bloggenjosse

feckkk

Kategori: Allmänt

HUR JÄVLA BRA PÅ ATT RITA ÄR MAN OM MAN FÅR LEO DICAPRIO ATT LIKNA BERT KARLSSON?!!!

just nu:

Kategori: Allmänt



Ritar av sötnosarna Jack&Rose från Titanic! Wish me luck

get some

Kategori: Allmänt

Heeeh okej. Damn.

Det gick bra att provjobba idag. Jag susade in på Wayne's prick fem i åtta, fick en jobbtshirt i strl 36 (... tur att jag hade linne under annars hade kunderna fått se en YTTERST osmickrande mage flasha förbi) och fick hoppa in direkt bakom kassaapparaten.  som jag aldrig stått bakom i hela mitt liv. Mitt i frukostrusningen en fredag. Men det gick bra, ibland tryckte jag fel belopp, fel betalningssätt eller fel beställningar. Vissa var ju SEB-arbetare som skulle ha rabatt (fanns tom en spec knapp för det) och då skulle jag försöka se vem som jobbade på SEB och vem som inte gjorde det. Det var svårt. Dom skulle ju se lite kostymiga ut men om de såg uppklädda ut, men hade sneakers på fötterna, kunde det vara en SEB-gubbe då?

Ja, jag höll på så lite till klockan elva då tjejen som hade hand om det sa att jag jobbat skitbra (så säger alla) men att hon måste tänka på det (så säger alla) och skulle ringa (så säger alla). Så jag får se. Sen var jag på en intervju i en lin-butik i Gamla Stan där jag nyss fick reda på att jag, hehe, fått jobbet! Så jag ska dit på måndag! Kruxet är att jag inte vet om jag ska jobba heldag då eller bara skriva kontrakt, för klockan 4 ska jag ha intervju i Solna C på en juicebar (haha! Sofias hoods! och numera även Frasses, hehe) och på tisdag ska jag på intervju för VRE Education. F.ö fick jag världens läxa av dom att typ framföra en planering över en lektion för en klass. Vafan. Senast jag hade en sån gick det ju åt helvete. Men men.

Åh jag är så dålig på att hejda tåget liksom! Alltså, tex så att jag såg ju i kalendern att jag hade intervju kl 16. Men jag tänkte först att det kanske inte var heldag, sen började tanten babbla om "så får du jobba den dagen" och då slog det mig att hon kanske menade heldag ändå, men då ville jag inte hejda henne för hon lät så glad och jag hade ju fått jobb och om jag sa något kanske jag inte fick jobbet ändå. Fast fan. Äh. Åh. Jag kanske kan säga att jag ska till tandis eller något så jag kan åka därifrån tidigare. Hon verkade ju snäll. Och första dagen är ju inte så seriös, typ.

Nu ska jag röra lite på mig. Är fortfarande sjuk btw. Låter som en kraxande kråka.

för dig ska jag göra det tusen gånger om

Kategori: Fotografier

Bloggen, jag vet. Jag borde sova i detta nu och krya på min sjuka kropp och samtidigt ladda inför morgondagens eldprov, men du kan inte TRO vad jag gjort ikväll.







Jag och Ullis smet till Strand. Vi bestämde det på fem minuter. Typ en timma senare satt vi på tunnelbanan. Och tre timmar senare kom han in på scenen.

Jag är så himla glad att jag åkte. Han är så jäkla duktig och hans energi är helt fantastisk! Jag gjorde mitt bästa för att trotsa min febrighet och dansade och sjöng. Och fotade lite som ni ser ovan. Sista bilden är toalettdörren, jag brukar inte klottra men med penna i väskan (longchamp) måste man ju ta chansen.

Nu ska jag sova!

vaken om natten och drömmer på dagen

Kategori: Allmänt

Argh! Kan knappt andas. Den där jävla pollenchocken jag fått efter hemkomsten har nu gjort att jag fått feber och världens halsonda. Fyfan vad ont det gör. Och snorar gör jag hela tiden. Idag har jag inte gjort något, förutom att se på Easy A (är alla sjuttonåringar sådär sofistikerade och allmänbildade och talar i tungor?? I think not.), lämna Freddie på skolan, sovit, skrivit i min dagbok, hängt på datorn. Jag vet att det har varit fint väder idag men jag får typ huvudvärk om jag går ut.

Och jag MÅSTE bli frisk till imorrn!! Kanske inte nämnt det, men jag (wohooo) ska provjobba på Wayne's imorrn. Fan vad awesum. Kommer nysa ner i första bästa latte. Dessutom så gaaah måste tro på mig själv men jag är så orolig att jag ska börja sjabbla bort allt som på typ paninis. Men dom var snälla när jag lämnade CV i tisdags så det borde inte vara några problem! Sen ska jag på intervju för någon forskarundersökning. Sen ska jag hälsa på Camilla som jobbar på Cos, och sen ska jag väl hem och kurera mig eller så.

Btw så ska DAR (Daniel Adams Ray) spela på grönan den 15 sept!!!! Aaah cant wait! Nu lyssnar jag sönder hans album. Helt sjukt hur söt man kan vara och samtidigt så talangfull! Finns såna liksom. Damn.

är inte det här jag?

Kategori: Allmänt

utdrag ur jobbannons:

Om du älskar att fotografera och har en talang för att fånga dem du har framför kameran är det troligtvis dig vi söker. Det krävs dock att du har en förmåga att ta människor, att du är social, tar ansvar och är noggrann med att alltid komma i tid. Du ska även kunna arbeta självständigt då det blir mycket resande till olika skolor.

Jag ska lätt framhålla min tidsnoggrannhet i ansökan!!

gör det bara inte

Kategori: Allmänt

Jag skulle kunna skriva något kul här.
Typ om Freddies simhopp.
Men jag orkar inte. Inga jobberbjudanden, jag har längtar redan bort från mitt liv och pollen is killing me på riktigt, mår så dåligt att jag tror att jag fått halsfluss. Och världen borde rätta sig efter det. Så nu ska jag chilla och kanske äta något nyttigt och sen gå och sova. Tidigt.

dags att börja sätta vinterpäls

Kategori: Fotografier

Jag har ju tjatat rätt mycket om att det känns som att hösten är påväg. Även fast min näsa kliar sönder av pollen, studenterna börjar göra väsen av sig och folk babblar om sommarplanerna. Men jag har ju haft min vår i Spanien, där det var regn och lera i februari/mars. Jag hade min sommar (högsommarvärme) 6 veckor i Thailand och Laos. Så nu känns det helt naturligt att vi börjar gå mot höst. Så gör vi inte det, och det känns konstigt.

Idag ska jag till Frasse och sen lotsa Freddie till simhoppet. Ska cykla till Fraz som bor i Solna (nästan bredvid Sofia faktiskt, hehe!) så det kommer väl ta ett tag. Ska bara ladda in lite ny musik i min mp3.

Det är lite kul btw! Min mp3 (som visserligen kanske är mer tålig pga världens plasthölje) kunde ligga i snön i julas under två veckor, och används nu av mig och funkar helt perfekt, medan min jävla xperiamobil inte kan bli lite fuktig utan att börja böla. Jag köpte ju en mp3 i koh phangan men den vaskade jag pga sepeskärm och att man inte kan lägga in nya låtar på den av någon anledning (jag vet att det får plats mer). Så nu är min svarta sandisk den som jag haft längst och därmed rekommenderar varmt. Den har ju funkat längre än ett år! Något mina andra inte gjort! (BETALA MIG SANDISK).


Camilla!


Visste ni att det var Eritreas nationaldag igår?













Lite Stockholmsbilder, kom på igår att jag typ inte har några såna. Fast alla är fotade från Gamla Stan.

nej nej neeeej!!!

Kategori: Allmänt

Åh, fan också! Jag min enfaldige egoist skulle titta på Ridsports hemsida om inte min artikel borde ligga där. Så ser jag att det står något om Jan Svanlunds minneshoppning.

För er väldigt obildade&okunniga är Jan Svanlund en SVTreporter som började med motorsport men övergick till att kommentera hästsport. Utan att han ens var delaktig inom ridsporten själv, han lärde sig fort och blev den bäste. Han var en OTROLIGT bra kommentator som gjorde varenda sändning (förutom själva tävlingen) intressant!! Detta tyckte jag alltså även innan han dog. För så var det. Den 26 mars, på Freddans födelsedag och allt, så dog han efter en kort tids sjukdom. Och här har jag lallat runt i snart två månader ovetandes!! Det känns jättehemskt.

Fan också. Det kommer aldrig bli roligt att titta på en hästtävling mer. Tror jag. Eller, äh, men jag kommer sakna honom i alla fall. Han kommenterade VARENDA tävling och avslutade med typ "vi ses nästa vecka när SVT sänder från världscupen i Jerez" och typ :Dgubbe efter haha. Nejmen verkligen. Och han såg jätteung ut, han var tydligen 69 ändå!

Men ååh det här var jättetråkigt! Och han kämpade för att ridsporten skulle få mer plats i tv och gah! Bäst att jag sover nu för kvällen är ändå förstörd. Helvete.


Lotta Björe till vä och Jan Svanlund till hö. SER NI HUR SNÄLL HAN SER UT?? faaan

looking-for-job-aholic

Kategori: Fotografier

Ja, jag försökte ringa den där snubben femtio ggr men han svarade aldrig på MINA samtal så jag struntade i det. Cyklade istället in till stora staden sthlm! Sedan började jag sökandet efter Jobb, bla på Ica Roslagstull där dom inte ville anställa mig för att jag var från Danderyd! Amen hallå! Det är ju inte som att jag sa Alby eller Tensta (skojar bara, förlåt alla som inte förstår skoj), men hans anledning var att innanför tullarna känner man lite mer "gemenskap" och "det är kul för kidsen att kila ner här och jobba". Hans kids och jävla gemenskap kan ta sig (ända tills han ringer och erbjuder jobb).

Något Waynes-café var rätt positivt och en på Espresso House i gamla stan var också snäll. Annars var det som det brukar när man söker jobb i Stockholm. Men jag tar nya tag, åker lite tidigare nästa gång med lite fler CV:n, lite mer jävlar anamma och FINKAMMAR stan. Och när den är klar betar jag av förorterna. Så jävla svårt kan det väl inte vara att få ett jävla jobb??

Jag har f.ö märkt att jag svär rätt mycket i bloggen. Ska försöka bättra mig. Förlåt att jag aldrig sagt förlåt. 

Tänkte lägga upp lite bilder nu! Sånt är ju alltid kul. Inga från Thai dock, det spar jag tills...lite senare. 




Frasse
















 

gah

Kategori: Allmänt

DET ÄR JU KUL ATT MAN SVARAR OCKSÅ UNDER UTSATT TELEFONTID!!!!

rolling in the deep

Kategori: Fotografier

är så himla trött på att jag aldrig får något jobb!! Jag har försökt hur länge som helst, men förutom mitt lilla frilansaruppdrag har jag inte fått någonting! Så igår bestämde jag mig för att åka in till stan idag (cykla) och lämna ut CV:n åt höger och vänster. Idag regnar det förstås. Jag hade tänkt att åka för en timma sen men eftersom det dels regnar och dels skulle jag ringa en snubbe klockan tio kan jag likaväl spara pengar och ringa hemifrån, och sen åka. Kommer ändå inte hinna lämna ut så många CVn idag eftersom jag ska träffa Camilla klockan 12. Men jag ska fortsätta hela veckan. Detta blir awesome!

Men man blir så sur, när man ringer till någon arbetsgivare och dom säger att dom måste vara säkra på att man vill ha jobbet för att vissa slöjävlar som typ mejlat ett CV en gång och sedan får jobberbjudande INTE VILL HA DET!! Varför får såna jobberbjudanden för??!!

Nu ska jag strax ringa. Och fan all denna pollen. Jag crackar upp snart. Min näsa gör i alla fall.


en av dom första bilderna med nya objektivet

booring!

Kategori: Allmänt

Japp, då var mitt frilansuppdrag över. Förhoppningsvis får jag fler erbjudanden för just nu gör jag ju inte så mycket. Gud, var jättetrött igår. Och när jag skulle intervjua vinnarna blev jag plötsligt nervös medan jag hasplade ur mig "ehe heej jag heter Josefine och kommer från...Ridsport..". Jag såg väl ut som en osnuten 14-åring så jag kan tänka mig att de flesta trodde att jag ljög. Men de svarade snällt på mina rätt oproffsiga frågor ("hur känns det att vara känd?") och jag kunde andas ut. Sedan skrev jag ihop allt igår, skönt. Korrläste imorse och skickade till redaktionen. Nu jävlar börjar livet.

Livet idag består av att ha thaimiddag med Camilla och ullis. Det är mina planer. Förutom att söka jobb och allt det där. Men det känns lite halvkul att uggla inomhus, så jag kanske tar mig en cykeltur nånstans. Och ba lever.

bilder från spanien

Kategori: Fotografier

Nu har jag också sett ESC2011! Så nu är jag på samma våglängd som alla andra igen, känns skönt. annars har jag pilat runt i staden med Carro och letat studentklänning till henne. Skönt att dom tiderna är förbi. Fan vad gammal jag är.

Imorrn smäller det hörni! Försöker avdramatisera det hela. Så jävla svårt kan det ju inte vara, annars skulle jag väl inte fått jobbet. Tänkte lägga upp lite bilder från min resa. Det vill ni väl se? Vi börjar med España!




jag och min älskling Ratina




jag och min älskling #2, Gosis aka Lancelot








jag och Linnea












jag är tävlingsgroom med pälsglansen i högsta hugg!






chefen Javier tävlar Witellus


Missyfo




Och jag som blir mörkrädd av vissa svenska ponnybarn på tävling, INGET mot de spanska!! Fyfan vad de behandlade sina ponnyer illa. Inga regler någonstans utan sporrarna fick vara hursomhelst, långa spön som de slog på de stackars djuren i varannat galoppsprång och slit i munnar, arga tränare som eggar barnen att bete sig ännu värre.... ville knappt fota vissa ekipage :(


en söt häst på tävlingen!


GOSIS<3












Den dyra 20 milj världscupshästen! Förklarar suddiga bilden, blev så nervös när hon kom!


vi fixar Cassandra inför photoshooten






fuck, trädstammen!


Witellus




Här är ungdomsledarstipendiaten Emelie! Haha, nä, hon blev uppslängd på Witellus och jag hade kameran i handen, klart man fotar! Och klart man sen lägger upp på bloggen!







Så. Detta var typ en trettiondel av alla bilder som jag har från Spanien. Ni är hjärtligt välkomna att komma hem till mig och avnjuta alla fem miljarder hästbilder på storskärm. Lär ta ett tag. Nu ska jag lägga upp alla thaibilder!

Hehe. Jag är så kul. Hell no att jag lägger upp fler bilder, klockan är snart halv två och imorrn ska jag vara KNIVSKARP, så, godnatt.

inte ens en bild

Kategori: Fotografier

Fan vad fult jag ritar idag. Nu går jag och sover. Fuck



(c) mig

resume

Kategori: Allmänt

jag antar att ni vill ha nåt om dagen?! Här kommer en snabbrepris:

- Skjutsade mamma till stan

- Körde bil, dåligt

- Var hos Frasse. Älskar den hästen <3 SÅ mysigt, vi skrittade och klättrade i skogen, sen övade vi trav/galopp på ridbanan. Han fattade galopp i bägge varven och var sjukt fin!! Yay!

- Emma och Camilla kom hem till mig! Jättemysigt! Vi solade. Jag blev blekare, tror jag.

- Var i stallet, inbjuden till useks möte. Förjävligt. Förstår nu att jag inte hör hemma på djursholm, tillochmed hästarna hatar mig. Men det hindrar mig inte från att fortsätta pussa på Drabben, haha. Nej men gud. Dryga jävlar hela bunten. Och jag var nervös så jag var inte ens rolig. Brun+fashion var jag i alla fall. Och det är ju det viktigaste just nu.

- Åt sushi. Kände mig typ smal under dagen eftersom jag fram till middagen klockan åtta ätit typ en liten skål yoghurt och en liten rågmacka. Efter middagen vände trenden, tyvärr.

- Nervös inför söndag. Har intalat mig att det inte kan gå sämre än att hela hästsverige inklusive typ Jan Brink och Malin Baryard (som läser ridsport, fuckers) kan läsa mitt referat. Men det drabbar väl mest de som tävlade på tävlingen. Som inte får något vettigt att läsa. Samt kanske mig då som kanske får lite hatmejl. Ljuva livet som kändis! Men tjejen på redaktionen sa iofs att hon kommer korrläsa texten, så har hon grundfaktan (om inte det eländet är felaktigt bara) så kan hon väl svänga ihop en ny jävla text om den suger. Positiva tankar här!

- Klockan är snart två, fan, och jag ritar en häst. Har fått lite creative flow även fast jag är så trött. Har inte skrivit dagbok på snart en vecka. Imorrn ska jag träffa Carro och Jossan! Gnatt.

stjärnreporter Josefine anländer

Kategori: Allmänt

Kan inte säga så mycket mer än att jag har deadline måndag fm! jag ska bli skjutjärnsjournalist!! Woooho!


skjutjärnsjournalisten.

en miljon m&m's

Kategori: Allmänt

jag vet inte vad jag ska ta mig till just nu. Typ hyperventilerar. Det värsta är att jag måste klara detta själv, jag måste ta eget (vuxet/moget) beslut om hur jag ska göra. Nej, jag har inte förskingrat pengar om ni tror det även om jag i denna situation är högst likely att göra så.

Jag fick igår ett infall och skrev därför ihop ett brev till tidningen Ridsport, hästvärldens svar på typ Svd eller DN om jag kunde få frilansa för dem eller bli sommarvikarie eller så. Jag blev idag erbjuden att rapportera från en dressyrtävling på söndag.

FÖRSTÅR NI VAD DETTA INNEBÄR?? Min första tanke var; JAA!!! Sedan kom tvivlen. Och ångesttankarna började krypa fram. Och min hand drog långsamt ut skrivbordslådan och matade min ångest med m&m's. Massa m&m's. Mår illa nu. inte bara för allt godis men också för uppdraget. Jag måste svara om jag kan idag. Och jag vill! Detta är min absoluta chans!! Det känns som att om jag inte tar det här kommer dom tro att jag ångrat mig!

Men dressyr! Allt mitt självförtroende är som bortblåst. Vadfan vet jag om dressyr, egentligen? Hur ska jag skriva en klok och bra artikel om tävlingen på söndag, där min läsarkrets kommer bestå av allt från internationella domare till toppryttare som Jan Brink?? Min största rädsla är att jag ska skriva en töntigt felaktig artikel som idiotstämplar mig, gör att ridsport inte vill låta mig skriva för tidningen längre, att alla på DRK som läser tidningen (89%) skrattar åt mig och aldrig kommer glömma 'den där jättedåliga artikeln, fyfan, bara massa fel och konstigheter!'. Allt det kan jag förstås undvika, jag har ju tid att tänka medan jag skriver. Men jag måste ju också ge ett proffsigt intryck på tävlingsplatsen och STÄLLA RÄTT FRÅGOR, typ kunna namedroppa lite och snacka med ryttarna typ jaa hästen hade mycket bättre flyt i sidvärtsrörelsen än förra helgen tycker jag bestämt! Jag kommr förbövlen representera RIDSPORT (min favvotidning)!!!!

Det finns inget folkslag som ryttarfolk som kan vara så fördömande och ha sådan jag-vet-bäst-attityd. Tro mig. Skriver jag nåt sepe kommer det sent glömmas.

Och vad gör jag om tex vinnaren är läskiga stallchefen från DRK??? Det är mycket möjligt, hon tävlar på den nivån! Jag slutade ju i våras och det var inte precis nåt sorgligt avsked utan mer typ så, bra, stick nu. Om jag presenterar mig som reporter från Ridsport kommer hon fnysa och kolla så snett på mig att jag kommer önska att jag aldrig mer ska vara någon reporter för nån jävla tidning.

.

Trots allt detta vill jag hemskt gärna. Som sagt, detta är min enda chans.

Tar ångestfyllt en till näve färgglada m&m's, crunchar i mig och vill dö. Äter lite till. Nu stänger jag lådjäveln och reglar för den!!

Uppdaterar om mitt beslut.

blanded thinks

Kategori: Allmänt

Nu är mina naglar trendriktigt orangea. Och nymanikyrerade. Fett snygga. Annars har jag läst idag, hängt med Camilla till doktorn medan det var soligt, vilat min fortfarande (men ändå bättre-mående) huggande mage. Hoppas det blir bättre imorrn, annars måste jag nog till doktorn snart jag med! Min fot är prima iallafall, trots att jag sydde två stygn (UTAN BEDÖVNING, GJORDE JÄTTEONT, TYCK SYND OM MIG.).

Nu håller jag på att rensa min F-disk från bilder så jag kan ladda upp bilderna från resan. Och söker jobb. Måste ha pengar, upptäckte det lilla faktumet när jag besökte svenska H&M idag för första gången på tre månader. Har också städat mitt rum, det är jättefint nu! Rensade garderoben, bokhyllan och skrivbordet. Jag har tvättat och diskat och inte ätit alltför mycket, även fast m&m'sen från taxfreen lockar i min skrivbordslåda. Fast just när handen smyger sig ner för att öppna lådan hugger det i min mage och jag släpper den tanken. Tack magen!

Gud vilken produktiv dag va! nu fattas bara pengar och jobb, nu när jag är brun och snygg och smart (iaf brun, iaf lite).

Igår bytheway körde jag hela vägen hem från söder, från mammas jobb. Damn! Kom först inte ihåg hur man stoppar nyckeln i bilen, resten gick bra.

Fan, längesen man ritade en ordentlig bild va! Har blivit jättekreativsugen. Eller vad heter det, när man känner sig som typ Picasso (Pablo), fast inte lika svår, utan mer att man typ får massa idéer till teckningar, foton eller annat estetiskt (fast inte typ skulptera. Sooo boring).

Nu ska jag fortsätta rensa min överfulla men ack så kära dator, baj bitchezzz!

typ, hemma?

Kategori: Fotografier

ni anar inte hur konstigt det känns! och jag är fortfarande ovan med att använda åäö bokstäverna, hehe. Nejmen när jag la mig igår, halv ett svensk tid vilket för mig egentligen var typ sju på morgonen hade jag en sådan overklighetskänsla. Den sitter kvar fortfarande, och jag är liksom handlingsförlamad, känner mig helt tom och slut i kroppen.

Jag har ju haft lite hemlängtan, speciellt i slutet. Och nu är jag här. Det är konstigt, hur dagen man tänkt på mycket plötsligt infaller. Och man står där helt handfallen. Igår när jag skulle sova låg jag i sängen och tittade ut genom fönstret. Jag som knappt kommit ihåg hur mitt rum såg ut, nu kändes det som jag aldrig åkt iväg på någon resa. Allt kom tillbaka, Spanien och Thailand kändes så långt borta. Hade jag verkligen varit borta?

Idag har jag bara gått runt och gått på toa (turistmage, det typ hugger), tittat runt i huset, hängt på datorn lite planlöst och funderat. Imorse hade jag nästan panik. Vad gör jag nu? Vad ska det bli av mig? Jag har ju mest haft resan i mitt huvud, vad som händer sen har jag inte tänkt på så mycket.

Det brukar väl vara så, att när man slutat skolan (och nu också stallet) så tillhör man inte någon grupp längre. Och det är då ensamheten och denna förvirring uppstår. Man behövs liksom ingenstans!

Usch, hoppas dessa tankar försvinner snart om några dagar. Måste nog bara landa lite i tillvaron och i mig själv. Och söka jobb, och ordna upp mitt liv ungefär som vanligt. Sen om typ en timma ska jag och Freddie till hennes simhopp. Världens bästa lillasyster, om ni frågar mig <3


Haha fotade den här maj förra året. Hon ser ju lite äldre ut nu! Blev rätt chockad när jag såg henne på Arlanda igår, ungen har tillochmed fått Converse!

Ska börja lägga upp bilder från resan ikväll btw. Brb.

two nights in bangkok

Kategori: Allmänt

Laos var jatteharligt! Alskar landet! Hatar valutan  :( pga att vi inte hann vaxla kip till baht i laos ar dom pengarna vardelosa, eftersom man inte kan vaxla den lilla valutan pa thailandska banker har. Vart sista hopp ar den gyllene brottsvagen, namligen black market pa kho san road. 

Idag ska vi shoppa, vilket vi ocksa ska imorrn haha. Har redan kopt en longchampvaska och en burberry planbok. Nu till alla presenter (mest mina!) Hoppas pa att hitta en billig donna karan vaska om jag inte hittar en snygg chanel eller marc jacobs. Den som lever far se!

Laser ocksa pa aftonbladet att snyggeric gick vidare till esc pa lordag! Yay! Vi ar nog ute och festar nar det avgors, om vi inte kommit hem vid den tiden, men hoppas det gar bra for han! Heja sverige.

Btw ar detta mitt sista blogginlagg i thailand!! :(:(:(:(((( sen blir det a a och o bokstaver igen, soft. Och back to normal.  Eller...?

Sawasdee kaa, ciao ciao, ses i sverige!

chacha bloggen

Kategori: Allmänt

Ar nu i laos! Ett land som inte har mynt vilket gor att minsta pengen dom har (som jag sett) ar 500 kip. Jag jobbar pa att saga sabaidee istallet for sawasdee kaa och kaup jai istallet for kaup kon kaa. Vi kommer snart tillbaka till thailand, iovermorrn narmare bestamt.

Annars saknar jag hemma ratt mycket nu. Aven fast jag inte vet vad jag ska komma hem till. Jag saknar Freddie som tusan. Och resten av min familj lite ocksa. Jag saknar kompisarna dar hemma. Jag saknar hastarna, jag saknar svensk sommar och svensk mat, jag saknar att vakna pa morgonen och ga runt och sjunga i huset, jag saknar nastan att tvatta! Jag saknar att ta taget in till plattan och ga runt, fika med en kompis och hanga i kungsan eller shoppa (pa drottninggatan, nej skoja bara).

Fast allt det har kommer kannas sa trakigt nar jag kommer hem, jamfort med hur jag har det har. Jag lever ju livet nu. Om man tanker tillbaka pa allt jag gjort under de tva och en halv manad som passerat tanker jag, shit, jag upplever ju banne mig nu!

Man far inte glomma att stanna upp och ta ett djupt andetag.

Hoppas forovrigt ocksa att dom dar javla arbetsgivarna hor av sig snart.

stygn no more!

Kategori: Allmänt

nu ar jag och ullis i chiangmai! camilla ar tyvarr inte bland oss, hennes ta satte stopp for den sista biten pa resan :( vi far bita ihop och fortsatta! Vi anlande imorse klockan sex och stupade ratt i sang pa ett av de forsta guesthousen vi sag och som vi sen inte ens kom ihag namnet pa nar vi var pa en travel agency. Sen har vi sett tempel, promenerat runt en del av staden, bokat cooking course till imorrn (laga thai mat! yay!), varit pa munkdejt, alltsa pratat med en livs levande munk. 21, armar to die for, assnygg och omsint. sexiest donught i ever saw.

nu pa kvallen har det sporegnat sa mycket att det blev varldens oversvamning pa gatan, sa mitt bandage som inte far bli blott blev just det. Pa kvallen kunde vi ocksa ANTLIGEN hitta till en medical clinic dar jag kunde fa nytt bandage, bort med stygnen och nytt plaster som ska bort om tre dagar, och sen ar jag frisk!

ok, bye

stygn i foten

Kategori: Allmänt

chacha bloggish!

ar i bangkok just nu, vi har lamnat sodra thai bakom oss och ska nu vidare norrut mot chang mai! Ska kolla info om det strax sa vi ar lite forberedda pa vad vi kan hitta pa..

akte nattbuss inatt fran koh lanta, sov knappt sa jag ar hur trott som helst, speciellt som jag och ullis redan avverkat tre tempel, hunnit traska igenom samma marknad fem ganger, traska till park och sova (jag) och klockan ar bara ett! bussen gar klockan sex sa vi har nagra timmar till att doda.

i vilket fall, koh lanta var helt underbart. Ville inte aka darifran:( jag raggade stenhart pa en jattesnygg thaikille som spelade i ett band pa baren som vi hangde pa varje kvall, och guuuud sa snygg han var spec nar han spelade gitarr!! hehe. Vi akte gratistaxi bak pa moppar, solade och stekte, och iforrgar tappade jag en liten parfymflaska i golvet. Inget jobbigt med det, parfymen var slut om det inte vore sa att en fucking glasbit lag kvar pa golvet. Nar jag duschat gick jag forstas direkt och trampade pa namnda glasbit. Blod overallt. Folk i chocktillstand. Jag mar bra. Det ar forst nar jag sitter pa sjukhuset i Saladan och lakaren sager att jag maste sys i foten som det brister. Jag HAtar att bli sydd i. Jag hatar nalar och sprutor och allt sant.

Som tur var kunde jag krama ullis hand medan doktorn sydde i min fot UTAN BEDOVNING, tva stygn typ, och jag forsokte att inte vara mer hysterisk an jag var och visa hur javla ont det gjorde. Jag kande ju klart och tydligt nalen sticka i huden, traden dras igenom halet som pa en trog ladervaska, och det nastan knarrade lite sa.

Sickna aventyr va! Nu maste jag planera resten av resan, ciao!