bloggenjosse

Nu åker jag!

Kategori: Allmänt

På semester med Emelie på obestämd tid! Kanske är borta en vecka? Kanske två? Who knows? BYEEEE

min kreative bror

Kategori: Allmänt

Jag har en bror. Inte för att jag snackar så mycket med honom. Men ändå. I fredags var en av de få gånger som vi sa typ längre meningar till varandra. Han kom till mitt rum och ville visa lite youtubevideos han gjort. Haha! Tänk att han gör youtubevideos! Men det sa jag inte. Anyway. Jag fastnade för den här. SÅ gullig. fattar inte att HAN gjort den.





awwww

CHA CHA BLOGGEEEN

Kategori: Allmänt

jag tänkte skriva något vettigt, för ibland får jag sådana debattämnen som jag vill snacka om...kommer väl sen. Återkommer.

fan jag lackar sönderr

Kategori: Allmänt

åh! Jag har suttit jättelänge med en video som blir asbra. Sen ska jag bara spara den som filmfil så jag kan ladda upp den på youtube (hela poängen med videon) och tror ni inte att windows fuckin media player säger att jag inte kan spara den så?? FAN! Det känns som att enda utvägen snart är självmord eller att jag gör om hela videon (vilket är typ samma sak som självmord). Damp.

förresten

Kategori: Allmänt

haha jag gillar min dubbelmoral. 17 juli: "å ska aldrig mer dricka blabla". 18 juli: "Åh jag är SÅ full!"

har min blogg blivit en fylleblogg? :s nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo....

gah

Kategori: Allmänt

tips från coachen:

blogga aldrig när du är full. Steg ett på vägen kan väl vara att stänga av datorn INNAN jag går ut så jag inte när jag kommer hem kommer på att jag faktiskt borde stänga av datorn (fast innan borde jag veerkligen blogga lite, mina hundratusen läsare kanske blir oroliga).

Jag vaknade halv två idag, efter att ha sovit lite ryckigt. Mitt rum blev åt helvete kvavt vid niotiden på morgonen! Så idag ska jag väl sega runt och göra bara onyttiga saker. Typ sega. Hehe. Och kanske skriva klart min serie. Och söka jobb. Ångest.

vaken

Kategori: Allmänt

asså fan jag snubblade när jag skulle parka cykeln...känns som min tå är bruten. Dessutom  så blev jag bränd av en cigg! FUCK! Jag är SÅ full .Shit. Vin makes this to me. Hahha. Nu ska jag se south park eller så. Palla sova. jag ville dra vidare men de andra pallade inte. Annars gillar jag långkvällar ut i sommarnatten. Pussssssss

ps hatar klubbmänniskor/klubbmusik. SÅ förutsägbart!

klockan är två hela himlen är blå

Kategori: Allmänt

Alltså jag har funderat lite. Jag ska fan inte dricka mer. Det blir bara åt helvete och jag gör saker jag absolut absolut inte borde. Och jag ångrar mig till 99% efteråt.

Detta ledde till att jag kände mig lite lugnare på killfronten. Såhär, efter i lördags blev jag verkligen: ew! Jag kände att jag kan klara mig själv ytterligare ett tag utan att dampa sönder. Så skönt! Så nu ska jag ta det lugnt. Och njuta av sommaren. Och kanske ta en liten rosé. För det skulle vara så gott.

oh värme

Kategori: Allmänt

jag dööör av värmen nästan! Idag ska jag iaf in till stan och langa cv:s till alla waynes coffes jag ser, sen ska jag fota hästar på betet. FAN att jag förstörde min solfjäder förra lördagen, alkohol och solfjädrar går inte ihop:(:( tänkte hinna kika på rean en snabbis, kom på att jag har en massa presentkort på ållen. Men först anhalt internetbanken och leka vuxen (betala räkningar)!

but i still haven't found what i'm looking for

Kategori: Allmänt

daxx att uppdatera les bloggish då! ueh vad äcklig inledning det där blev då. Men men så blir det när jag inte vet vad jag ska skriva.. kan ta lite i punktform, blir enklast så

* kom idag hem från svartlöga som jag bott på i ett par dar med freddie+päron. Skönt: Sol, bad och ganska lugnt hela tiden. Oskönt: Broms+myggbett+ att jag bränt mig på ryggen.

* Fick reda på idag att jag kom in på mitt förstahandsval på SU, digitalt bildberättande! Få se hur det blir med det då! Kom in på ett par fler också men förmodligen blir det första jag läser i höst :)

* såg paranormal activity förra fredagen med ullis, sofia och emelie, vilket resulterat i hallucinationer och kallsvettiga fantasier. Men jag har överlevt.

* Av denna film antar jag att jag börjat drömma bra drömmar, tex inatt drömde jag att både miley cyrus och kissie dog. Hallelujah!

* Hade förra söndagen (och fortfarande visserligen) den värsta söndagsångest man kan tänka sig. Jag blev way too full i lördags och gjorde alldeles för många o-pk:iga saker och sånt som absolut inte går för sig när man är i Sverige. Men hälften var kul iaf.

* har lite panik eftersom dom fortfarande inte kontaktat mig från espresso house om jag kan jobba där i höst. Så nu finkammar jag arbetsförmedlingen +ska stalka waynes coffee om att jobba där. *Hoppas*

* Har mer panik över att rean+alla bra saker däri försvinner eftersom jag aldrig utnyttjar den mycket pga min väldigt ostora pengahög.

*är äcklad över den dåliga svenska jag tryckte ihop i ett enda blogginlägg. Nu ska jag se south park och äta glass och jordgubbar. Och ha ångest över att jag kanske får diabetes eller så. Ses.

dåliga covers

Kategori: Allmänt

idag satt jag och lyssnade på bilradion, så hör man de första tonerna ur Everybody's Changing med Keane. Problemet var att det inte var Keane. Det var Martin Stenmark som gett sig den på att spela in en coverversion på denna låt fast med lite sämre engelska. Jag bytte efter andra versraden.

Ärligt, hur ofta hör man en bra cover? Dessa kan man ju räkna på handens fingrar. Det finns några. Janis Joplin var bra på att göra covers. Hon gjorde egna versioner av tex Summertime eller Piece of my heart. Samma med Jimi Hendrix, All along the watchtower eller Hey Joe så. Det finns såklart bra covers. Men när man hör b-kändisar som försöker kuska igång sin falnande karriär igen genom att göra en karaokeversion av en redan bra låt, utan att tillföra något, då blir jag irriterad. Och stänger av radion.

ÖHHHHHHHHHHHH på mig

Kategori: Allmänt

FAN FAN FAN på mig!! Min mobil har ju laggat lite av och till, bla kunde jag inte skicka sms eller så. Så jag ringde tele2. Det kom fram till att eftersom jag satt saldotak på 200 spänn (men vadå det är jag väl knappast uppe i?) så hade alla funktioner spärrats. FOCK. Jaa säger tele2killen, du har kanske använt internet? Jag tänker tillbaka. Gick jag inte ut på internet ett par gånger medan jag var sjuk? Och lite innan det också? Det kostar 15 kr per mb, tillade tele2killen.

Nu har jag höjt det förbaskade saldotaket till 300 kr (fick inget varningssms vid 200strecket hallå) så nu får jag bita ihop och betala detta och sen leva myyycket spartanskt med min mobil hädanefter. Helvetes helvete.

annars tänkte jag simma idag som jag gjorde imorse men jag känner mig lite förkyld och jag vill inte däcka i sängen igen så jag får stanna hemma. :( Allt går emot mig nu känns det som:( Är inte ens trött så jag kan nog se lite south park. Eller så sover jag förresten.

Note to remember: gå in på internet gör man via datorn!

jag gör så mycket

Kategori: Allmänt

Det händer otroligt lite just nu i både mitt liv och under mitt sommarlov. Jag gör inte en enda nyttig sak i princip om man räknar bort stallgrejerna. Medan jag under samma dag alla år innan varit jätteproduktiv och hittat på massa roliga saker! Om vi tar fjärde juli t ex. Kollar man bak i min dagbok står det såhär:

2006
Konfaläger, gjorde såklart en massa

2007
Var i Tunisien, sol, bad etc

2008
Sommarjobbade, MYCKET DUKTIG

2009
Hos mormor. Gjorde iofs inte så mycket men whatever jag gjorde NÅGOt ändå

2010
Hemma, läste lite, ritade, läste lite till och gick en promenad.

Det är nog mamma som lärt mig att få ångest när man inte gör saker under lediga dagar. Speciellt exemplet från 2008 borde jag anamma.

FÖRRESTEN så ringde dom från espresso house, och jag ska få göra ett test där och ev jobba sen i höst!!! :D Äntligen något bra som händer!! Hela telefonsamtalet var visserligen en enda pina, öppnade det med "Öh, hallå". Bra start. Men sen försökte jag släta över det genom att låta jättekäck. Hoppas jag uppfattades som en käck kaffetjej.

dog inte men blev hemma i sängen

Kategori: Allmänt

Fast jag tror inte att det var av borrelia. Jag har min gissning. I vilket fall kunde jag knappt sova natten till igår för magsmärtor, sedan när jag vaknade efter lätt sömn mådde jag så illa! Plus hade en såndär febermatta över mig :( Jag som skulle måla i stallet, det blev ju inget med det. Istället sov jag hela dagen och åt fyra jordgubbar under dagen. Eller snarare på kvällen, för då mådde jag lite bättre. Fast ibland vaknade jag och höll på att spy. Gud det var så äckligt. Jag sprang upp ur sängen på ostadiga ben och bara gick runt runt i badrummet medan jag knep ihop munnen. Jag hatar att spy! Till slut satte jag mig ner på toaletten, hörde knappt någonting medan hela jag började skaka. Sen stapplade jag tillbaka till sängen.

Idag mådde jag lite bättre, åt till och med en skål yoghurt! Sen kom jag på att jag aldrig sett Fight Club vilket är en stor skam, därför såg jag den. Den var SÅ bra. Mycket bättre än jag tänkt mig! Den utvecklade sig på ett sätt jag inte trott att den skulle göra, yay!

Imorrn hoppas jag iaf att jag är lite mer på benen. Just nu är febermattan kvar, men jag har antagligen ingen feber och jag har mest ont i kroppen samt mår illa. Bättre alltså!


Visst att den var lite blodig och jag blundade väl när de slogs för mycket men annars var den totally awesome!