bloggenjosse

just another tissy tuesday

Kategori: Allmänt

japp!! strulig som fan. Stressigt som i helvete. Åt gröt till frulle, det enda jag hann äta fram tills nu. Kom till jobbet (i tid) halv åtta, från det fram till halv sju hann jag varken ta rast eller äta utan det var full rullz non jävla stop.

Tappade bort pärmen man behöver ha som finns till varje specifik runda, sprang ihjäl mig i alla trappor (femvåningshus utan hiss!!!), hade med mig en back post tillbaka och var klar näst sist av alla.

HUUÄÄÄH.

När jag var nästan klar och väntade på den andra tjejen (som var sist tillbaka) kollade jag på mobilen, och precis då lyckades min hjärna koppla vad siffrorna faktiskt betydde. Klockan var tjugo i sju och tjugo minuter senare skulle limon, förlåt bilen, vara framrullad i åkeshov för att hämta alla puffar. Heeelvetee.

Powerwalk till stadion, som tur var var cykeln i mörby så det gick rätt snabbt att ta sig hem, kvart över sju sladdar jag iväg från min uppfart och är tillbaka exakt en timma senare.

Då har jag kört i hundraåttiofem konstant genom solna, sumpan, bromma, fram till åkeshov, hämtat fyra puffar, (stressigt) gasat via sumpan till kista (har halvpanik) via häggvik (börjar säga åt puffarna att sluta vråla i baksätet) till sollentuna, lämnat av ena ungen, gasat vidare och lämnat av två till i danderyd, hem, hämtat mina ridkläder hemma, (tårarna av stress börjar knacka på bakom ögongloberna och halsen snörs åt ännu mer) gasat till sista puffen, slängt av den och med ett sista kraftryck (tänk om jag inte får rida nu ändå då??) kommit fram till stallet tjugo över åtta, alltså tio minuter innan jag ska vara ombytt och sitta på hästryggen förhoppningsvis med ett brett leende på läpparna.

Det var markarbete på schemat så jag kunde inte slappna av under lektionen heller eftersom jag fått stallets piggaste häst vilket gjorde att jag fick sitta och hålla tillbaka i sextio minuter.

Jaja. Det var kul lektion i alla fall. Hästen var jätteglad och söt. Hoppas nu helvete inte att jag får lika jobbig runda imorrn på jobbet. Kommer falla ihop i en orkeslös hög då.

Nu ska jag försöka sova!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: