bloggenjosse

rumour has it she's the one i'm leaving you for

Kategori: Allmänt

uäääähhh är helt galet nervös för på söndag!!!! Ni vet att jag gått runt och tänkt att det vore väl banne mig trevligt om jag fick besöka elitdressyrstävlingen på djursholm i egenskap av journalist, men eftersom ridsport aldrig hörde av sig var jag tvungen att inse att jag inte är så jävla bra som jag tror att jag är. Men tji fick jag!!!
 
För i måndags hörde de av sig!!! Och efter lite vägledning/pushning av supercoachen ullzz så tackade jag tillslut ja!!
 
Men det är först nu jag blivit nervös på riktigt. Ska hämta ut en satans fribiljett och ska skriva 2500 tecken, alltså 500 mer än förra gången!! Det är visserligen typ fem meningar till men ändå!! Shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit!!!
 
 
Blev ännu mer nervös av den här texten hehe. Tänker mig alltid för några gånger extra grammatiskt sett när jag skriver om min rising frilansarkarriär. Fatta att det blir min tredje artikel i år!! 
 
BringCM jobbet tutar på. Jag kör ju själv nu och det går åt helvete ungefär. Hinner aldrig ta rast eller äta något och alla tror att jag har bullar och kakor i väskan eftersom jag aldrig äter och isåfall ett äpple. Fattar inte att det blivit så stor grej av det? Den tredje coachen som kommit tillbaka från sin semester sa idag "hörde att du inte brukar äta!". Skvallerkärringar. 
 
Så igår jobbade jag 12 timmar utan mat eller vatten, sen drog jag ut direkt. I tisdags var det 11 timmar. och idag bara 9timmar, var sepelångsam med första området så jag hann inte börja på andra. Åkte och handlade mat istället eftersom jag inte hunnit äta idag och eftersom jag är sjukt bakis och behöver muntras upp. Fyfan vad gott. 
 
Fan hittar inte numret där min artikel är med!!! Tänkte lägga upp en bild på den, boring boring! Ska göra det såfort jag hittar den. Gah vad trött jag är. Och förkyld. Skitont i halsen. okej ska äta bye

Kommentarer


Kommentera inlägget här: