bloggenjosse

från ett plan till ett annat

Kategori: Allmänt

Damn det är bara mitt i veckan... fyfan så långsamt det går!! Nu är inte jag den som vill skynda på tiden på något sätt annars, dels för att jag isåfall inte hinner med/till saker kombinerat med min lätta åldersnoja och gnäll över att "tiden går så fort blablabla" men när man jobbar såhär alltså... 
 
Är ju på bcm hela veckan och det är jävligt slitigt alltså. Tillsammans med att jag aldrig kan lägga mig i tid går jag mest runt som ett kolli och irriterar mig på allt. Nu när det ändå bara är torsdag och fredag kvar känns det lite lugnare, idag var jag till och med trevlig på jobbet och snackade med folk. Lite annorlunda måndag morgon då jag stressar runt med lurarna i öronen och bara gör det jag ska, punkt. 

Har blivit snabbare på jobbet i alla fall! Idag slutade jag nästan fem vilket var ganska sent överlag men i jämförelse med för några veckor sedan är det en jävla förbättring! 
 
Bestämde mig i alla fall för att göra det jag tycker är absolut roligast, nämligen gå i affärer. Osminkad, med rätt fula kläder kanske det inte var bästa idén men med tanke på att de affärer jag älskar mest att både shoppa och fönstershoppa i är mataffärer så funkade det ändå. Och vilken mataffär ska jag välja då, kanske livsen vid karlaplan eller möjligen ica esplanad i anslutning till stadions tbanestation? 
 
Nej, jag skulle prompt till daglivs fridhemsplan, och i rätt så tvångsmässiga tankar tog jag en powerwalk dit från karlaplan eftersom jag är så sabla lat på jobbet och inte gör annat än att sitta ner. 
 
Men det var skönt! Tog bara 40 minuter eller så, passade på att gå in på en vanlig affär (h&m västermalmsgallerian plus betade av några andra intilliggande) och kika. Efter min pw som jag brände av i ett jävla tempo var jag ganska trött, dessutom med jobbdagen bakom mig så jag var inte alls på humör att kolla kläder. Gick in i en reahylla och stod sedan och drog lite lojt i nån rosa tubtopp i viskos nedsatt 15% medan jag mest stirrade rakt fram och typ sov ståendes. 
 
Passade på att kolla in de andra mataffärerna i närheten av daglivs innan jag flanerade en lång stund inne på huvudattraktionen ifråga. Lite låga priser hittade jag allt! 
 
Sen skulle jag hem och då ville det sig inte bättre än att jag gick från fridhems till tekniska. Det är inte så jättelångt ändå. Men nu är jag sjukt trött i både ben och huvud. Öhh. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: