bloggenjosse

15

Kategori: Fotografier

Det är nu 15 dagar jag har att skriva igen i min dagbok.

Tänkte skriva något djupt, men jag glömde formuleringen, så jag kör ett ytligt inlägg om dagen:

Emelie kom och hämtade mig! Wiie, längesen! Fick min väska från Spa med bla mina älskade mjukisar, nu är de tvättade och kan med fördel användas snarast att mysa runt i! Vi åkte till stallet, jag blev hejad på av stallchefen (!!!!) ("hej jossan!" sa hon och log. Gah! Fick nervous breakdown. Ska jobba där på sön och mån om jag inte sagt det, hon kommer inte vara lika glad när jag dräller runt och inte minns något av jobbschemat.)

Sedan åkte jag in till stan och träffade kusin Sarah! Vi hängde på smaka på sthlm (som INTE var gratis, vilket jag trodde, fuck) och åt pasta. Samt smakade vitlöksglass, haha. Jättehärligt, speciellt som solen stekte på i slutet! 

Och sen hade jag den där forskarintervjun. Den där undersökningen om "utsatthet, våld och övergrepp". Den var jättehemsk att besvara, speciellt som jag kände mig som världens emo/problembarn när jag var klar. Fick iaf 400 i presentkort som plåster på såren, ska torka ögonen en skvätt medan jag tröstshoppar.

Sen åkte jag hem, lagade mat, packade upp min spanienväska, tvättade och sov lite. Just nu ritar jag av Adele. Och drömmer om Daniel Adams-Ray. Som dock tyvärr TYVÄRR endast är 1.77 cm lång, ingen man för mig alltså (verkade inte hindra hatten iaf haha), vilket han ändå avslöjar i "längst fram i taxin", men ändå ÄNDÅ. Om jag kunde drömma! Hehe jo klart jag kan men gah äh wablö.

FAN vad tråkigt uppstolpat inlägg! Whats happened med min bloggarspirit?? Och statistik kan jag inte se heller :( Så jag vet inte hur personlig jag kan vara för dagen.. Well, jag slänger väl in lite bilder. Sen ska jag rita klart och sova. Imorrn är det workieworkie! Ew, för mig. Dagen var kul iaf.


Fraz, the one and only (Sofia, råsta gård!)


Rivaldi från DRK


fler DRK:are


Solaris heter denna


En ponny vid namn Zorba


Emelies f.d privatsköthäst! Se hur hon blänger på Emelie, hon kanske inte tycker man får gå in i hennes paddock om man inte sköter henne längre!


Smaka på Sthlm

update: nu beställde jag ett presentkort från H&M för mina 400 spänn! Nu kommer dilemmat, VAD och NÄR ska jag våga shoppa för det?? Vem vet när jag får shoppa härnäst liksom? Och tänk om jag missar några erbjudanden när jag väl använt kortet??

Kommentarer

  • Sofia säger:

    Men då vet jag exakt vart det är ju! Coolt :D

    2011-06-03 | 00:40:03
    Bloggadress: http://greenshoes.blogg.se/
  • sarah säger:

    Haha jag blev bränd på ena axeln och på näsan, helt sjukt. Tyckte inte det brände så mycket liksom, men ja det var jättemysigt! :)

    2011-06-05 | 17:56:28
    Bloggadress: http://saganomsarah.blogg.se/

Kommentera inlägget här: