bloggenjosse

Sen en tid tillbaka har jag varit trött. Försökt att vara allt på samma gång. Det är så mycket man kan göra och borde och vill, men mitt i allt så ska man räcka till

Kategori: Allmänt

Alla helgons dag idag. I fredags dog min kusins farmor fick jag veta idag. Väldigt tråkigt. Hon har ju tyvärr varit sjuk och frånvarande på de flesta occasions med släkten på sistone och sen har jag inte träffat henne mer än vid sådana tillfällen vilket är rätt sällan så jag känner mig inte så "drabbad", men sorgligt känns det ändå förstås. Skönt med en regntung dag idag då. 
 
Ska ha filmkväll med Freddie och bara äta och ta det lugnt. Sortera tankar och kanske komma till skott och rita lite. Jätteskönt att vila från jobbet. Fysatan vilken vecka det varit. I fredags hade jag bråttom hem för att hjälpa till inför Freddies halloweenfest plus att jag skulle träffa Emelie, så jag körde ultraspeed nonstop hela dagen. När jag sorterade posten i början av dagen var jag så stressad att svarta prickar dansade framför ögonen. 
 
Men det fuckade ju upp sig för nåt klantarsel hade packat ihop min post till linnégatan (varför lät dom mig inte göra det själv för??) och när jag väl var där ute upptäckte jag att ALL post till de portarna var helt osorterad. Varpå jag fick stå i varje fucking port och sortera om posten samt springa tillbaka femtio gånger uppför trapporna för att lägga nåt brev som skulle vara högst upp eller så, och mitt samvete tillät mig inte ta tillbaka så mycket post. Så de gator som var sorterade sprang jag som en blådåre på för att catcha upp den förlorade tiden. Mitt mål var att sluta fyra, jag stämplade ut kvart över trots all försening. Gick runt som tommy tomat på kontoret tack vare all ansträngning och flashade mig, uuh. Hoppas de glömt hur jag såg ut i fredags nästa vecka. 
 
Förresten delade jag brev i porten bredvid tösses (en killer, bulldoften ligger som en dimma i hela trappuppgången) och när jag skulle in kom surtanten från tösses ut, hon som var där när jag hade praktik där (se inläggen från typ oktober 2009)! Hehe, tror inte hon kände igen mig dock. Men det är lite kul att jag knyter ihop mina jobb sådär, jag har ju delat post till alviksskolan som jag jobbat på ett par gånger. Nu väntar jag bara på när jag får kungsstensgatan och ska dela post till vre. 
 
Apropå tösses så kom jag på att barbro (hon som dog i fredags) och mormor hälsade på när jag praktiserade där. Hm. Å. Hon var jätterar ju. Rar. Använder typ aldrig det ordet (typ, liksom) men rar är ett ord som sammanfattar (kan man säga så? Kommer fan inte på ordet) eller utmärker/utmärkte henne. Hon var alltid så rar när jag träffade henne. Hoppas hon har det bättre nu. 
 
and i still fucking love the fucking höst, känner att jag inte sagt det på ett tag

Kommentarer


Kommentera inlägget här: