bloggenjosse

I've been walking in the same way as I did / And missing out the cracks in the pavement

Kategori: Allmänt

Så, nu efter att ha sett lite south park och live aid och ätit tills jag spytt (nej jag spyr nästan aldrig av för mycket mat, vet inte om jag ska ta det som en komplimang?) så tänkte jag börja rita Adele.

Grejen är att jag gärna vill rita henne från 2012 års grammy's, bara för att hon var sjukt snygg då. Jag har sett hennes rolling in the deep-performance typ en miljard gånger och hur uttjatad den låten är och hur många olika versioner jag hört av den tröttnar jag aldrig på just den versionen. Jag tror det är hennes en av hennes första framträdande efter röstoperationen och hon låter så sjukt bra!!

Sen älskar jag hennes uttryck och blick i början av låten, men hur mycket jag googlar (adele-grammy-2012-rolling-in-the-deep-performance-stills-intro-close-up) eller själv försöker fixa några stills från youtubevideon så hittar jag aldrig den perfekta bilden. Fan! Hennes ögon är stört snygga där.

Får väl ta nån annan bild medan tills jag hittar nån bättre. Fick lite mer dille att rita av henne sedan nattens dröm då jag drömde att hon dog. Hehe. Brukar ju bli så som ni vet.


Hon är jättevacker här, det enda är att ögonen inte syns...



...så jag antar att det blir denna istället. Feel the pressure!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: