bloggenjosse

frusen skinnpaj

Kategori: Allmänt

Så ännu en helg till ända! Var i Linköping hos Jessica vilket var fantastiskt roligt faktiskt. Tycker det är så roligt att jag påbörjat denna sverigeturné (fast nu är den nog slut). Men fyfan vad kallt det var. Hade skinnjacka på mig som enda personen i hela Linköping tror jag. Det var dessutom varmare där än i Stockholm plus mindre snö, kanske tur det eftersom jag typ trodde det var oktober i min klädsel. 
 
Idag var jag i skolan igen och tragglade jullåtar. Det börjar bli ganska jobbigt att vara där. Det är så enormt påfrestande och jag måste verkligen agera ordningsvakt/dagisfröken under mina lektioner. Idag var det iochförsig kanske inte just lektionerna som var jobbigast utan efteråt. Sista klassen (en tvåa) hade jag precis avslutat när hälften av klassens killar drar iväg i klassrummet som när man blåser pollenfrön av en maskros. De sprang alltså iväg (klassrummet har ju två jävla rum plus två dörrar) och gömde sig/började slå på instrument/dra igång elgitarrförstärkaren vilken var på högsta volym/bete sig allmänt jävligt. Jag tappade nästan fattningen. Man måste försöka bete sig vuxet (jag) men det är inte lätt när man ställs inför en sån situation. Jag menar, om jag får tag på en unge och säger (ryter) att han ska gå ut ur rummet NU så är det fem andra som lever rövare bakom ryggen på en, och har jag släppt ungen springer han iväg, antingen ut ur ena dörren och in genom andra eller helt enkelt springer runt och gör att man hatar sitt jobb där och då.
 
Ååhh!! Man kan ju inte höja rösten hur mycket som helst. Men jag tror aldrig att jag varit så arg under lektion (eller tja, efter) som då. Att de dessutom fortsätter när jag skällt ut ett par ungar gör ju att man blir frustrerad, vansinnig och känner sig ganska maktlös. 
 
Och det känns ju inte riktigt som att jag ska behöva fort som fan låsa dörren när jag äntligen slängt ut alla eländiga barn. 
 
 
 
 
Vet att bilderna är rätt intetsägande men jag är ganska mycket sucker för vinterbilder i skymning... så jag skyndade fort som fan att fota i eftermiddags innan solen hunnit ner helt!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: