bloggenjosse

varje gång jag ser dig är det som allting stannar till

Kategori: Allmänt

Är på väg ut (igen). Med Camilla och Ullis! Som så många gånger förr. Nuförtiden när jag sminkar mig på tuben känns det lite som jag är påväg till mitt (nattliga) arbete, allt går på rutin. Jag ser ner på alla 93atöntar som trippar runt i highheels och fodralklänningar från asos eller bikbok och vrålar "assså shit så jävla trött, var ute i fredags OCH i lördags!!!". Denna veckan är jag ute mån, tis, tors, fre och lör. Man börjar vänja sig. Jag har liksom inget bakisläge längre, jag går på i samma bubbla och kommer inte ihåg hur det känns att ha en vit vecka.

Hehe men nu ska jag inte babbla på längre om min mörkare sida! Idag har jag varit en typ normal person förutom att jag sov till två, annars har jag badat (förförsta gången i år faktiskt) i Edsviken med Freddie, solat och sen städat lite. Och, tja det är väl det.

Ska bli kul iaf att se vad som händer ikväll. Alltid när jag är ute med Camilla råkar vi ut för något, träffar några som vi hänger med eller nåt sånt. Igår kväll var tex den bråkigaste på länge, så när vi idag gästas av Ullis blir det säkert en helt grym kväll, woho! Hm nu borde jag dra.

Imorrn ska jag förresten rita Amy Winehouse! Har taggat hela veckan!! Då blir det rehab (no no no) för hela slanten.


Vet inte om jag visat denna btw? Från i våras när jag red Frasse, och vi lyckades få till den där sabla galoppen haha. Camilla fotade! Saknar den kraken, Frasse alltså, just nu är han smällfet på bete. Men han kommer hem 10 aug så då ska vi på diet båda två.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: