bloggenjosse

Ibland lyckas man

Kategori: Allmänt

Åhhguuuuud vad konserten var bra! Helt sjukt! Chris Martin sjöng asbra live (något man inte kan vara bortskämd med nuförtiden;gud så tantig jag låter) och hela bandet var bara så mycket bättre live!!Helt helt helt jättesjuktbra!! :D Vi stod typ ett par meter från scenen viket bara förhöjde hela känslan<3 Tack så jättemycket alla som följde med också det blev verkligen jättekul<3 (vädret var super hela kvällen och jag var asglad över mina shorts heh)


Fick inte så bra bilder, det här var väl en av de bästa...

Min film!




Sedan i söndags var jag och shoppade lite hårgrejer och fotoalbum på clas ohlson. Det är en rätt underskattad affär, alltså eftersom det är så billigt (passar mig), även fast jag känner mig lite vilsen bland borrar och stämjärn och sånt.

Och idag var det första måndagen i trean och fyfaan så lång x/ Trots det inofficiella roddmötet som bara råkade infinna sig på religion a så var det sepelång dag (gick 8 ½ timma, fatta!!).. Sedan gick jag en promenad vid vattnet vilket jag gjorde igår också, skillnaden var bara att igår hade jag en kamera(hittade inget att fota förutom vissna löv). Men idag skulle jag naturligtvis stöta på två jättesöta rådjur som var supertama typ tre meter ifrån mig. Med världens bästa ljus och allt. För att spä på det hela gjorde rådjursbäbisen ett par jättesöta skutt lite här och var som en virrig bambi och jag önskade så mycket att jag hade en kamera...

yalpdloc

Kategori: Allmänt

Imorrn ska jag se på coldplay :D Jag har inte vart på så många konserter; typ Aqua 98 nånting, Mika 07, lite allsång på skansen, lady gaga i år och sådär men annars är det bara på senare tid jag börjat verkligen gå på konserter... men imorrn ska det alltså regna och det är ju inte så bra eftersom vi ska vara på stadion. Men jag tror det blir rätt varmt ändå hehe :)
Så jag utmanar nog ödet och har en tisha och ett par shorts kanske
Lady Gaga var det

Rubrik

Kategori: Allmänt

Jahaps... skolan har börjat igen...och mitt schema suger som vanligt. Men det hör ju skolan till så. Dessutom är jag lite orolig, jag har hostat i minst två veckor och eftersom det är svininfluensa rådande så börjar man ju tänka lite...? (tänka gör jag ju aldrig annars :p) Jag tänkte i alla fall kolla med skolsystern imorrn. Jag hade faktiskt tänkt göra det idag men först var hon i aulan i fem timmar och sen var det lunch halva dan så jag fick inte tag på henne. Jag lovar att hon skolkade idag och var och solade solarium eller nåt.

Och här sitter jag och  är uppe fast klockan är sen va! Jag börjar halv tio imorrn så det är ju rätt chill. Jag kollar på massa filmtrailers och guud så spännande det verkar! Dessa vill jag se:

* Up (söte scouten)
* Inglorius Bastards (mycket för Brad Pitts dialekt, den låter så kul! fast om det är mycket smasha sönder huvuden och sånt vet jag inte riktigt om jag vill se den... Tarantino har ju regisserat så det finns ju en risk)
* Public Enemies (jag är lite seg ja)
* Alice in Wonderland (Tim Burtons IRLversion med Johnny Depp!! Fast den kommer 2010:/ Och det låter ju som om det är fem år kvar typ... dessutom tycker jag Alice ser ut som hon är minst 20, det är ju lite weird)
* New Moon (SÅKLART!! Min favvobok i serien!!! Tyvärr verkar inte trailern lova mycket, Pattinson är lika clownigt sminkad och Kirsten Stewart lika ointresserad men förhoppningsvis är storyn kvar)
* Möjligtvis Ponyo men jag vet inte hur bra det är för mig  att se för mycket manga. Det är samma regissör som till Spirited Away så kanske att jag gör ett undantag...
* Where the wild things are (åh jag älskade boken, fast jag tyckte den var så surrealistisk och konstig [eller, bara konstig, jag visste inte vad surrealistisk var] och när jag såg att  de skulle göra en film på den så ba wow!)

Mm så det är bara att langa biobiljetter till mig alltså ;)

Sedan så läste jag en krönika i Aftonbladet som påminde mig om att detta är år 2009. A alltså det visste jag ju men fatta, år 2009! Det har gått snart 10 år sedan millennieskiftet (som jag kommer ihåg faktiskt), ett helt decennium! Och det gör ju att man ska sammanfatta tvåtusentalets första decennium med listor och grejer. Och jag som älskar listor! <3 Så jag kanske gör en lista funderar jag på! Åh nej nu vet jag, jag ska såklart göra en videolista och lägga upp på youtube! Jag älskar att lägga upp filmer på youtube :D Även om min senaste video togs bort pga copyrightblabla. Jaja ingen idé att gnabba mot youtube, man vill ju ha kvar sitt konto...

Ja, vart var jag nu... jo imorrn ska jag i alla fall ha mitt hår i en jättefin frisyr, och ha jättefina kläder på mig, och sedan ska jag shoppa hårgrejer och fotoalbum! Man blir så inspirerad ibland! Jag älskar den känslan av inspiration som ba flyger genom en...Dock har min inspirationskänsla inte gjort så mycket åt projektdelen, jag har fortfarande inget ämne att göra projekt om. Man får ju välja vad man vill så det borde ju inte vara så svårt ;)

Nä nu måste jag sluta för nu har jag ont i halsen också. Oj shit vad mycket jag fick ner på såhär kort tid! Gud jag har inte bloggat på evigheter verkligen! Jag måste nog göra det lite oftare, vem vet jag kanske får en läsare snart?

Här kommer iaf en till sommarbeteshästbild som avslutning:) ps, kom inte på nån bra rubrik...men varför göra det så svårt för sig?


liten ponny från Solnastallet :)

Work of art

Kategori: Allmänt

Vintertid går det bra att dölja bakom jeans eller tjocka strumpbyxor. Då får man fuska. Det gör jag också, lat som jag är. Men på sommaren. När man går runt i shorts, kjolar eller klänningar bara funkar det inte med håriga ben. Så idag tog jag tag i det som måste göras lite då och då. Dagen till ära hade jag en rätt nyinköpt sprayhårborttagningsmedel. Nej det är inte något jag är obekant med, men det är fan bökigt. Något man inte tänker på i affären.

Såhär; jag hade precis sprungit 6 km och tänkte därmed kombinera duschningen med denna apparat. När jag öppnar flaskan möts jag av mögel. Alltså, beskrivningen (som egentligen bara säger att krämen ska ligga på max 6 minuter och att det är oätbart) som jag knögglat in i locket vid brist av annan plats hade möglat i locket.
"Jaja reglerna kan jag väl" tänkte jag. Så var det bara att börja. Jag började att spreja på benen och ungefär precis när jag var klar ryckte det i dörren (den var ju låst) och Freddie pep utanför att hon vill borsta tänderna. Jag öppnade dörren, langade ut hennes saker och låste snabbt. Då upptäckte jag att jag haft på krämen tre minuter. Hm okej tänkte jag, bara att kolla om det funkar då. Jag drog med den där hyveln-utan-rakblad-och-som-gör-att-man-slipper-skära-sig men såg bara vitt skum. Eh?

Jag drog hårdare och såg ett hårstrå nästa gång. Ye! Så jag tog i för kung och fosterland tills allt lödder var borta. Då hade jag ben 2 kvar och nu hade sju minuter gått. Shit! Den här gången drog jag frenetiskt "hyveln" över benet för att få bort löddret innan benet blev bortfrätt eller vilka hemskheter som nu krämen orsakar efter sex minuter. Löddret skvätte över golvet så när jag skulle spola av "hyveln" i handfatet var det halt som en isbana. Och jag har aldrig varit bra på skridskor.

Förresten har jag shoppat väldigt mycket på sistone. Så nu har jag 900 kronor istället för 4000 kronor. Men jag räknar med att studiebidraget kommer närsomhelst....

Sen förstår jag inte, min käre storebror Marcus ryckte in i lumpen den 27e juli, inte alltför saknad av mig. Borta i ett år då! :D Men nu när jag kommer hem idag så sitter han där vid köksbordet, utsvulten och väntandes på att få nån sorts mat serverad. Man får tydligen permissioner från det där jävla stället. Asså! Bara att tacka och ta emot då.



Fotade några Solnahästar på bete idag, fast den här tillhörde nånannanstans :p
Fixade lite i photoshop, den var nämligen inte naturligt svartvit.