bloggenjosse

fotboll för blåbär

Kategori: Allmänt

nu har jag kollat två matcher i sträck från fotbollsVM, sjuk soffpotatis som man är. Fast jag sov typ halva Nigeria-Grekland för jag var såå trött! Fast jag kunde inte riktigt sova eftersom jag hostade så mycket att jag nästan hostade upp mina inälvor. Det är ungefär sant.

I vilket fall, jag spelade ju fotboll för några år sedan och var verkligen sämst på det. Fast det var kul att spela! Blir riktigt sugen på att komma igång nu när jag ser VM, jag inbillar mig att jag blivit så mycket bättre av att titta på fotboll nämligen. Sen är det ju rätt bra att dra några kommentarer på krogen typ "tja Spaniens offensiv har verkligen försämrats, det såg man ju när de mötte Schweiz. Fattar inte vad grabbarna sysslar med". Om man inte tycker själva fotbollen är så kul att kolla på (den var iofs jätterolig igår när Sydafrika mötte Uruguay och sydafrikas målis blev utvisad!) kan man ju alltid spana in de som spelar.

Dagens spelare var nog Messi. Han är väl inte typiskt snygg men kombon att han är så bra på att spela samt hans lite ödmjuka blyga sätt gör honom snygg! Inifrån liksom :p


Messi!

Ikväll ska jag kanske se Frankrike - Mexico om jag inte är för trött. Måste ju vila till min 19årsdag imorrn (tjoho).

Kommentarer


Kommentera inlägget här: