bloggenjosse

mah milkshake brings all the boiz to tha yard and they're like; it's better than yours, damn right

Kategori: Allmänt

Haha läste igenom lite av 2011 års blogginlägg inför Spanien/Thailandresan. Måste få lite inspiration!! Hur löste jag det förra gången? Var jag lika oförberedd?? När packade jag, sov jag något alls? 
 
Idag jobbade jag på posten. Lidingö. Faktum är att det var sista jobbdagen innan avresa. Har fått förfrågan från både posten och bcm angående måndag, men jag tror jag tackar nej. Tror jag kommer behöva dagen till att fixa och packa när jag är så jävla seg och efter. 
 
Så i dagens arkiska klimat fick jag åka till ett lägenhets/villaområde. Det var jättekort och jättemysigt. Kort på grund av att det var typ tre springportar, fem boxportar och resten (typ 50st) villor. Vilket alltså gick snabbt som tusan och jag var i gott sällskap med morgonpasset i p3, mina nya buddies som jag förklarat tidigare. Därför blev det även en mysig morgonstund, ackompanjerat av det fantastiska (faktiskt, helt otroligt fint!!) vädret!! Jag förbannade mig själv var femte minut över att jag inte hade med kameran för ljuset var perfekt och solstrålarna bröt med en precis exakthet av bland de glittrande frostbelagda björkgrenarna. Jag körde medvetet fel för att döda lite tid, var stört trött (tre timmars sömn, gick upp halv sex och började jobba sju...) och såg INTE fram fem timmars slött postsorterande. 
 
Vilket jag också slapp! Till förmån av att cykla till ett annat lägenhetsområde med bara springportar. Nu var det kankse bara 30 portar så det var väldigt få, plus att det var tvåvåningshus, alltså en lindrig runda. Det jobbiga var att ta sig dit och tillbaka. Cykeln jag hade var typ den enda med rejäla uppumpade däck och också den enda vars sadel inte gick att höja så jag fick trehjulingslooken (tänk Danny i the Shining) vilket gör det rätt så jävla svårt att ta sig fram, speciellt när det blir branta backar vilket det var gott om på den ändå relativt korta biten. När cykelvägarna också var täckta av uppluckrad moddig snö fick jag lite halvpanik när jag var tvungen att hoppa av cykeln. Ni vet när man andas kortare och häftigare, världen börjar snurra lite, tunnelseende och man känner hur ansiktet skrynklas ihop i en förtvivlad grimas. 
 
När jag tillslut var klar blev det dock inget visumuthämtande eftersom Camilla inte hann ses, så måndag är sista chansen nu! Jag passade på att springa runt i stadens alla sportbutiker i jakt på en duglig bikini. Jag vet att man kan köpa där nere säkert men jag vill ha en som jag kan använda den första tiden om jag inte hittar någon bikini på en gång. Beachsäsongen är inte riktigt igång än tyvärr vilket dödade mina chanser att hitta något. När jag gett upp och började gå mot tekniska gick jag förbi Lindex underklädesaffär. Fem minuter senare kom jag ut med en bikinitrosa i en påse och åtta kronor fattigare. Helt okej deal!
 
Så egentligen är det bara joggingshorts jag behöver nu. Vill inte heller lägga 300 spänn på ett par som jag såg på stadium utan helst under 100 spänn vilket är rätt hopplöst att få tag i just nu. 
 
Nej nu måste jag sova seriously. Sitter och blinkar hela tiden för att hålla mig vaken. Uhh. Har taggat indien med Camilla ikväll btw, vi har lite halvt spikat det som en fortsättning efter vi lämnat thailand! FETT KUL. 
 
Ok gonattttzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Kommentarer


Kommentera inlägget här: