
I alla fall, ris funkade inte pa min javlaskit mobil sa den ar fortfarande at helvete, darfor kopte jag innan full moon en nokia nanting med svart\vit skarm och polyfonringsignaler, lilarosa typ. haha jattesot! Sen idag kopte jag en mp3, det jag mest sorjer med min mobil ar all musik som jag hade, sa jag kopte en "ipod nano", som sagt med halvt fungerande skarm for tusen baht vilket ar ca 200 spann. Nu pa internetcafet haller jag pa att tanka ner latar till den sa jag HOPPAS att ingen har koll pa vad som hander vid min dator...a andra sidan finns inget fra har. Hahah!!
Ullis ska kora advanced diving course imorrn sa jag och camilla kor halvdagssnorkling och sen utgang pa kvallen, lite daligt samvete over att jag slosat typ 3000 baht pa tva dar om inte mer, men camilla den kloka forkunnade att tex mp3n var en INVESTERING sa jag haller hart pa detta och ska fortsatta tanka pa alla mina utgifter som INVESTERINGAR, for framtiden,  for mig.
sa, allt for nu tror jag.. kommer typ inte ihag vilka latar jag vill ha! Fan! Cum on liksom! jaja vi sager hejda, uppdaterar snart .

where the wild days are

Kategori: Allmänt

nu har vi lamnat thaistaden trang for en riktig turisto, koh pangan. Vi firade thailandska nyaret i trang och det var typ det roligaste jag gjort, vi hade vattenkrig med hela staden pa gatorna och ALLA kollade bara pa mig. Nastan. Alskar att vara i centrum. Sa fashion. I alla fall, har forsokt paniksola lite idag eftersom jag kanner mig jatteblek (mycket vill ha mer) och pa mandag ar det fest med 5000 andra pa full moon party har pa koh pangan.
Annars under nyarsfirandet (det ar nu ar 2554) sa blev min mobil (hade den i plastpase, en lackande sadan) blot sa den har nu sagt upp sig. Nar jag forst sag det lackade jag och forsokte satta liv i den genom att trycka pa on-knappen femhundra ganger. Dagen darpa gar googlar jag pa hur man gor for att radda en vattenskadad mobil. Framsta tipset: forsok aldrig satta pa mobilen innan den torkat. Fan. Nu ligger den i en pase okokt ris. Det ar mitt sista hopp.
Tja, nu ska jag bara kolla mejlen om jag fatt sommarjobb snart. Har lyckats soka lite har, sa jag raddar sommaren. Haha har typ aldrig varit sa uppkopplad pa en resa nagonsin. Soft!
sawasdee kaa alla alskade bloggreaders.

thaipiixx

Kategori: Allmänt


hunkz on tha beach


camillabeachbabe posar med hilfiger-familjen


kissekatten!


beachbabeullis pa monkey beach!


VET ATT HORISONTEN AR LITE SNED men om jag inte namner det kanske ni inte tanker pa det sa mycket


jag och camilla idag, glada fiskar

chchhchchchchchccheerryboomb!

Kategori: Allmänt

Idag har vi varit pa battur runt phi phi island, som vi nu ar i om jag inte uppdaterat er. Forst snorklade vi lite och da sag vi hajar (sma men anda, en var typ tva, sakert fem, meter!!) sen spanade vi sexiga magkillar och hamnade pa maya bay aka the beach i the beach, alltsa filmen.

Har i phiphi ar det forovrigt for javligt. Alltsa, ALLA ar snygga, strandrufsiga beachbabes som degraderar mig till walrus no 1. i patong fanns atminstone feta britter.

Annars ar jag sjuk, har fatt tillbaka influensan jag lamnade spanien med. Eller influensa och influensa, vet inte vad det kan vara, har asont i halsen och seg i huuvdet plus ont. Jaja vad gor val det nar man ar i thailand??? Imorrn ska vi forhoppningsvis paddla och ata mat och bli tjocka och feta. Och bruna. Maste forsoka bli lite mer brun, kanner mig fett blek jamfort med alla andra har. Fast mina axlar ar branda.

Nu ska vi strax till mr soda och ata pa hans restaurang. Det ar en kille som holl pa att do i tsunamin sa nar han blev raddad blev han typ sa full av tacksagelse till buddha att han startade en restaurang. Sawasdee kaa!

yay bilder!

Kategori: Allmänt

Ni tror inte heller det ar sant va?? Men sa ar det!


I spanien, ledig dag!


sooota folet som hann komma innan jag akte!


Nagra timmar innan jag lamnade Spanien, fick rida Gosis en sista gang. Han hette visst egentligen Lancelot. Saknar!

Damn 1 timma for bara dessa tre!! Palla, lagger upp fler bilder fran Thai imorrn kanske. Ikvall are party. Ska forsoka att inte spy. Skoja

@ thai

Kategori: Allmänt

heeej alla.... nu ar jag i THAILAND!! vi ar i patong beach och jag ar sa sjuuuukt trott eftersom jag var ute igar med camilla. Vi sawasdee kaa`ade alla och jag drack for mycket forstas och spydde. Ar sa sjukt acklig. Men nog om mig! thailand ar kul, varmt som fan och jag solar precis lagom. Vi stannar nog i patong till pa torsdag och sen aker vi vidare till sodra delarna. Imorrn eller pa tors ska vi snorkla i similan islands!

Bloggar mer nar jag inte ar sa javla trott, svamlar mest kanner jag.. kanske lagger upp bilder da ocksa! om jag kan. och vill.

live n' direct from Düsseldorf

Kategori: Allmänt

haha blev lite brattom i slutet av förra inlägget... hade 2 sek kvar innan tiden gick ut sa jag var tvungen att publicera sa inte allt skulle försvinna. Well vart var vi!

Jo, kom fram till Düsseldorf imorse. Mycket större än züricheländet och dessutom var allt öppet. Dock visste jag inte vilken gate jag skulle aka till thailand med, sa jag irrade runt ett tag (gud vad jag skriver i datid, jag är ju fortfarande kvar lixx..). Man fick inte traska genom passport-kontrollen hur som helst upplyste en rodnande tysk, ung (snygg!) polis. Oh really, sa jag, lika rodnande som han.

Men jag har ända traskat jättemanga ggr genom bade säkerhetskontroll och passkontroll eftersom jag varit jättejobbig och glömt bla att jag skulle ta ut pengar utanför safety zone etc. Dessutom fick jag slänga mitt nyköpa asdyra vatten bara för att jag klantigt nog glömt att man inte kan ta med det genom säkerhetskontrollen! Sa vakter, poliser och alla sana känner igen mig och fragar när jag gar förbi om jag hittat vad jag behöver. Jobbig turist.

sa nu börjar snart den stora resan. elva timmar kommer den ta.

Juste, jag har ju blivit asfet i spain som jag rapporterat. Ätit jättemycket. Flygplatser är inte direkt bästa bantningskuren!! Dels har jag inget att göra, sa jag äter. Jag maste slösa euroslantar, sa jag äter. Jag tycker det är gott sa jag äter. Fan fan fan. för att lugna mig själv gör jag sahär. Jag far väl äta och grisa när jag är pa resande. Men i thai ska jag fan skärpa mig.

Nu är det bara 30 min kvar till boarding, till ett (tydligen) översvämmat thai. Pa riktigt, är jättenervös nu! Och taggad. Laddad. Nu bär det av langt österut. Fa se om jag kan uppdatera därborta. Kanske lägga in nan bild. annars, önska mig lycka till.

see you, beachbabes. Pure shores.

panikbloggande backpackerbrud says halo

Kategori: Allmänt

Da har jag lämnat spanien bakom mig! Etapp tva thailand kan därmed startas! Detta inlägg skrivs pa fyra min sa jag är asstressad, skriver pa en skitdalig tysk betaldata utan bokstaven a med ring över.....

Detta är iaf sa jävla kul! Fyra mellanlandningar kanske inte later som drömresan, spec med tva som har väntetid pa över 7 timmar vardera men jag känner mig som en san globetrotter! Igar var det santiago (spanien) till mallorca, mallorca tll zürich, där jag kom fram elva och ALLT var typ stängt. Vafan, zürich skulle ju vara jättestor flygplats med massa lounger ju! stod utanför en lounge som var öppen men passkontrollen TILL den var stängd sa massa killar satt inuti och tittade pa mig och skrattade. Slutade med att jag sov pa en stol, i entimmasintervaller. Har sovit typ fyra timmr. Mar bättre iaf!

Idag kom jag till düsseldorf oc nu maste jag sluta!