bloggenjosse

klagarbloggen #1

Kategori: Allmänt

nu har städerskorna gömt mitt batteri till kameran också! kan riktigt se dom stå och fnissa medan dom ivrigt ser sig om efter svårast möjliga gömställe.... varför är det alltid så att städerskor gömmer saker för??

kul att jag mår sämre idag!

Kategori: Allmänt

Nu har jag varit i skolan, fixat dricka och målat lite på lakanen till flaket. Studenten imorrn då! Tagga, eh not. Jag mår så in i helvetes dåligt :( Skit skit skiiiit! Jag orkar inte det här! Får proppa i mig alvedon etc fast nu först tänker jag nog sova. Är jättetrött. Det enda jobbiga är att våra städerskor (dom måste vara två, stort hus ni vet..) är här så dom vill nog städa mitt rum snart :/ Well, sover så länge jag kan så får jag väl gå och baka tårtorna sen då till imorrn. För då tar jag studenten! hurra hurra. Snälla gud gör mig frisk. Jag känner mig som en svullen padda som någon dunkar en slägga i huvudet på varannan sekund, samt att paddan har blivit smittad av sin fucking grodkusin som hade pesten minus varbölderna. OKej nu känner jag att jag behöver sova.

GÖR MIG FRISK

Kategori: Allmänt

Jag tar fan studenten imorrn!!!!!!  Nu ska jag till skolan och fixa ett par saker, sen hem och baka inför studenten samt kurera mig som in i helvete. Påminnelse: Köp alvedon

JAG SKA BLI FRISK. JAG ÄR INTE SJUK IMORRN. BARA SÅ NI VET.

gah nej why?!?!!

Kategori: Allmänt

fan! Detta får inte hända!! Vaknade imorse med världens halsonda, och nu har det fortsatt plus övergått i nån slags förkylning så jag måste snyta mig hela tiden och huvudet känns som en enda soppa!! Neeeej två dagar kvar till studenten faaaan! (ska sova strax ja)

tidig morgon

Kategori: Allmänt

jag gick och la mig rätt tidigt igår, så det var väl inte mer än rätt att jag också går upp tidigt!

Idag fyller pappa år grattiss! 50 år, inte illa! Så idag är det kalas.

Fast antingen är det pollen eller så är jag bara helt sjukt trött för mina ögon är svullna och vill falla ihop hela tiden... skulle väl behöva sova nån timma till. Hade ju tänkt att rita klart Lady Gaga igår men jag var så trött att jag la mig vid halv tolv eller så! :( Får rita nu kankse? om ingen haffar mig till att hjälpa till och sånt.

trasig sko

Kategori: Allmänt

Somliga går med trasiga skor
säg vad beror det på
gud fader som i himmelen bor
kansken vill ha det så. 

Gud fader som i himmelen bor,
blundar och sover sött.
Vem bryr sig om ett par trasiga skor,
när man är gammal och trött

Vem bryr sig om hur dagarna går
de vandrar som dem vill.
Medborgare om etthundra år,
finns du ej längre till.

Då har nån annan tagit din stol
det vet du inte av
du känner varken regn eller sol
ner' i din mörka grav 

vem bryr sig om hur nätterna far
jag bryr mig inte ett spår
Bara jag får ha mitt ansikte kvar
Dolt i min älsklings hår.

Jag är en tvivelaktig figur.
Duger ej mycket till.
Bakom ett hörn står döden på lur.
Han tar mig när han vill.

Somliga går med trasiga skor,
tills de har slutat gå.
Djävulen som i helvetet bor
får sig ett gott skratt då.

är så trött

Kategori: Allmänt

fan att allt går åt helvete hela tiden! imorse vaknade jag någorlunda i tid för att hinna fixa mig till studentfotot idag. Sen när jag skulle ta bussen så kom den aldrig så jag fick springa till skolan från nora torg på sju minuter, och var helt sjuukt svettig och äcklig och håret stod åt alla håll och jag var rödflammig i ansiktet, sminket utsmetad och gah. Sen blev alla bilder asfula.

Fick MVG i engelska C förresten så det var ju kul. fast jag får antagligen ig i matte c. Yay för mig! nu ska jag snart till stallet och det känns inte alls sådär jättebra. Få se om det går bra idag då....

triss i guld

Kategori: Allmänt

Åh idag var en underbar dag. Jag var rätt trött i början, men när vi kom fram till roddtävlingen blev jag helt plötsligt supertaggad att äntligen få tävla i rodd igen!! :D

Först var det tjejåttan, där vi redan vunnit på walkover, men för loppets skull skulle tibblekillarna delta i samma lopp som vi fast inte mot oss utan mot de andra killarna i åttan, så man sparade deras tid. Whatever, vi vann ändå över dom med typ en båtlängd ! Asbra!

Sen rodde jag Amy och Annie i killarnas åtta för att komplettera dom eftersom dom bara var fem... jag fick en del luftdrag tyvärr men det kan berott på bristen av balans i båten... I vilket fall skiljde det fem cm mellan oss och Ambassadörsskolan så det blev delad vinst där.

Sen var det paradgrenen hos oss, inriggade tjejfyran!! Superlaget was Amy jag Emelie Ullis och Annie! Och vi körde! Och jag vrålade nåt om att det var sista året! Heh! Och vi vann med typ tre längder från Ambassadörsskolan eller så!!

Så tre guld totalt, plus att lärarlaget vann sitt så totalen vann DaGy (pokal) plus studentregattan. Awesome! Gud vad rektor Håkan var stolt :) Jag med!


svanen


hah kolla mig.. detta är när jag upptäckte att man skulle ha skor när man rodde i fyran :p

pallar inte lägga upp fler nu, måste sova skönhetssömn för imorrn äre studentfoto :(

Roddtävling idag!

Kategori: Allmänt

Japp! vädret är underbart grått ute, det kommer säkert vara jättekallt, vi har redan vunnit tjejåttan på walkover och så! Så nu är det bara att ta hem segern i fyran så kommer det gå braa...

Jag är dessutom jättestressad över de grejer (3) jag har kvar i skolan, får kolla upp det när jag kommer hem. Annars är jag klar med allt! Herregud. Och om en helg är allt över.

breath in breath out

Kategori: Allmänt

Gud. Jag vill bara bränna upp skolböckerna, ställa mig framför skolan med min brasa medan jag kör en vild infödningsdans runt brasan typ FUCK YOU SCHOOL!! FUCK YOU!!

Nu är jag en civiliserad flicka (mestadels) från Danderyd som istället duktigt sätter sig och gör det hon ska. Även om det är i sista sekunden. Idag har mina arbeten minskat från 10 till 6st, varav tre görs imorrn via prov o redovisningar, så alltså tre kvar. Det ena är bildprojekt nr två. Min bildlärare gav mig en hatisk blick när jag lämnade in ettan igår, så jag är inte så jättesugen på att göra en nu. Men jag kan ju lämna in en för säkerhetsskull. I bild har jag alltid MVG och jag tror tyvärr inte jag kommer få det nu. Sen är det religionsuppgift, har inte sett intervjun jag ska skriva om (eller sov då typ) vilket är synd för det känns som att jag skulle kunna få MVG annars. Ska kolla lite om jag kan lösa det på något sätt. Sen är det historiainlämning nr 2 som jag heller inte vet vad den handlar om (han har inte skrivit det någonstans) men jag tror han kommer bli fett sur om jag frågar imorrn? Hmmm....

Well back to studies, ska försöka få någon timmas sömn inatt också.

Miss tandställningslös!

Kategori: Allmänt

Ja jösses! Nu är den borta alltså! HELA tandställningen :D Det känns jätteovant och ser ännu konstigare ut än det känns, haha tänk vad vita tänder man kan ha...

Det tog lite tid att ta bort den, typ en timma. Låg och nynnade låtar för att inte bli konstig i huvudet (gillar inte tandläkarmiljöer etc) och det gjorde väl inte ont så men det var jobbigt med tänderna längre bak plus att det är äckligt med allt jox i munnen som man måste svälja :( Att plocka bort knapparna tog typ två sekunder så det var väldigt skönt! Jag trodde det skulle ta längst tid nämligen och spänna och ha sig. Knäpp knäpp knäpp lät det (okej några fler knäpp då men ni fattar) så var den borta! TJoho! Sen tog det sin lilla tid att putsa och så och just nu håller jag på att vänja mig vid tråden bakom tänderna (i vitt guld heh)

Och när jag kom hem hämtade jag ett stoort paket i vilket det ligger saker som kommer glädja alla tappra roddare (mest roddstyrelsen tror jag hehe)...!

OBS! Ignorera mig! Jag ser ut som moder satan herself men jag pallade verkligen inte fixa till mig för nationella provet i matte och hade planerat att gå hem efteråt för att kunna plugga...se vad skolan gör med mig!

FÖRE
 

EFTER haha vilka poser man hittar på utan tandställning va!

Off to tandis!

Kategori: Allmänt

Nu jävlar kör vi! Nu ska jag iväg till tandis, få se vilket resultat jag kommer hem med :D

hat över en mattebok

Kategori: Allmänt

Fan vad jag hatar personen som haft min mattebok innan! Han/Hon har skrivit in lite snusförnumstiga, jättesatsiga kommentarer vid typ varje tal, och strukit över vissa, gjort R bakom och ställt lite retoriska frågor här och var. Det stör mig!! Jag lovar att han/hon satt typ fem veckor innan nationella och var orolig för att inte hinna plugga klart i tid, och här sitter jag, dagen innan (åtta timmar kvar) och hoppar över 95% av alla tal för att de är "för svåra".

Imorrn ska jag som sagt direkt efter provet boka in prövning i augusti. Innan dess är det fyra timmars total förudmjukelse.

Dags att ta tag i matten dåee?

Kategori: Allmänt

Åh fattar ni hur trött jag är? Jag la mig halv sex imorse, och hade då gjort tre -fyra grejer så det var ju bra. Idag gjorde jag två boksamtal och det kändes rätt bra på båda med tanke på att jag satt och sistaminutenimproviserade. Jag brukar kunna sånt. Så när jag kom hem däckade jag direkt och sov en timma, sen kom mamma och var sur (plus resten av familjen) och då gjorde jag en svenska recension. Bara sådär! Fett bra ju! Fast den måste bli bra, tog en halvtimma att göra och hela mitt svenska b betyg hänger typ på den. Jag tänkte skriva mitt mejl till min lärare Åsa såhär när jag skickar den:

Kära Åsa!
Här kommer min svenska recension! Trevlig läsning :)
Mycket vänliga hälsningar Josefine

Eller är det för smörigt? :p I vilket fall, efter att jag gjorde recensionen sprang jag 4.5 km, KORT JAG VET men jag har ju lite att göra idag. Sprang med rätt hög hastighet, var klar på 25 minuter, det var väl bra? För att vara jag alltså? :) Samt med tanke på att en halv kilometer består av världens längsta (en halv km heh) och brantaste backe. Som avslutar det hela. Ni vet mördarbacken. Så jag kom uppflåsande i vanlig stil och äntrar vår framsida då jag ser en främmande bil på vår uppfart. Helvete, igen! Morfar var här den här gången. Kan dom inte samla alla vi känner bara så kan jag komma uppflåsande röd i fejan och svettig så har jag visat liksom, så finns det inget nytt att se sen när dom överraskar mig nästa gång.

Well. Imorrn är det matte C NP. Tagga? Tänkte anmäla mig till en prövning i augusti efter provet hehe. Och ändra att kemi B är på betyget så länge. Eller borde man göra det om man gör prövning förresten? Det viktigaste är betyget. Därför ska jag sluta blogga och börja plugga. Yeeh! (13 arbeten kvar, imorrn är det lön, åtta dagar kvar till studenten)

så sitter man här

Kategori: Allmänt

Däckad av plugg. Jag skojar inte.  För att ligga någorlunda rätt till i min sk planering (som försenats och failat tusentals ggr om den senaste månaden) så måste jag göra tre arbeten nu, inatt. Jag har tur om jag får sova något alls. Annars blir det att sova på filosofin under någons redovisning eller så. Fan juste, jag har ju också projektredovisning att förbereda. Okej, fyra grejer. Fem om jag räknar med projektloggarna. Heeelvete. Det är tufft att vara jag just nu (heltidsjobb).

Men natten är ung va! Just nu är klockan halv två, och jag ska inte till skolan förrän klockan åtta. Fem timmars intensivplugg blir väl bra? Jag håller just nu på med svenska c, sedan ska jag göra allt annat. Fast just nu ska jag göra en tvätt tänkte jag, har tänkte på det de senaste två timmarna. - pluggpaus -

Förresten, jag är så jävla sur på mig själv att jag inte sprang idag. Imorgon. Ska. Jag. Springa. Långt. Minst sju kilometer. Fan att jag missade idag!! :(

row row row your boat gently down the storm

Kategori: Allmänt

idag var det roddläger! Tyvörr dök det inte upp så många, så vi körde mixad åtta. Först trodde vi dock inte att det skulle bli något eftersom åskan mullrade och Ullis var rädd och yrade om blixtar på vatten, varav Sofia började babbla om elektriskt hår. Jag stod och nickade med så det verkade som om jag fattade. Naturare när dom kommer igång alltså! Men ut på vattnet kom vi, och jösses! Det blåste som sjutton fast just då regnade det inte så jättemycket, utan det kom både lite före och efter vi körde. Fast regn hade väl inte förvärrat något precis, jag tyckte vi skötte det rätt bra själva :p

Nu får vi köra hårdträning i tre dagar, på torsdag gäller (och smäller) det!!!

Eller okej, den blev väl bättre i slutet

Kategori: Allmänt

Sprang nämligen 7.5 km vid åttatiden! Superskönt, ville bara klara att springa hela sträckan så jag tog det lugnt och sprang det på 50 min. Kul att känna att man klarar det (och det känns som om jag kan klara längre, nu jävlar ska jag öva!). Men att springa är verkligen en av de bästa grejerna jag vet. Man rensar huvudet på allt elände och kvar är bara en själv, musiken och den (förhoppningsvis) fina naturen. Jag ska alltid springa! Yeah!







Fotade lite blommor också i vanlig ordning, det var ju så fin kvällssol!

today is not a good day

Kategori: Allmänt

det enda bra som hänt idag är att jag har solat. Annars känns det som om man är rätt mycket på botten just nu.

haha det här är ju underbart

Kategori: Allmänt

upptäckte att alice i underlandet (på svenska) finns på youtube... Alice är precis hos hattmakaren. Helt underbart, lika trippad som en sen Beatles-låt. jag sitter och ler brett. Den är som en blandning mellan Trollkarlen från Oz, Spirited Away och Snövit samtidigt som den spelar i en egen division.



Jag älskar att Alice behåller sin artighet filmen igenom. Så är hon en hårt uppfostrad flicka från sekelskiftet förstås.

det börjar bli en ovana

Kategori: Allmänt

Idag väcktes jag först av mamma vid åtta.
"UPP MED DIG UNGE DU BÖRJAR JU NU!!" (typ)
(jag sömnigt) "vaeklockan? vaa åtta jag börjar inte förrän elva!!"
(mamma förvirrat) "åh, jaså.."

Sedan vaknade jag nästa gång halv tolv. Åh vad trött jag blir på att jag försover mig jämt!! Hann ändå till min redovisning från Berlinresan (som gick åt helvete, redovisningen alltså inte resan för den var bäst).

Tänkte rita lite på Gaga nu! Innan jag drar till stallet alltså. Måste ju bli klar med henne snart. Förresten, åh gud så sur jag blev igår. En pappa kom och langade av hans barn här hos oss, mamma hade inte hunnit komma hem än så jag sa att barnet kunde vänta här så länge *snäll*.
"Jaha ja"säger pappan. Sen: "Förresten,,, borde inte du vara ute nu vid såhär fint väder?"

Inte för att man ska haka upp sig på sånt men vad har han med det och göra? Jag skulle ta en macka snabbt innan jag skulle UT och ro, men jag blev så sur på honom. Så säger man väl inte? Han är väl ändå inte min pappa? :( Jag hade lust att be honom ta hand om sin egna fekking unge själv men pk som jag är log jag lite svagt och mumlade något med att jag skulle iväg strax.

Då har man upplevt allt

Kategori: Allmänt

Rodde åttan idag! Först var det jätteostabilt, men sen blev det stadigare och stadigare och när alla kom igång gick det jättebra i typ en minut :D Jättevackert väder också, glad man blir när det är så fint!

 En bild från idag:

Das Hitler

Kategori: Allmänt

Prov om andra världskriget imorrn. Så jag blev så himla intresserad av att ta reda på mer om Hitler. Jag började med att kolla på youtubeklipp, och jösses i min låda vad den mannen kunde tala! Den lilla mustaschen vippade av iver när han klämde i från tårna allt blaha som den tyska befolkningen tyvärr trodde på. Jag vet varför. Det var hög arbetslöshet i Tyskland, ekonomin var sämst (under hyperinflationen 1923 var 1 dollar lika mycket som 4.2 miljarder mark) och det var allmänt kaos eftersom man hade den stora skulden från första världskriget att betala. Lika bra man startar ett nytt världskrig då tänkte väl Hitler.

Jag undrar i alla fall lite om hur han var som person, hur bövlen han pallade att vara så ond? Sedan läste jag att vissa tror att han inte alls visste om att förintelsen skedde. Det tycker jag känns lite att ta i. Jag menar, man måste väl ändå känna till att den hände? Sedan tror jag säkert att han inte höll i alla trådar men jag tror definitivt att det var hans ursprungsplan att försöka utplåna såna han inte gillade, typ judar (fast jag läste också att hans mammas judiska läkare fick särskilt beskydd så han kunde emigrera till USA). Det stod på wikipedia att han vissa gånger var blyg och trevlig men andra att han var grälsjuk och obehärskad med en hypnotisk karisma.

Sen under tidiga 40-talet när nederlagen började strömma in blev han förstås psykiskt sjuk och sa till exempel att det tyska folket inte visade tillräcklig vilja att vinna kriget och därför beordrade han total fysisk ödeläggelse av Tyskland. Det var ju ingen som följde orden, lyckligtvis kanske man ska säga. Sen tog han självmord med sin älskarinna Eva Braun, en anledning var att han till varje pris inte ville bli tillfångatagen levande vilket jag kan fatta själv. Heter man Adolf Hitler kan ju inte det vara så kul.


Das Hitler

Bra sätt att plugga på ju! Nu ska jag läsa vidare.

Socker - Kent

Kategori: Allmänt

den låten är en av de finaste jag hört. Kommer ihåg när Vapen&Ammunition kom, den blev min favoritlåt direkt. Jättevacker melodi och text.... kent är en av Sveriges bästa band så är det.


hemma igen då

Kategori: Allmänt

Först kom jag fem minuter försent till matte c. Det var typ awesome. Jag var på nästan hela mattelektionen! Sedan hade jag ingen svenska så jag tänkte gå hem men satt istället och skrev en massa om andra världskriget till provet imorrn. Tyckte att jag kunde vara kvar till psyket som började vid halv elva. Så när jag knackar på klassrumsdörren öppnar ingen och jag hör inget inifrån. Då gick jag hem.  Nästa lektion (om vi ens har någon) börjar nu, och sedan är det naturkunskap som jag inte vet vad vi ska göra och vid tre är det engelska. Meeeeh. Orka. Palla gå dit nu. Neej. Ska sätta mig utomhus och plugga. Min huvudvärk har kommit tillbaka.

hittade inte+bilder

Kategori: Allmänt

Min multitaskinggrej förstördes! Jag hittade inte min historiabok :( Letade och letade, och blev helt plötsligt väldigt sugen på att plugga historia. Men hur jag än letade hittade jag den inte, så jag fick läsa vidare på Flickan från Ovan. Sen hittade pappa plötsligt boken på altanen  (...?) fast nu är jag inte lika tagg på att plugga historia längre :p

Jaja nu lägger jag upp lite bilder jag fotade på körsbärsträdet

Fast första är på förgätmigejs








Har superont i huvudet. Aaaaaj

Åh kom på en grej!!

Kategori: Allmänt

(jösses vad jag bloggar idag då!)

kan ju läsa om Hitler och hans planer samtidigt som jag äter! Två flugor i en smäll! Ligger ju i tiden med vårt multitaskingsamhälle. NU går jag.

Gud så skönt det är att springa <3

Kategori: Allmänt

Trodde jag sprang långt idag men nehe. 6 kilometer blev det, visserligen med mördarbacken i slutet där jag gjorde min vanliga rush för att sedan vid huset se att pappa tagit hit någon gubbe som han diskuterade vår uppfart med. Där står dom och diskuterar medan jag kommer uppspringande, högröd i ansiktet med håret åt alla håll, svett som rinner i pannan och en blick som får dem att inte vilja stå ivägen för mig. Det kanske inte är det bästa intrycket man vill göra för gäster men han får väl återkomma imorrn så ska jag förbereda mig bättre.

Det var i vilket fall jätteskönt att springa, sprang i lugnt tempo för en gångs skull och klarade att springa hela hela vägen! och igår klarade jag knappt 5 km! Braaaa :D Och det doftade så gott i naturen, solen stod lågt och luften kändes exotisk och speciellt vid Ekebysjön var det helt underbart fint. Mötte rätt många ute också, vid 19 på kvällen vaknar verkligen amatörmotionärerna i Danderyd till liv!

Så imorrn ska jag lätt springa längre, typ sju km. Och fortsätta att springa hela vägen!! Tycker ändå det var rätt kul att jag sprang långsammare idag+längre och ändå på 35 minuter än igår då jag sprang (ok lite powerwalk också då) på 39 minuter! Tja. Nu ska jag äta och sen ska jag försöka plugga och så ska jag visa bilder jag fotade idag för sånt är kuul.

missade baletten!

Kategori: Allmänt

Och (fan!) glömde boken! Tar det imorrn eller så... nu ska jag ut och springa! Tjuus!

iiih inga shorts idag!!

Kategori: Allmänt

Hade bara 369 spänn kvar :s Inga shorts för mig idag! Och framförallt, inga fler utekvällar innan juni! 7 dagar kvar till lön

Image and video hosting by TinyPic

Bye bye jeansshorts....

ja jag borde pluggaaaaa

Kategori: Allmänt

Fan jag vaknade tolv idag. Så jag struntade i skolan helt. Har suttit och fixat med roddtröjor istället, det verkar som att det är fixat ändå! SKÖNT! Idag ska jag till baletten vid fem, funderar på om jag hinner till Beyond Retro först och köpa dom där jättesnygga jeansshortsen. Dom är lite säckiga och slitna men suupersnygga :D

Sen måste jag lämna tillbaka rapporten jag lånade till projektet. Fan att man ska vara försenad med första boken man lånar på stadsbiblioteket, hehee...

Och sen vill jag springa idag men vet inte om jag hinner. Måste plugga. MÅSTE. PLUGGA. Fast först ska jag kolla hur mycket pengar jag har på kontot.

Ingen blogg på 3 dagar?

Kategori: Allmänt

Va vad konstigt? Dålig jag är som uppdaterar så lite här :( I helgen har jag vart ute med kompisar och festat, jobbat i stallet och fotat massor med Emelie, och igår åkte vi och red islandshäst gratis. Kul! Min hette Gladur och var jättesöt.

Har precis kommit hem från springtur, det var jätteskönt verkligen. Powerwalkade 15 min och sprang 25 kanske. 5 km. Imorrn ska jag springa längre+hela tiden+långsammare. Det kommer bli grymt.

Springturen var annars det enda som kändes bra idag. Jag hade för varma kläder på mig i skolan, vi hade typ inga lektioner, jag får ev bara VG i svenska B och VG i naturkunskap, och så allt plugg förstås. Har gjort en grej sen jag var här och klagade sist.

Nu kommer bilder!


Ponnyn Lemon busar på Djursholm


jag har gjort en maskroskrans. Fast den var tänkt till stallkatten men han var inte där.


Aww lille Gladur!

Jag orkade inte ändra copyrightgrejen på dom, det är jag som fotat den översta och Emelie fotade dom två andra och fler bilder från alla händelser finns här! :)

Skolrealitycheck

Kategori: Allmänt

Jo, jag har ca 20 arbeten kvar, mer eller mindre.  HELVETE. Min skolmotivation har knappast ökat sedan februari då jag var jätteskoltrött, men jag vill ändå bara få bort allt och göra klart det... Orka?! Palla?! Idag har jag ägnat en hel dag åt att försöka göra klart mitt psykarbete som jag knappt fattar något om och sedan ska jag till stallet, sen middag hemma eftersom vänner till familjen kommer då (...) och sen ska jag ut och fira Emma som fyller 19 idag!<3

Och jag har så många måsten så det finns inte. Jag vill bara få den här jävla våren överstökad.

Vårens största missar so far: 
- Att jag inte gick på Lady Gagakonserten
- Att jag inte var i Berlin längre tid

Nu ska jag till stallet, tjoho typ

Inglourious basterds check!

Kategori: Allmänt

Pappa stack in huvudet i mitt rum för några timmar sedan och undrade om jag ville se Inglourious Basterds, klart jag ville! Den fanns ju på min filmer-jag-vill-se-checka-av-lista! Eller, biolista snarare. Har inte gjort någon över filmer. Och det borde jag ju!! Det känns som att man alltid ser samma värdelösa teenhighschoolfilm eller någon actionrulle typ sagan om ringen. I vilket fall så har jag äntligen sett denna. Och den var våldsam, kollade inte under de värsta scenerna. Man vill ju sova ordentligt. Jag visste bara inte vem jag skulle heja på, nazisterna ville man väl inte riktigt heja på men dom där basterdsarna var ju rätt hårda typer dom med...

Bra film i allafall, fyra av fem toasters.


"And once we're in enemy territory, as a bushwhackin' guerrilla army, we're gonna be doin' one thing and one thing only... killin' Nazis"

Min mening

Kategori: Allmänt

Jag är så bra!

- Pluggade på imorse till klockan fem. Sedan var det tydligen nog.

- Det gjorde att jag försov mig till provet. Vaknade ungefär samtidigt som lärarn började dela ut proven till klassen. Satt i skolbänken femton minuter senare.

- Kom på ett avslut på mitt svenskatal fem minuter innan jag skulle hålla det. Hann läsa igenom det en gång. Körde sedan ut de få från min klass som satt i klassrummet (förutom Emma och läraren) eftersom jag blir så nervös av dom. Jäkla bedömare :p

- Sprang nyss 4.5 km, orkade knappt hålla farten uppe pga utmattning. Jag är rätt trött faktiskt. I fredags sov jag två timmar. Jobbade på lördagen. Lör till sön sov jag tre timmar. Stod och fotade i nio timmar(nästan helt i sträck) på hästtävling. Sov två timmar på kvällen, pluggade från nio till fem på morgonen (imorse) och sov sedan från fem till ca tio. Jag har lärt mig att jag bara har mig själv att skylla.

Nu ska jag äta något.

en jäkla mening

Kategori: Allmänt

alltså vad i helvete. En enda mening är det jag behöver till mitt fucking tal. EN enda mening!! Så svårt kan det väl inte vara att komma på en avslutande mening?? Jo det kan det.

inatt väntar plugghets

Kategori: Allmänt

japp! Försov mig inte idag, det var ju kul! :) Det känns som att en försovning på en helg räcker... Ah jag är fortfarande lite sur över att jag inte fick biljetter till Gaga :( Hon skulle komma i november dock så  jag får väl vackert vänta tills dess!

Ja, när jag kom hem från tävlingen var jag sjuuuukt trött. Åt lite och sen sov jag två timmar (börjar bli lite av en ovana nu) och sedan vaknade jag med världens ångest vid nio. Så nu har jag nästan skrivit klart mitt svenska tal (sista slutklämmen fattas), sen ska jag skicka in ett PM, sen ska jag råplugga naturkunskap. Min lärare sa att jag behövde MVG på ett prov nu för att få MVG i betyg, och det har inte gått så bra hittills så imorrn måste det sitta! Med tanke på min framförhållning ska jag vara glad för ett VG men jag kan ju alltid försöka... Åh att det är så himla mycket! Hela tiden, jag blir aldrig lugn! Även om jag struntar lite grann i plugget någon dag så finns det fortfarande kvar och då växer den där tyngden om att något väntar och sen blir det bara stress och press.

Jag vet inte ens vad jag ska göra i sommar... måste bestämma det snart. Och sen ska jag skicka studentinbjudningarna klart, sen ska jag på bal på onsdag (klänning?!!) och sen är det kristi himmelsfärd (tack gode gud att han åkte upp på en torsdag så fredagen blev ledig också!!) så då kanske jag hinner ta igen lite... tvivlar dock. Har typ sju prov och 15 inlämningar kvar.


Snart student!!!

nyss hemkommen

Kategori: Allmänt

gah! var på ace, det var awesome ! :D fan vad mycekt roligt folk man träffar där alltså . Träffade panda tex. Och emma och jag spårade som faan spec på tunnelbanan och då var det en tjej som spydde och dom blev fettsura när jag vrålade GUD VAD ÄCKLIGT. haha. undrar varför. Nu ska jag sova och fan mig om jag försover mig. Ska upp om ca fyra timmar.

ren chansning imorrn

Kategori: Allmänt

Imorrn gör jag prov i matte c och har knappt alls öht pluggat... det känns underbart dåligt och ja men jag får ladda till NP istället och göra så gott jag kan imorrn. Vet inte ens om jag har en fungerande miniräknare :s

Sen får jag se om jag eventuellt kommer in på collage imorrn!! LADY GAGA ÄR DÄR DÅ. HEELT sjukt. Fan tror inte hon kommer. Det skulle ju vara sanslöst. Men man kan ju försöka!! om jag ens kommer in vill säga...

pollen i bollen

Kategori: Allmänt

Idag har vart en riktig skitdag hittills. Först försov jag mig så mamma blev assur eftersom jag försov mig på samma sätt i måndags också. Så jag kom sent till matten. Och på den tiden satt jag mest och snörvlade eftersom pollen har börjat sätta sig ordentligt på mig nu. Jag är helt igentäppt i näsan (när jag inte nyser) och mina ögonlock är tunga som stenar och jag känner mig överhuvudtaget helt dåsig. Vill bara falla ihop. Fast det går tyvärr inte eftersom jag fick reda på (idag) att jag har ett matteprov på fredag. Jamen det var ju underbart, så får mitt naturkunskapsprov tio minuter senare den dagen lite sällskap i pluggeriet.

Idag har vi världens längsta håltimma så jag orkade inte vara kvar eftersom jag mår så blä så här är jag nu, hemma. Idag ska jag plugga och fixa bilder till hemsidan. Bra.

By the way kom jag på på väg hem att min blogg blivit så dyster? För typ ett år sen var detta humorbloggen nr 1 och nu skriver jag bara emosaker (nåt med bakgrundsfärgen att göra?) och verkar allmänt nere här :o Iofs är detta kanske inte den gladaste tiden i mitt liv men ändå... får försöka bättra mig :)


pollenavgeare


Åh nu såg jag att postbilen kom, kanske med min batteriladdare jag beställde??

all the crazy shit i did tonight, those will be the best memories

Kategori: Allmänt

Saknar Berlin <3

fan vad mycket plugg jag har

Kategori: Allmänt

därför tänkte jag göra en planering över de fyra (!!) veckorna som är kvar. Jösses. Helt sjukt. Snart är jag student.

lägga mig tidigt

Kategori: Allmänt

imorrn ska jag fota hela dagen är det tänkt... damn nu har jag levt väldigt stilla känns det som. Jag måste börja springa igen! Och alla promenader! Where have they all gone? Nobody knows.


jag från igår, firade valborg i uppsala. Hehe ja jag var väl inte HELT klar i  huvudet nej